Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 95 778
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм към Виваком и съм много доволна.

Благодаря много

# 466
  • София
Виваком само оптика! И следите внимателно сметките, защото лъжат, напр. включват уж безплатни услуги, които няма как да се откажат, но изтичат бързо и изведнъж стават платени.

# 467
  • Beyond the stars
Виваком само оптика! И следите внимателно сметките, защото лъжат, напр. включват уж безплатни услуги, които няма как да се откажат, но изтичат бързо и изведнъж стават платени.

И Мтел прилагат същите номера  Peace Съвсем безплатно ти пускат нам си какви канали, които ти съвсем съзнателно трябва после да отидеш да откажеш, когато станат платени (ако изобщо си разбрал,че имаш такива канали). Ако пропуснеш този момент - честито  Mr. Green

# 468
Тоест, ако каналите станат повече да питам да не ми вдигнат сметката?

# 469
  • Beyond the stars
На мен като цяло ми се губи логиката да отказвам ползване на нещо, което не съм заявила, че искам да ползвам.
Доста задълбочен спор водихме изобщо да не ми ги пускат тези канали и да си представим, че вече съм ги отказала ...  Laughing

# 470
Размина ни се днес спирането на тока!
То се оказа, че не е за всички блокове в посочените части. Някъде ги имаше по номера, но ги загубих.

# 471
  • София
При нас снощи го спираха за малко, но май беше някаква авария. За Люлин 10 пиша.

# 472
# 473
  • 1st floor
Четох за тези случаи преди седмица в люлинската група. Ужасно е това, което се случва. От полицията ги хванаха, но явно пак са ги пуснали, защото един е малолетен, двама непълнолетни.  Tired Не разбрах дали има нови случаи, дано не...

# 474
Къде в Люлин има боулинг и каква цена е?

# 475
  • софия
боулинг има точно до Фантастико  на Джавахарлал Неру /6-та част/, за цени  влез на сайта  :  http://www.mega-xtreme.com/bg/06c45d/

# 476
Благодаря ти, Мад Бъни!

# 477
# 478
  • софия
дам , в момента е наистина ужасно с тези отрови

# 479
  • софия
кърлежи, отрови....засяга и животинки и деца Sad

Общи условия

Активация на акаунт