Д-р Граматикова, гр.Русе, АГ

• 6 407
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Моля за мнение за д-р Ива Граматикова, АГ от гр. Русе. Интересувам се дали води женска консултация, къде се намира кабинетът й, както и дали работи със Здравната каса

# 1
Гледам че отдавна е отправен въпроса, но ако мога да съм полезна. Има ЖК кабинета й е в АГ-то Simple Smile

# 2
Гледам че отдавна е отправен въпроса, но ако мога да съм полезна. Има ЖК кабинета й е в АГ-то Simple Smile
Благодаря Ви много! Аз се свързах с д-р Матеева, която преглежда в същия кабинет и се записах за ЖК при нея Simple Smile  bouquet

# 3
аз съм в 17г.с и първите 3 пъти когато ходих до АГ за да установи някой дали има бременност все беше Граматикова и ми стана мнгого мила и ми допадна. Сега искам да се изместя при нея сякаш, че сгреших и се записах при ДОйчинова  #Crazy Иначе си ходя при Хубчев за вс останало. В коя седмица си? Матеева как се държи? и при нея попаднах веднъж. Малко ми е мъжкарана ...тя ми беше другия вариант за ЖК

# 4
аз съм в 17г.с и първите 3 пъти когато ходих до АГ за да установи някой дали има бременност все беше Граматикова и ми стана мнгого мила и ми допадна. Сега искам да се изместя при нея сякаш, че сгреших и се записах при ДОйчинова  #Crazy Иначе си ходя при Хубчев за вс останало. В коя седмица си? Матеева как се държи? и при нея попаднах веднъж. Малко ми е мъжкарана ...тя ми беше другия вариант за ЖК
Първата ми бременност я следеше д-р Дойчинова, като цяло бях доволна, отговаряше ми на въпросите Simple Smile Сега съм бременна за втори път, 12г.с. Д-р Граматикова ми я препоръчаха, но просто тя преглежда в определени дни, а на мен тогава не ми беше удобно и си взех час за д-р Матеева. Останах очарована от нея и реших да продължа при нея да се следя за бременността, а и живот и здраве, като дойде момента мисля да раждам при нея (секцио). Много е внимателна, обръща много внимание, пуска ми изследвания, които през първата бременност не са ми правени.  Според мен, която и от двете лекарки да избереш, няма да сгрешиш Simple Smile

# 5
Имате ли на доктор Граматикова номера

Общи условия

Активация на акаунт