За разходка е прекрасно, а на ЮНЧЕТО в корема му е все по-тясно

• 57 504
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
 Не е ли рано за пране и гладене все пак има поне още месец Grinning

# 181
Така е... ама гледам, че започва да ми става все по-тежко от една страна, и от друга искам да съм готова ако случайно тръгне по-рано бебчето. Simple Smile

# 182
Оо аз вече одавна съм я свършила тази работа с прането и гладенето, рано не рано после с големия корем не си се представям да ми е толкова лесно да я свърша тази работа.  Grinning

# 183
И аз от другата седмица смятам да започвам с прането и гладенето.На мен вчера една приятелка ми изпрати дрешки,толкова много,че само от разглеждането ме заболя кръста и получих контракции пък не минсе мисли като започна да гладя 😂😂😂.За това от по-рано ще се пере и глади.

# 184
  • София
При мен прането ще остане за по-натам. Гладенето мисля да си го спестя. Принципно ми се искаше и аз по-рано да свърша с тези неща, но няма да стане. Трябва да правим ремонт в спалнята, където мисля да държа дрехите на бебето, за да са ми на удобно, и не виждам смисъл да пера преди ремонта - няма къде да ги сложа.

А леглото е сглобено още от юни 2011 година Simple Smile Щото е на каката  Joy

# 185
Мами да ви попитам тъй като вчера доки ми каза, че ще се наложи секцио и не спирам да го мисля, кога слагат катетъра преди или след упойката и правят ли тези прочути прегледи за разкритие  newsm78

# 186
Преглед за разкритие няма.Катетъра ми е слаган преди упойка(друга коремна операция,не секцио).На мои приятелки при секцио също преди упойката.Не знам защо е така...не е много приятно.Аз имам лош спомен защото поради друг проблем бях 10 дена с катетър,като се наложи 4 пъти да го сменят и ми беше кошмар.Иначе един път не е болка за умиране,особено като не знаеш какво е  Laughing

# 187
Относно катетъра-много е важно кой ти го слага и маха.Имам няколко интврвенции и това беше един от най кошмарните ми спомени.При абдоминалния серклаж обаче,го сложиха след упойката,а когато дойде момента за махане - 5 мин се обяснявах със сестрата как ми трябва време за да се подготвя психически,докато и говорех не усетих как го махна и каза "това беше".Така че не се настройвайте предварително

# 188
Аз казах да ми го сложат след упойката и ме послушаха. За тях е все тая, така че кажете, че искате след като упойката е сложена.

# 189
Момичета, как са ви главите? Simple Smile Имаи чувство че от някое време не ми работи мозъка. Simple Smile Забравям всичко. ЕГН, на колко съм години съм мислила при лекаря. Номер на телефона. И постоянно ми се спи, където цяла бременност не можах да спа, сега мога да заспа права.

# 190
  • София
Karjala, моята глава започна да изветрява преди месеци, но онзи ден вече беше станало критично - тръгнах да си стопля вода за да си метна едно капучино и докато стигна до кухнята, забравих накъде бях тръгнала и по инерция си пуснах кафе от машината  Laughing

Иначе в петък ми беше последният работен ден и вече започнах обратното отброяване - направо не мога да повярвам, че устисках до тук Simple SmileКолегите ме изпратиха подобаващо и вече ми липсват всичкииииии  Crazy

Иначе ние в четвъртък бяхме на контролен преглед и бебка вече тежи 2,500 в 34 г.с.(т.е вървим като за 35 г.с.), но Доки ми направи все пак уговорката, че понеже главичката й била по-кръгла, а ехографа го мери точно според това, е възможно да сме плюс-минус 100-200 гр. И направихме първия запис на тонове и от тук нататък вече ще го правим всяка седмица. (ММ каза, че било страшно с тия шумове Laughing) Беше голям майтап, защото първо не можеха да й намерят сигурно 10 минути къде й е пулса и точно го намериха и тя се извъртя и трябваше да я търсят пак  Laughing След това пък беше решила, че ще се разхълца и 20 минутки докато траеше всичко не спря  Laughing От всичко това и цялото подскачане на апаратурата ми беше толкова забавно, че и аз не спрях да се хилотя, но пък накрая Доки каза, че записа все пак бил добър  Grinning

Вече ни сложиха и диапазон за избор на дата на секциото - не можах да се класирам за датата 20 май, че било доста далеч от 6 юни, но ни казаха да изберем в интервала 25-29 май - май сме се спрели на 27-ми май, дано изчака  Simple Smile Иначе креватчето ни е вече с доставка 25 Април, и ние сме се спрели на трансформиращо легло https://i.ytimg.com/vi/sGXzzYJAwRg/maxresdefault.jpg , количката и тя е вече паркирана в спалнята Simple Smile  Но още нашата спалня не е пристигнала - нея я чакаме чак около 12 май заедно с матрака, затова е много вероятно да започваме да сглобяваме малко по малко каквото е налично, че наведнъж ще ни дойде много, а и просто няма къде да го слагаме ако не си е по местата - все още имаме довършителни и ремонтни дейности (поставняе на огледала, корнизи, пердета + чистене) и графика е претоварен - мисля да оставя прането и гладенето точно седмицата преди секциото. А в идната седмица да се отдам на шопинг на всички останали неща, които изобщо не са малко и на курса, за който до сега нямаше време Simple Smile Оф, почна да ме стяга вече и мен под лъжичката...може би затова вече съвсем не мога да спя - ако изкарам 4 часа сън е чудо. Цяла нощ будувам, гледам ТВ и ям и после спя през деня ..ама и околните не могат да спят покрай мен...

# 191
Момичета, мисля, че сте попаднали на страхотни АГ-та. Тази, която избрах аз, въпреки, че е много хвалена и часовете за нея свършват час след като й е излязъл графика, съвсем не е като вашите.
На ЖК има за мен не повече от 10 минути само за мерене и тонове, които все са 144 Wink, без снимка на бебето, без много обяснения, без и много да го гледа. Като питам колко е голямо, разбирам, че е една седмица напред и това е. На частно дава снимка на бе бебко, ама и там е много лаконично всичко.
Да говорим за секциото ми каза, че е много рано, а аз съм в 32 седмица, заедно със секциото ще маха и миомен възел, та ми е още по-напрегнато.
В информационно затъмнение съм;) Имам изписани биозин мама, абофолик и сорбифер - честито:)
А днес бях на трета ФМ, в 32 г.с - бебко е 46 см, 2070 гр, върви напред 2 седмици, има огромни бузи.
Плацента - 1 степен, Спряха ми кафето, ще ми е много криво.
Това, че бебето е по-голямо, значи ли. че може да се появи по-рано newsm78

# 192
Пуснаха ли ти кръв и урина, мериха ли ти кръвното, имаш ли подозрения за гестационен диабет? При гестационен диабет бебето става по-голямо.

# 193
Да, пускат изследвания за кръв и урина, кръвната захар е в норма, глюкозно натоварване не сме правили. Всички около мен ми казват, че корема ми е много голям, а днес докторът каза, че е е нормален и бебето е в норма.

# 194
Добро утро!Може ли момичетата с високо кръвно,приемащи допегит да споделят при каква стойност им го изписаха и колко им казаха да го поддържат.Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт