Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 96 790
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
В 3-ти има топла вода от обяд.

# 286
е браво за топлата, но в 368 няма въобще течаща вода

# 287
В 8 пуснаха топлата преди няколко часа. Не е гореща, но става за къпане.

# 288
  • София
Забелязах, че издигат нова посторйка пред Спортен център Люлин, до Бабино село май се казваше. Знаете ли това какво ще бъде? Не ми допада особено, че наоколо е тотално нестопанисвано, може би общински части, а се издават някакви разрешителни за частни проекти. С тях уж става уредено, но няма завършен общ вид, а едно такова "на парче".

# 289
А аз искам да попитам дали някой е ползвал учителите по БЕЛ или Математика в школа Елит? В сградата на Спорт депо и Хепи са.

# 290
  • с/у ОколоМръсТното
А аз искам да попитам дали някой е ползвал учителите по БЕЛ или Математика в школа Елит? В сградата на Спорт депо и Хепи са.

учителка по БЕЛ мога да ти препоръчам. Но е в Редута.

# 291
Малко ще е сложно дотам с транспорта, а и не ми се иска да губи време в път, и без това хич не успява да си организира времето Sad

# 292
  • София
В една друга тема ми препоръчаха школа Астра- в Силвър център са.Аз съм доволна от самата шокола,по специално от английския.Предполагам,че питате за 7 клас.За тях ми препоръчаха.

# 293
къде се продават буркани?

# 294
  • София
Какви буркани? В Лидл има 0.5 и 0.3 мл., иначе на пазара има и от 0.2 (за детска кухня), както и по-големи. До мушамите в едно от магазинчетата.

# 295
да да, проблемът е решен Simple Smile
мерси Simple Smile

# 296
Здравейте! Знаете ли автобус 310 дали спира на входа на Западен парк, от към Сливница? И в обратната посока към Люлин близо ли е спирката?

# 297
  • София
Здравейте! Знаете ли автобус 310 дали спира на входа на Западен парк, от към Сливница? И в обратната посока към Люлин близо ли е спирката?
Точно на входа спира, посока Люлин е отсреща. Само светофара се минава.

# 298
yovanka, много благодаря!Днес се разхождах с детето на камената площадка в Люлин 6, от години не съм я виждала толкова мръсна. Кошчетата преливаха, боклуци имаше по тревата, навсякъде фасове и следи от слънчоглед. Какви хора ходят там, как е възможно да се цапа там, където някой си води детето да играе.... Sick

# 299
Totto не са виновни родителите които си водят децата на площадката, а фирмата която не събира отпадъците. Някои родители даже почистваха скоро там. Просто повече хора трябва да пишат до общината за да си свърши някой работата.

Общи условия

Активация на акаунт