Парфюмни размисли и страсти - 209

• 123 688
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Някой има ли мнение за lady emblem l'eau на Montblanc дали е траен?

# 391
Днес се сдобих с този нов аромат поръчан на сляпо, и останах доста приятно изненадана Mademoiselle Rochas. Лек, свеж летен аромат.

# 392

И много ми се носи Нинфео Мио.
и на мен!!!Чакам го с нетърпение!Взех си този,в подобен дух е,но за жалост много тих и нетраен при мен.

# 393
  • Sofia
lady emblem l'eau е свеж летен аромат, непретенциозен и с трайност 3-4 часа при мен. Асоциацията ми е за зелена ябълка, въпреки че я няма в състава, може би от киселичкото личи идва.

# 394
И аз искам отново Нинфео. Две лета не го нося и ми липсва. Явно и аз ще си купя нова бутилка.

# 395
днес ми е ден за тестване на нови аромати - мъжки  Mr. Green
не съм минала още на "другия парфюмен бряг" - придържам се към обичания и златната среда, но години наред отбягвах мъжките парфюми /с малки изключения/ и сега любопитството ми е най-голямо именно в тази насока

https://www.fragrantica.com/perfume/Aramis/Aramis-113.html
страшен дедик! добре, че не застрелях цяла бутилка на сляпо  Joy
алдехиди и кожа, но не кабошар както са оприличили във фрагрантика
абсолютен унисекс - за който може да носи подобни аромати, върху моята кожа няма грам мъжка бръснарска нотка, от която се опасявах
спомням си преди години имаше в един друг парфюмен форум млада /около 20 г./, крехка и нежна девойка, на която точно този беше най-любимият парфюм - тя беше и тази, която ме запозна с Кабошар, Румба и Ароматикс едп /Manna/; Кабошар и Ароматикс са ми любими, за Румба избягвам дори да мисля /и нея имах  hahaha/, но Арамис бях абсолютно забравила като аромат и усещане

https://www.fragrantica.com/perfume/Mercedes-Benz/Mercedes-Benz- … ntense-18141.html
доста по-отявлено мъжки, свеж по начин, по който не ми допада върху моята кожа, но бих харесала върху по-млад мъж
радвам се, че и тук не се изкуших за цяла бутилка независимо от добрите отзиви в темата

https://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Nuit-Etoilee-14722.html
мъжкият тестер е с капачка, поръчка на приятелка
свеж унисекс, но не е от "моите" - избива нещо зелено, което не ми харесва - предполагам "бодличките", не е от ментата; в един момент заподозрях анасон /не е описан в пирамидата/, но не е и анасон
просто зелениите, които ме радват, са други

парфюм на деня  Mr. Green :
https://www.fragrantica.com/perfume/Ferrari/Leather-Essence-18901.html
мой! не на 100%, но около 90%, което е чудесно попадение за сляпа поръчка  bowuu
в него има повече карамфил и канела отколкото искам и по-малко кожа отколкото бих желала
върху мъж ще бъде перфектен!  Heart Eyes
тестерът е с капачка независимо, че на снимките е без
за трайност нищо не мога да кажа все още, развитие от три часа върху мен няма, т. е. едва ли ще има и по-натам; очаквам да е най-красив в хладен дъждовен ден
и бюджетен  Mr. Green

снимките са от нета

# 396
  • София
bubanka, на Ферарито и аз съм му фен  Heart Eyes Heart Eyes Но на мен не ми "сложиха" капачка  Cry Cry моето тестърче беше осакатено, точно се чудих, как му липсва завършек на този хубав флакон  Rolling Eyes

# 397
  • СОФИЯ
днес ми е ден за тестване на нови аромати - мъжки  Mr. Green

При мен мъжките си се проявяват почти винаги мъжки, даже парфюмите унисекс много често се проявяват мъжки. Вчера пробвах този и ме впечатли много /като за мъж/.
https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Eau-de-Cartier-Vetiv … r-Bleu-29563.html

# 398
bubanka, на Ферарито и аз съм му фен  Heart Eyes Heart Eyes Но на мен не ми "сложиха" капачка  Cry Cry моето тестърче беше осакатено, точно се чудих, как му липсва завършек на този хубав флакон  Rolling Eyes

капачката от 42 лв. тестер 100 мл. увеличаваше цената на 58 лв. продукт 100 мл. - за парфюм, който не е скъп, много ми се досвидяха 16 лв. - ми едно Галиано от зеленото, което е свежо, подходящо за сезона и оценено като подобно на Мис Диор Шери Льо /как се чете?/, е 18 лв. 30 мл. продукт  Crossing Arms
вече не съм склонна да купя парфюм на каква да е цена просто защото го искам  Stop

към отзива ми горе - кожата ми е дефектна  Mr. Green
намазах приятелка с Арамис - след 15 минути върху нейната кожа стана Кабошар - наистина! нищо общо с това, което дава моята кожа /тестът е от един и същ виал!/
върху нейната кожа Гуталът прилича на зелена ментова дъвка Орбит /приятно и свежо/, а когато помириса моята кожа, напръскана със същия парфюм, сбърчи нос и първоначално не повярва, че съм пръскала от тази бутилка - повторихме опита - отново неприятен аромат  ooooh!

# 399
  • София
Бубс, може пък на приятелката ти да е дефектна кожата Simple Smile

# 400
Бубс, може пък на приятелката ти да е дефектна кожата Simple Smile

едва ли - тя миришеше добре, а аз - не  Laughing

sympathy, с горното исках да кажа, че бях прежалила капачката, а тя се оказа неочакван бонус  Party

# 401
Аз си поръчах Chanel 5 Eau Premiere  от този във високата бутилка. Някой има ли го да даде лично мнение? Аз исках нещо свежо и елегантно и в същото време класическо. Да видим дали ще е попадение или падение     Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 19:11 от Jeune Fille

# 402
  • София
Попадение ще е. Чудесен е. Дано се сработи с кожата ти.

# 403
# 404
ЖДНБ, Бубе, обърках Фере, с Ферари ooooh! ooooh!, като видях новата ти придобивка #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт