"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 99 917
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Да споделя и аз за филма.Гледам го заради Барун.Нищо не ме впечатлява.Дано по нататък тая Гюл която хич не я харесвам да е направила нещо като света.Имаше препоръка за филма "Любов под наем"и го гледам с удоволствие.Да вземат малко индийските режисьори и продуценти опит от турските им колеги не е задължително всичко но стига с тия нереални измишльотини.

# 331
  • Варна
Здравейте. Излезе преводче на промото, което ви пуснах малко по-рано.

Очаквайте Адвай с нова визия в "Как да нарека тази любов? 3" https://www.vbox7.com/play:6e6a43b772
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239249

Тая сцена с косата не ми изглежда много правдоподобно. Тук момичетата нещо много надуто се държат, нещо не ми харесва, но ще видим как ще изглежда в серията.

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 12:09 от Magdi

# 332
Като фенка на пътечките се радвам на изявите на актьорите

Гледам новата изява на Барун, благодарение на МАГИ bouquet bouquet bouquet
В негово интервю той казва, че има едногодишен договор и благодари на всички фенове, заради които правят сериала.
Тази седмица май „ ще се случва предложението“

Братята/дето не знаят, че са такива/ и сестрите  каубойки  Joy

Приватизирах си обръщението Вампи, Вампи 1 и Вампи 2 за другите сестри.Тук са Вампи и Вампи 2

Мурли е забавен образ

Саная се забавлява на о-в Тайван с  Мохит , а новата партньорка на Барун  промотира сериала днес в ......познатото ни Лукнау.

# 333
  • Варна
Благодаря, радвам се, че ви харесва!

Ето някой, който аз харесвам и особено неговите криви усмивчици, които вече се виждат.  Heart Eyes

А хаха Вампита, право в десятката, макар че звучи много мило за тях в умалителна форма, но пък съкратено.

Чанчан еп.17 + бг превод https://www.vbox7.com/play:d8bb4e0ef9
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239250%2Fpl_338121182_-2

# 334
parvo blagodaria na Magi za informasiata i prevodite koito pravi. Sledia vsi4ko za Baryn i Sanaya. Mislia ,4e tova koeto vidiaxme i izjiviaxme v Patekite...niama da go vidim v dryg film . Baryn i Sanaya ne igraxa te izjiviaxa svoata izpepeliava6a, no gre6na lubov. Vav vseki jest, pogled, dokosvane ima6e tolkova srast i jelanie, 4e te ostaviaxa bez dax. Tradisiite na India ne mogat da priznaiat takava lubov, zatova niama prodaljenia, ne davat intervuta zaedno, ne xodiat na preskonferensii. Nikoi niama da dopysne te da snimat zaedno i za tova i Gul pazi taka Baryn. Taka 4e triabva da badem realisti i da ne iskame tolkova mnogo ot Chandni. Izviniavam se za pravopisa, no niamam kirilisa, ne sam v Bg.  Naslajdavaite se seriala 3 i dano Baryn i Sanaya badat 6astlivi

# 335
  • Варна
Първо добре дошла Йорданка! Hug Много се радвам на всеки новодошъл.
И аз благодаря за вниманието!

Докато четях си мислех, ах тази латиница, обикновено знам, че правят забележка, но после прочетох защо.
Пиша тук, а не на лични за да могат и други, които имат този проблем и може би за това да се притесняват да пишат да го прочетат.
Има алтернативен вариант с един сайт, има дадени дори кои букви на кирилица, на кои съответстват на латиница. Може да си настроите и буквите така, както сте свикнали да ги замествате. Пишете си текста , натискате там където пише "Кирилизация" и натискате "На кирилица", копирате, поставяте го тук и готово. Когато натиснете примерен текста за да видите как става ви излиза кратка информация за това как да оградите дадена дума или изречение, което искате да си остане на латиница. Ето го и сайта http://5ko.free.fr/bg/cyr.html

Всъщност те обясненията ми станаха повече отколкото това, което трябва да се направи, много е лесно.
Надявам се да съм била полезна и пишете по-смело. Wink

# 336
Благодаря много Маги. Информацията е много ценна.

# 337
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.11 + бг превод https://www.vbox7.com/user:magiat&p=allvideos
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239251%2Fpl_338121182_-2

И една новина от интервю в последните дни. Гюл е казала, че след няколко седмици ще върнат брадата на Адвай.

Тъкмо бях свикнала с брадата му и с мисълта, че ще играе така, макар че имах едно на ум, че може и да му променят визията в един момент, но не очаквах да е толкова скоро и с такава разлика. Взеха, че го избръснаха, зарадвах се макар и аз като много хора, в първия момент се почудих той ли е не е ли и истина ли е това. И въпреки, че не знам все още как ще изглежда в сериала и дали ще ми хареса, все пак се радвам, че ще виждам емоциите му. Ще видим как ще е, но ако ми хареса ще трябва след известно време, не дълго, отново да свиквам с брадата, е поне ще знам, че видът му няма да е за дълго и съм се настроила от сега.Simple Smile

# 338
  • Пловдив
Епизод 11:
Защо ли Адвай се притесняваше,че бащата на Чандни ще отвори вратите с мантра?Че той не помни собствената си дъщеря,как да запомни мантрата? newsm78 И въобще как останалите са съгласни Глава  да е мъж,който не помни името си,камо ли ритуалите,които трябва да изпълнява? Rolling Eyes И тая игла,с която го убоде Адвай,явно въобще не я почувства.А Чандни реши,че Адвай е отровил баща й с прясното мляко и затова хукна да го дава на  Адвай,а баща си остави да си почива кротко в стаята-отровен. Laughing
Не благоволиха да ни разяснят и как тя откри къде живее Адвай,след като беше забравила името му.Е,може и да се престори,че го е забравила,но това не обяснява как откри толкова светкавично къде е отседнал.
Магди,за визията на Адвай-след като преглътнах брадата и новата подстрижка,вече съм подготвена за всякакви промени във вида му.И с лилава пънк прическа да се появи,няма да трепна. Laughing

# 339
  • Варна
Покрай новината забравих да коментирам епизода. Много въпросителни без отговор и абсурдни неща.
Дръжките на вратите в дома на Чандни и стаята на Адвай са еднакви. Стаите на бащата и Адвай са почти идентични. Това голямото имение, как го поддържат без пари и винаги съм се чудила, защо са им толкова големи имоти, това имение май надмина всички, които съм гледала досега. Да, как Чандни разбра къде живее и го намери толкова бързо. И този храм, от този епизод оставам с впечатлението, че се намира в двора на имението.
Прекалиха доста като изкараха Адвай такъв мърльо, и Мурли пък защо не чисти. Ама чак пък толкова спагети и то на завивките, пакетчета използван чай навсякъде, може и да има такива хора, но за професор ми се струва нереално.

# 340
А някой запита ли се: Как така влизат в чужди къщи без разрешение, покана, без някой да ги види и попита къде отиват?! newsm78

# 341
  • Пловдив
Е,то индийското гостоприемство е пословично.Поне по филмите входните им врати са постоянно отворени в очакване на гости.Гостите по традиция идват без покана Laughing.Та...колко му е за някой недобросъвестен да се промъкне в такъв голям палат при отворени врати и без да го забележат.А пък освен всичко друго Адвай си има и свой човек вътре да го предупреждава.

# 342
А Чандни? Тя как се намъкна в покоите му? И това повтаряне на Пътечките 1 със стиснати очи и " Щом не го виждам и той не ме вижда"?! Ама Куши беше в гардероб, а не под високо легло без завивки! #Crazy

# 343
  • Пловдив
О,да,голям пореден гаф с влизането на Чандни в стаята на Адвай,.Явно за сценаристите  откриването на мястото,където живее той и промъкването в стаята му са подробности,за които не си струва да се главоболят. Rolling Eyes И липса на въображение с опита да повторят  сценката от Пътечките.Разликата между двете сцени е толкова голяма,че просто нямам думи. Sad
Абсурден ми изглежда и боя,който хвърли  войнствената сестра на Чандни на приятеля на Вир/Мику.То пък чак такова блъскане на главата му в колата...Нещо губят мярката в опита си да направят този образ по-забавен.

# 344
Всяка серия се опитвам да харесам този сериал, но нещо не ми се получава. Много ми е накъсано действието, няма последователност в темите, които започват. Какво стана със заболяването на бащата? А отровената изнудвачка? А опозорената чест на семейството, за която толкова трепереха, ако не се отвори храма? Започнати от тук от там теми, които нямат нищо общо помежду си само с цел да вкарат Адвай в къщата Sick. В другите сериали поне има някаква последователност в действието. Малко почва да ми прилича на "Граф Монте Кристо". С тия пари дето ги вади с милиони?! И как в такъв голям град и с толкова пари, не се е настанил в луксозен хотел с камериерки? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт