Парфюмни размисли и страсти - 209

• 123 769
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Може ли препоръка за мъжки аромат...да пробвам първо мостра от Енцо,напр....До сега любими са му Бос ботлет найт и Акуа ди Джио на Армани.Нещо подобно...или пък коренно различно newsm78
Онова Ферари,с кожата го нямат...

# 361
  • София
Може ли препоръка за мъжки аромат...да пробвам първо мостра от Енцо,напр....До сега любими са му Бос ботлет найт и Акуа ди Джио на Армани.Нещо подобно...или пък коренно различно newsm78
Онова Ферари,с кожата го нямат...

mystic woman - ето мен някои предложения, които смятам, че ще му допаднат:

Mercedes-Benz Mercedes Benz Intense - https://www.fragrantica.com/perfume/Mercedes-Benz/Mercedes-Benz- … ntense-18141.html

Mercedes-Benz Sport - https://www.fragrantica.com/perfume/Mercedes-Benz/Mercedes-Benz-Sport-22041.html

Karl Lagerfeld Paradise Bay - https://www.fragrantica.com/perfume/Karl-Lagerfeld/Karl-Lagerfel … or-Men-29400.html

Azzaro Chrome United - https://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Chrome-United-18963.html

Имам и други идеи, но да не прекалявам все пак  Simple Smile Проверих за тези има ли мостри, а също така по спомени мисля, че ги има и за тест в бютизоун и дъглас, както и другите качествени парфюмерийни магазини.
Успех и пиши, ако тези не ти допадат, за да продължим с търсенето  Simple Smile

# 362
  • София
Това, някой да е ползвал

Аз го ползвам зимата и през студена пролет. Голяма обич ми е! Цветен, със загатнат и по-деликатен уд, но пък има изразителни кожа и шафран.

# 363
  • СОФИЯ

Много лошо............ В сайта откъдето го купих преди 2 месеца е изчезнал  Crossing Arms

В сайта вече го има, но наистина снощи не беше наличен  Peace

В кой сайт?

# 364
  • Sofia
Днес се наслаждавам на любимия ми Cuir beluga Guerlain, обаче най-големият ми син ме разби като го определи "мек, пухен като възглавница на баба".  Rolling Eyes

# 365
Здравейте! Моля да ми препоръчате нещо свежо и лятно, но и различно, че съм пълна консерва по отношение на парфюмите. Ползвала съм и харесвам Armani Diamonds, Acqua di Gioia, Bvlgari Omnia Amethyste, Bvlgari Omnia Crystalline, Dolce & Gabbana Light Blue, Escada Into The Blue, Valentino Valentina, Christian Dior Addict.

# 366
  • София
Здравейте! Моля да ми препоръчате нещо свежо и лятно, но и различно, че съм пълна консерва по отношение на парфюмите. Ползвала съм и харесвам Armani Diamonds, Acqua di Gioia, Bvlgari Omnia Amethyste, Bvlgari Omnia Crystalline, Dolce & Gabbana Light Blue, Escada Into The Blue, Valentino Valentina, Christian Dior Addict.
Моето предложение е да тестваш Boiser Fou Cartie Heart Eyes Нов е, свеж и поне според мен на нищо друго не прилича Peace

# 367
  • Бургас
От мен това за предстоящите летни дни и нощи-https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Ciel-Pour-Femme-5466.html

# 368
Моето предложение е да тестваш Boiser Fou Cartie Heart Eyes Нов е, свеж и поне според мен на нищо друго не прилича Peace

Моето скромно мнение за  Boiser Fou Cartie е, че е едно голямо нищо, като цяло  Simple Smile

# 369
Също, като новата Пантера.

# 370
  • Бургас
Аз пък останах доста разочарована от новия Жадор Sad Sad Sad,върху мен няма йод,както писаха други.Но въобще не е мой тип,а с оригинала няма нищо общо за мен.За първи път да не ми хареса фланкър на Жадор.

# 371
  • София

Моето скромно мнение за  Boiser Fou Cartie е, че е едно голямо нищо, като цяло  Simple Smile
На вкус и цвет... Peace

# 372
Mariam, пробвай narciso rodriques foe her, също и останалите му парфюми. Така като те чета все нещо негово ще ти допадне

# 373
  • София

Eau des Merveilles Bleue by Hermes
Le Jardin de Monsieur Li by Hermes
Eau Parfumee au The Bleu Bvlgari

# 374
Eau des Merveilles Bleue by Hermes
Le Jardin de Monsieur Li by Hermes
Eau Parfumee au The Bleu Bvlgari
Това са моите предложения, както и Белия чай на Булгари. Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт