Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 94 937
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
  • София
момичета, моля за помощ bouquet
търся школа по народни танци за деца-щерката е на 11г почти, за начинаещи
заниманията да са след 18,30 за да мога да я водя и да работят лятото
в читалището са до юни, което не ме устройва, бая неща прегледах, но ще се радвам на отзиви и впечатления bouquet bouquet

# 196
За народни лятото за деца се сещам за Двореца на децата. Иначе и в нашето читалище повечето дейности са до края на май или и юни.
Благодаря за отговорите за училищата.  Харесахме класните в 97мо, а и училището ще е близо до градината на дребното, и предвид работното ни време, ще е по-лесно воденето и взимането на децата. Не сме се отказали от немския, но ще видим по-натам кога и как.

# 197
  • София
момичета, моля за помощ bouquet
търся школа по народни танци за деца-щерката е на 11г почти, за начинаещи
заниманията да са след 18,30 за да мога да я водя и да работят лятото
в читалището са до юни, което не ме устройва, бая неща прегледах, но ще се радвам на отзиви и впечатления bouquet bouquet
Не е в Люлин, но може да ви допадне-
https://dvorec.bg/arts/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b … 0%bd%d1%86%d0%b8/
лесен е транспортът - с метро. Директно е, до станция Младост 1.

# 198
  • София
Цитат
На 14 юни 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Джавахарлал Неру” жк. „Люлин“ 6 и 7, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
жилищни блокове с номера 701; 702; 703; 704; 706; 734; 735; 738; 740; 744
по бул. „Джавахарлал Неру“ от бул. „Луи Пастьор“ до бул. „Д-р Петър Дертлиев“,
по бул. „Царица Йоана“ от бул. „Луи Пастьор“ до бул. „Д-р Петър Дертлиев“,
ул. “Майор Никола Попов“, ул. „Ганчо Георгиев“, ул. 326, ул. 705, ул. 760

# 199
Препоръчайте ми рентгенова лаборатория за зъбни снимки.
Правих в синята сграда до Технополис, но стоматоложката ми не ги харесва нещо и издирвам място, на което правят по-качествени.
В една стара тема видях, че има в Силвър център, ако някой е правил да напише впечатления  Hug

# 200
Аз съм доволна от Силвър център. Апаратът им е нов, снимката е малка, но ясна. Поне миналата година беше така.
Мисля, че е това:
Скрит текст:

# 201
  • 1st floor
Няколко пъти сме правили снимки в Силвър център, не се чака, стават бързо и не са ни връщали за нова.

# 202
И аз да дам глас за Силвър център- бързи, коректни- един път нещо на лаборантката не и' хареса кадъра и направи нов. А и стоматоложката ми ги препоръча- с добър апарат. Тя живее и работи около паметника Левски, не е като да няма рентген там. 

# 203
силвър център си правих в понеделник - 25 лв, без никакво чакане, чудесна снимка
ПС: Много благодаря на мамата ,която ми препоръча Д-р Петър Пешев, разкошен е.

# 204
  • София
силвър център си правих в понеделник - 25 лв, без никакво чакане, чудесна снимка
ПС: Много благодаря на мамата ,която ми препоръча Д-р Петър Пешев, разкошен е.

25 лв кое е?
колко е снимката на един зъб примерно newsm78

# 205
аа моята беше на цялата челюст, нямам представа за един зъб колко е

# 206
Много ви благодаря, утре отивам  Simple Smile

# 207
  • София
Моля, препоръчай те ми добър маникюрист и педикюрист в квартала.

# 208
  • Beyond the stars
Моля, препоръчай те ми добър маникюрист и педикюрист в квартала.

Напиши във фб - Misheto nails  Peace Рисува прекрасно, не ми се е случвало да ида с модел от интернет и да не й се получи. Гел лакът е качествен.
Мога да дам телефон на лични  Wink

# 209
В 5-а част има ли магазин Липненски?

Общи условия

Активация на акаунт