Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 95 763
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте,някой поръчвал ли е от юбилейните торти на сладкарница Пчела? Трябва ми за 18 години,т.е за пълнолетие.Мерси

# 481
  • София
Намерих от къде да поръчам

# 482
Здравейте, знаете ли аптека в Люлин, в която да правят на място крем против подсичане за бебенца? Без значение кой Люлин...

# 483
ЛЮЛИН 9, към 12 дкц, в един блок се намира. Но е нужна рецепта

# 484
Здравейте,бихте ли ме насочили към детска лятна занималня в Люлин?

# 485
  • София
Знам за школа Астра,че организират всяко лято.Намират се в Силвър център

# 486
  • София
Здравейте, имате ли впечатления от кардиолозите в Медива - д-р Наунов и д-р  Шарабански?
Имам нужда от преглед и консултация.

# 487
А за доктор Константинов, стоматолог в Медива мнение имате ли?

# 488
Търся актуални мнения за детски клубове в 6,9, 10 част. Става дума за рожден ден. Миналата година избрахме Бонбонената къща в девети, сега се чудя за Мики Маус в десети, но никога не сме били там.

# 489
  • софия
Аз имам спешна нужда от сандали 33-35 номер на цена до 30лв. Ясно е че ще са детски, свикнала съм Simple Smile Но просто още не е почнало навсякъде зареждането, а моите чифтове вече се разпадат. Така че давайте предложения . /Китайците и магазинът за по 10лв с/уу била нямат/. Сандалки -ежедневки имам предвид

# 490
  • София
В Дайхман са заредили сандали

# 491
Търся актуални мнения за детски клубове в 6,9, 10 част. Става дума за рожден ден. Миналата година избрахме Бонбонената къща в девети, сега се чудя за Мики Маус в десети, но никога не сме били там.

Мики Маус си е класика, един от най-старите детски клубове, който успя да се запази и да не фалира. Правят много добри партита. Само да уточня, че аз години наред бях предубедена към тях и ги отбягвах, но направиха наистина добър рожден ден и на двете деца.

# 492
  • софия
Здравейте, ще ми препоръчате ли оптика с безплатни прегледи.Предстои ми смяна на диоптера.

# 493
Да,Joy optics/Grand optics-в Мега Мол,даже в момента имат и намаление до 60%.Безплатния преглед е всеки понеделник,а ако поръчате от тях продукти/очила или стъкла/,безплатния преглед е всеки ден!

# 494
  • софия
чудесно, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт