Добър гинеколог в Стара Загора - 3 Тема

• 122 558
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • На изток от Ада
Селена Л работят с геника.

# 736
Аз лично не разбрах опита с Николай Тодоров.
Минавам да споделя пресен опит и да раздвижа темата. Аз лично оставам със смесени чувства за д-р Николай Тодоров. Записах се на жк при д-р Симона Велева, препоръчвам я с две ръце - изключително мила и внимателна, изслушва търпеливо (въпреки чакащите пред кабинета) и отговаря на всички въпроси.

# 737
  • Стара Загора
Знаете ли при кой доктор мога да направя Фемифлор изследване?
Фемофлор се прави в лаборатория Геника, каквато за съжаление вече няма в Стара Загора. Според мен всеки АГ може да вземе материал, но трябва да се обадиш в Геника да питаш дали контейнерите /епруветките не трябва да са от тях задължително. В такъв случай ти ги пращат по куриер или някой ти ги  взема от лаборатория в София и после ти си пращаш готовия материал по куриер до централата в София.

В Новалаб правят това изследване. Някой има ли впечатления от Д-р Теодора Гаврилова?

# 738
Здравейте мами търся си добър гинеколог за преглед не е за бременност да работи със здравната каса за Стара Загора за предпочитане жена 😀

# 739
Жена не зная добра, Д-р Василев в Гален работи със ЗК и е добър.
Д-Тотев може би също.

# 740
Минавам да споделя пресен опит и да раздвижа темата. Аз лично оставам със смесени чувства за д-р Николай Тодоров. Записах се на жк при д-р Симона Велева, препоръчвам я с две ръце - изключително мила и внимателна, изслушва търпеливо (въпреки чакащите пред кабинета) и отговаря на всички въпроси.
Защо сте със смесени чувства за д-р Тодоров?

# 741
Заповядайте в новата тема
https://m.bg-mamma.com/?topic=1734076.new#new

Общи условия

Активация на акаунт