Парфюмни размисли и страсти - 209

• 123 761
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Много Ви благодаря дами  Hug следобед ще отскоча до парфюмерията, да видя какво ще избера.

# 376
  • София
Много Ви благодаря дами  Hug следобед ще отскоча до парфюмерията, да видя какво ще избера.
mariam, и от мен предложения за втори тур, в случай, че съм пропуснала първия -

Miss Dior Cherie L'Eau

Флорите на Гучи - Магнолия, Мандарина, Гардения

Императрицата на Долче и Габана

Hermes - Eau de Rhubarbe Ecarlate

Omnia Paraiba

# 377
и едно бюджетно предложение от мен Parlez-Moi d’Amour Eau Fraiche John Galliano

# 378
  • София
Аз пък от три дни разносвам Green Walk The Woods Collection https://www.fragrantica.com/perfume/The-Woods-Collection/Green-Walk-40596.html и се усещам като една голяма бутилка с прясно направена лимонада, в която са добавили сладникаво-пикантни, свежи подправки  Laughing Laughing Не е лошо, като усещането, но леко изморява с определен дъх на монотонност
Между другото, в Ензо парфюмите на The Woods Collection доста бързо се разграбиха  Thinking Дали някой от съфорумци си е поръчвал?  Thinking Интересно ми е, наистина ли имитират известни аромати, както Green Walk е почти брат-близнак на Terre Hermes, както вече писах преди Flutter

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 17:52 от sympathy

# 379
  • Варна/Лондон
И да не забравя:
https://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/Oyedo-3958.html Heart Eyes Страхотен портокал!

Аз съм "Госпожа Разумна"- рядко купувам на сляпо, и като видя добра ценя мисля, мисля, докато парфюма е разпродаден до дъно и после умирам от яд! Точно това ми се случи с един тестер на Ойедо. Twisted Evil Постепенно се уча да купувам на момента- радостта е невъобразима! Laughing А цифрата бутилки и тя, но на кой му пука, веднъж живеем! Drunk

Радвайте се на живота, момичета!  Hug bouquet
Много вярно, и нали и аз се уча да купувам на момента, те послушах и си взех и аз Diptyque Oyedo, наистина чуден портокал, много свеж и лек. Даже и траен, макар и не колкото ми се иска. Мерси за предложението, но все пак нали си знаем-да не поръчваме на сляпо. Laughing

И като съм серия да избирам по-описание, още едно попълнение към сполучливите покупки- Une Rose Frederic Malle. Pixie, помогна ми да взема решение и никак не съжалявам.  Hug
Ох дано все така върви по вода, че още колко от препоръчаните ме чакат.... ooooh!
Поръчах и страшният Cacharel Eden, просто не мога да подмина след тази презентация, пък да видим кой-кого ще плаши. Laughing

# 380
  • София
Джеронимо, честит Oyedo! Много, много любим!!! Heart Eyes
Опиши с две думи Розичката на Мале, моля, че ми е интересен Hug

# 381
Джеронимо, честито!  bouquet Със здраве да си го носиш!

Да ви се похваля: видях дъно! Днес довърших втора бутилка от Захарния Ангел 2015. Трета ме чака в запас, но не знам кога ще я отворя.

Почти на дъното съм и на Sensuous Nude, към мен пътува нова 50чка. Heart Eyes В последно време повтарям любимци.

И много ми се носи Нинфео Мио. Чакам да се постопли малко, в този студ гурмета вървят най-добре.
Последната ми придобивка- Jicky EdP,  смятам да заведа на кратка почивка от 5-8.05. Изглежда ми идеалният аромат за релакс и любими знаимания.

# 382
  • Варна/Лондон
Deziderata, благодаря! :hug
sympathy,  bouquet

направо ти пускам чудесното описание на Pixie, мен хич ме няма по описанията, но например го сравних на първо време с Red Roses Jo Malone на другата ръка и общото е, че и в двата се усеща розата и до там.  LaughingПри Red Roses е чиста, звънлива, нежна, гелеща, а при Une Rose е тежка, при мен силно присъствена, аромата и е все едно го вдишвам от сърцевината на цветето. В комбинация с вино и муск, за мен това е доста мощен и присъствен аромат. Никак не ми е пролетен и наистина е добре първо проба. Аз съм ламя и рядко нещо ме разочарова, но винаги гледам пирамидата дали ще ми допадне.
Съжалявам, че не мога да бъда по полезна.  Confused

Скрит текст:

Като сме на рози, споделете за Une Rose Frederic Malle, има обещаваща удоволствия пирамида. Heart Eyes

Нетипична, нео-шипрова, тръпчива роза, която трябва да оцени по красивия драйдаун. С други думи, не я съдете по началото. Началото е бодливо, розата се проявява с тръните си, и остава сравнително свежа (не като Rose Ikebana, обаче, която е много модерна интерпретация) през цялото си развитие. Самата роза е балансирана от geranium, което не е българският здравец, както понякога е превеждан, а по-скоро мушкато, и от ветивер. Купуване без сериозна проба не препоръчвам.

Бонд Ню Йорк Уд е красив за хора които търсят уд, но за моя нос няма достатъчно роза в него. Розата е само второстепенен елемент  Peace
[/spoiler]

# 383
  • София
Джеронимо,  Hug bouquet

# 384
Да докладвам, след едночасов престой в парфюмерията в крайна сметка се спрях на Le Jardin de Monsieur Li Hermes много свеж и летен, дамата която ми го предложи ме нацели много точно с  този аромат. Опитах се да намеря Escada Into the Blues много ми е любим, но за съжаление никъде не е наличен. Ако на някой му е ненужун или омръзнал съм на среща за доизразходване  Embarassed

# 385
  • София
Да докладвам, след едночасов престой в парфюмерията в крайна сметка се спрях на Le Jardin de Monsieur Li Hermes много свеж и летен, дамата която ми го предложи ме нацели много точно с  този аромат. Опитах се да намеря Escada Into the Blues много ми е любим, но за съжаление никъде не е наличен. Ако на някой му е ненужун или омръзнал съм на среща за доизразходване  Embarassed
Добър избор!  newsm10 Тъкмо лятото ще те радва  smile3521

# 386
  • СОФИЯ
Здравейте  Hug
Някой ползвал ли е екстрактите на Nishane Ако е да, кои ви допадат?
За мен тази фирма, признавам е абсолютно непозната.  Embarassed Къде се правят? Нищо на български не открих в нета.
Имам мостра на Nishane Wulong Cha Много интересно зелено ухание - тревичка и още нещо, което не определям. В началото има и цитрус, но той изчезва буквално за секунди.
Трайни ли са? Гледам цените.... някъде около 300 лева за 50мл.

# 387
Здравейте  Hug
За мен тази фирма, признавам е абсолютно непозната.  Embarassed Къде се правят? Нищо на български не открих в нета.
Имам мостра на Nishane Wulong Cha Много интересно зелено ухание - тревичка и още нещо, което не определям. В началото има и цитрус, но той изчезва буквално за секунди.
Пусни търсачката. Турски нишов бранд са и са невероятно хубави за мен, някои. Писала съм доста тук. Имам няколко бутилки и мостри.

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 15:05 от densi

# 388
  • София
Здравейте  Hug
За мен тази фирма, признавам е абсолютно непозната.  Embarassed Къде се правят? Нищо на български не открих в нета.

скоро имаха представяне на марката, но не бях в София за да го посетя

https://www.fragrantica.com/designers/Nishane.html  

# 389
  • СОФИЯ
Благодаря момичета  bouquet
Ще погледна в сайта им за други мостри, че в Ензо има само на няколко.

Общи условия

Активация на акаунт