Преса за обем в корените

• 10 356
  • 36
  •   1
Отговори
Здравейте,интересувам се от мини пресите за обем в корените.Някой ползвал ли е каква марка
модел моля.Аз лично ползвам една стара Елеком с едри вафли която върши много добра работа,
но е много тежка,а смятам да пътувам,нямам сили и нея да нося newsm78

# 1
babyliss
amazon погледни малка лека удобна около 20паунда

# 2
Да модели много има,търся отзиви от употребата им Grinning Grinning Grinning

# 3
Не им ли мина модата на тези вафли вече...

# 4
Ако наистина имате предвид фафлите - събудете се, в никоя друга държава не се носят. Безвкусно, грозно, неестествено ...
Тенценцията е към естествени, по небрежни коси, не козунаци.

# 5
Ами като сте на това мнение,не знам защо въобще се включвате тук

# 6
Защото темата е в раздела 'Красива мама'. Красива мама и вафли не се връзва.
Съжалявам, че съм директна.

# 7
 Laughing

Права е Stardust, никъде другаде ги няма и изглеждат изключително смешно, и аз съжалявам за директността, но вече са поне 10 години, да не е и повече, откакто тръгна тази "мода", аз дори и по по-фолк певиците не ги виждам вече (но и не наблюдавам внимателно, признавам). Време е да изчезнат наистина...

# 8
Предполагам използваш пресата върху определени кичури и след това покриваш с права коса. Като цяло този тип прическа постига ефект обем, но лично на мен не ми харесва - вафлените кичурчета винаги изскачат. Бих ти препоръчала пудра за обем - има най-различни марки и флакончетата са доста компактни. Ефектът не е никак лош, а и си спестяваш честото третиране на корените с преса.

# 9
Да, пудрите са подходящи и нищо не се вижда, но косата става лепкава и ако се прекали изглежда неизмита.
Иначе червената на Шварцкопф ми е любимата.

Този сих шампоан е доста добър, използва се точно за обем:

http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Oh-Bee-Hive-Matte-Dry-Shampoo-238ml

Моята коса е дълга, нямам къси етажи и постигам добър ефект на обем с него.

# 10
Освен да е лекичка, гледай и кабелът да е по-дълъг, че много неудобно с къс кабел.  Peace

# 11
  • Варна
Определено вече не са модерни вафлите, но какво да се прави... Моята коса е доста дълга,тънка, няма никакъв обем и винаги стои супер сплескана... А върху иначе голямото ми и широко лице просто стои смешно. Пудри, шампоани, спрейове - не вършат работа. Топирането е идеално, но после изхабявам една туба балсам, докато се среща, така че си остават добрите стари вафли. И аз ползвам преса на Елеком, една розова. Да, тежка е, но като пътувам в чужбина, винаги я вземам със себе си, че съм заникъде без нея. В Техномаркет бях гледала една на филипс,компактна,с дребни вафли, но беше доста скъпа.

# 12
Мда Simple Smile Дамите горе незнаят какво е тънка коса съчетана с високата влажност на въздуха и вятър
Реших си проблема поръчах си от ситните вафли, Grinning Grinning по лека е идеална за пътуване

# 13
Моята коса е точно тъка без обем. Живея в Англия и повярвай, висока влажност на въздуха и вятъра са ежедневно явление. По-влажен въздух съм преживявала в Домениканската република и Тайланд.
Но щом ще си носиш вафлите при вятър още по-зле, защото ще се виждат. ooooh! Аз ползвам фиби и шноли (с цвета на косата) с които повдигам косата и закрепвам отзад.
Радвам се, че си си намерила вафлички.

# 14
Аз използвам маша за къдрене, която, когато се отвори, прави ситни вафлички. Удобна е, защото мога и да се къдря с нея, и да създам обем. А най-хубавото е, че е българска (мисля, че е на Елеком) и струва около 30-40лв.

Общи условия

Активация на акаунт