Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 94 906
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, някоя от вас има ли скорошни впечатления от гинеколог в Люлин Мед?

# 241
По спешност една събота търсих дежурен и попаднах на д-р Венелин Иванов. Внимателен е, но дотам. Не останах доволна - видя, че имам миома и най-лесното беше да припише всичко на нея, въпреки че я имам от 20 г. и не прави никакви проблеми. Разбира се, това е едната възможност, не споря, но пренебрегна другите симптоми, които описах през последните 2 месеца и водеха към очевадни проблеми с хормони, щитовидна и т.н.
Млад е, вероятно липсата на опит си казва думата или пък се учи от светила, които тъпчат също в една посока.

За д-р Анита Гановска съм чувала добри отзиви, но нямам личен опит.

# 242
Аз ходя редовно при д-р Димитров, но скоро няма часове при него. Веднъж пак беше така и попаднах на д-р Златкова. Много добър млад специалист. Обяснява, показва, успокоява - това много ми хареса. Изписа ми адекватно лечение. И от Анита Ганчева съм доволна , но впечатленията са преди повече от 2 години. Но до ден днешен нямам проблем с раничката, която ми обгори.

# 243
Благодаря ви, записах час за Анита Гановска и ще споделя впечатления после.

# 244
Препоръчайте ми моля ви зъболекат за 6-годишно дете в Люлин. За ЕО дент чух само лоши отзиви, в Медива ме издразниха, защото хем бях по здравната каса, хем ми взеха 30 лв., а ние имаме да правим доста зъби. Сем. Панови от Люлин 7 заминават в отпуска до 15-ти. Изчерпах се откъм възможности.

# 245
  • София
Аз пък съм с много хубави впечатления от ЕО дент. Другаде ходим за пломби, не е в Люлин, в ЕО дент ходихме само по спешност, когато дъщеря ми си разби предните зъби, но само хубави неща мога да кажа за зъболекарите там, на които попаднахме. Здравната каса покрива само 1 преглед и 4 манипулации, като все пак зависи от вида и големината на пломбата, обикновено се доплаща.

# 246
Момичета, да ми препоръчате къде в Люлин поставяне на мигли "косъм по косъм", ама да са добри, че съм патила. Благодаря

# 247
Да споделя за д-р Анита Гановска от Люлинмед - за пръв преглед съм доволна. Имаше много жени, графикът  за прегледите явно беше пълен. Надявам се и за напред да оправдае доброто впечатление.

# 248
Да споделя за д-р Анита Гановска от Люлинмед - за пръв преглед съм доволна. Имаше много жени, графикът  за прегледите явно беше пълен. Надявам се и за напред да оправдае доброто впечатление.
благодаря, че сподели. Надявам се и занапред да потвърди мнението ти.

# 249
От няколко години ходя при доктор Гановска и също съм с много положителни впечатления.

# 250
Здравейте,
Търся си детски педиатър, в 7ми месец съм, много сме близо до Медива, дали можем да им се доверим за специалист? Или ще ни препоръчате друг педиатър?
Благодаря предварително.

# 251
  • София
Момичета, моля за координати на изпитан ел. техник, има някакъв сериозен проблем в инсталацията и се притеснявам  да викам някой по обява.

# 252
кажете ми някое местенце за хапване с хубава рибка

# 253
https://Кварталът е без топла вода заради авария. Който може, да се изкъпе в някой съседен район, ако не се е завърнал Confused

# 254
  • София
Здравейте,
Търся мнения за МЦ Орион и по-точно педиатъра д-р Коцева, нефролога и личните лекари.

Общи условия

Активация на акаунт