Парфюмни размисли и страсти - 209

• 124 035
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Преди време някой беше споменал,че ще се продават ексклузивите на Герлен в малки опаковки. Дали вече ги има и къде? Могат ли да се поръчват онлайн от официален техен магазин?

# 421
Имам запитване относно 3 парфюма, които на скоро попаднаха в мерника ми, та ако някои може да даде мнение ще е добре дошло.
1) Angel Schlesser Oriental Edition II
Като  съставки мисля, че ще ми допадне, има шафран, който почна да ми става една от любимите ми ноти, но знае ли човек. Ориенталските аромати по принцип ми харесват.
2)Tom Ford Orchid Soleil.   Този също има ноти, които харесвам, но кестенов крем не съм досега мирисала в парфюм. Хмм
3)  Victor&Rolf Bonbon Couture Edp Intense. Тука най ме примамва карамелената нотка в комбинация с тютюна!! И пак останалите ноти са по вкуса ми.
Предполагам последните два мога да ги пробвам в някоя парфюмерия, но съм любопитна какви са вашите впечатления?  bouquet
1. Не го познавам.
2. Няма кестенов крем. Има сметани, сладоледи и хубави неща на някои кожи, а на моята и на приятелките ми само варена царевица. Ще ти изпратя на лични ревюто ми за него.
3. Изкъртващо сладък. Трябва да обичаш страшно сладки аромати за да можеш да носиш този. Трябва да се внимамава и къде точно и при кого се носи, защото хората не могат да понасят толкова много захар като цяло. Зъбовадец е.

# 422
Имам запитване относно 3 парфюма, които на скоро попаднаха в мерника ми, та ако някои може да даде мнение ще е добре дошло.
Като  съставки мисля, че ще ми допадне, има шафран, който почна да ми става една от любимите ми ноти, но знае ли човек. Ориенталските аромати по принцип ми харесват.
2)Tom Ford Orchid Soleil.   Този също има ноти, които харесвам, но кестенов крем не съм досега мирисала в парфюм. Хмм
3)  Victor&Rolf Bonbon Couture Edp Intense. Тука най ме примамва карамелената нотка в комбинация с тютюна!! И пак останалите ноти са по вкуса ми.
Предполагам последните два мога да ги пробвам в някоя парфюмерия, но съм любопитна какви са вашите впечатления?  bouquet
1. Не го познавам.
2. Няма кестенов крем. Има сметани, сладоледи и хубави неща на някои кожи, а на моята и на приятелките ми само варена царевица. Ще ти изпратя на лични ревюто ми за него.
3. Изкъртващо сладък. Трябва да обичаш страшно сладки аромати за да можеш да носиш този. Трябва да се внимамава и къде точно и при кого се носи, защото хората не могат да понасят толкова много захар като цяло. Зъбовадец е.

Благодаря, ще се ходи да ги пробвам, и сладките обичам, но според зависи. Относно tom ford- ския ми стана интересно с тая царевица хехе. А първият май ще забърша на сляпо пък да видим ще уцеля ли къоравото  Laughing

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 13:57 от Jeune Fille

# 423
  • До сърцето...
Благодаря, *Emia* и densi   bouquet

Другата седмица ще се фейна да го пробвам това златно дърво  Mr. Green

# 424
С малко закъснение -аз го пробвах в Beautyzone Мол Пловдив и предполагам,че навсякъде, в смисъл извън София  е зареден.

# 425
Скрит текст:
Като  съставки мисля, че ще ми допадне, има шафран, който почна да ми става една от любимите ми ноти, но знае ли човек. Ориенталските аромати по принцип ми харесват.
2)Tom Ford Orchid Soleil.   Този също има ноти, които харесвам, но кестенов крем не съм досега мирисала в парфюм. Хмм
3)  Victor&Rolf Bonbon Couture Edp Intense. Тука най ме примамва карамелената нотка в комбинация с тютюна!! И пак останалите ноти са по вкуса ми.
Предполагам последните два мога да ги пробвам в някоя парфюмерия, но съм любопитна какви са вашите впечатления?  bouquet
1. Не го познавам.

Благодаря, ще се ходи да ги пробвам, и сладките обичам, но според зависи. Относно tom ford- ския ми стана интересно с тая царевица хехе. А първият май ще забърша на сляпо пък да видим ще уцеля ли къоравото  Laughing

Да update- на на бързо. Пробвах orchid soleil и наистина има нещо като варена царевица вътре, подходящ ако работиш в ресторант с няколко звезди michelin  chef
 А този на viktor&rolf като го пръснах и ми беше много познат. После се сетих - мирише ми много на Wish, Chopard.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 18:09 от bubanka

# 426
Снощи в Zara мернах новата им линия парфюми - разнични Чайове Heart Eyes Летни свежаци са и, според мен, на цената от 26 лв са определено достойни. Влюбих се вьв Tea Wood или нещо подобно като име, от тел. не мога да метна линкове тук Peace
Чай звучи супер  Peace утре ще ги чекна

# 427
  • София
Снощи в Zara мернах новата им линия парфюми - различни Чайове Heart Eyes Летни свежаци са и, според мен, на цената от 26 лв са определено достойни. Влюбих се вьв Tea Wood или нещо подобно като име, от тел. не мога да метна линкове тук Peace
Чай звучи супер  Peace утре ще ги чекна
Пиши после, как ти се струват bouquet

# 428
И аз пробвах сега новите аромати на Зара, екстра са някои. Аз обаче харесах един супер свеж от мъжките най-много.
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Summer-Collection-Zara-44747.html
 За тези цени парфюмите са си супер. На който не му се дават пари за парфюми, но обича разнообразие това е бинго. Харесах и един от дамската линия.
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Caramelos-Artesanos-en- … celona-44761.html

Пробвах и новият Ван Клийф, хубав е, но не ме грабна за покупка веднага. Продава се само в 75 мл. бутилка ми казаха за 260 лв. Аз не искам големи бутилки въобще. Дали ще бъде само в такава, забравила съм как бяха другите черни?!
Купих си обаче от Сефора желания Trussardi Amber Oud Trussardi. Много съм доволна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 429
  • Седмото небе
Не само черните,а и прозрачните бутилки от Екстраординър колекцията,вече ще бъдат само в 75 мл Peace Което е доста тъпо и мен лично много ме дразни, защото ме ограничава адски,но... Както с Амбъра им,харесах го,мислих го и по принуда взех 75 мл. Като няма друго Tired
Понеже съм фен на марката-имам Ориенс;лимитираното му издание;Феери Рубис;Калифорния ревери и Амбъра се поинтересувах предстои  ли нещо друго,та... Очаквал се и един още по-специален Ван Клийф тази година,в дървена луксозна кутия с кадифе отвътре,пак 75 мл естествено,но с цена над 500 лв #Crazy Ама как му забравих името ooooh!

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 22:18 от *Амарилис*

# 430
Няма да се предлагат повече малки бутилки?! Хахаха колко много пари и клиенти ще загубят. Мен веднагически, а аз им давам парици на тези хора в официалните магазини. И много други ще са като мен. Peace

# 431
 Най - голямата бутилка, винаги е по на сметка. Ние, у дома, малки разфасовки нямаме. Къде е уловката, не разбрах. В това, че от 100, станаха 90, сега 75, ли  newsm78. Трикове на производителя. То и млякото беше 500, сега е 400, на същата цена. Що негодувате  newsm78. Парфюм си вземам два, три пъти годишно, мляко, всеки ден по три.

# 432
Аз не мисля, че има някой, пишещ в тази тема и да ползва само 3 парфюма годишно.
Възможно е и да греша, но ми се струва, че повечето обичат да пробват и да притежават нови аромати, като същевременно имат поне 10-15 любимци, от които също искат да поддържат наличност.

# 433
Аз не мисля, че има някой, пишещ в тази тема и да ползва само 3 парфюма годишно.
Възможно е и да греша, но ми се струва, че повечето обичат да пробват и да притежават нови аромати, като същевременно имат поне 10-15 любимци, от които също искат да поддържат наличност.
Писах, че си вземам два, три годишно, т е купувам, а не, че имам толкова. Освен тва ментаците ги разкарвам, щото жената е алергична към съставките.

# 434
Честно казано не мога да си представя да купувам 2 парфюма годишно,аз сигурно на месец купувам повече...то си е чак мания и се дразня.Интересното е,че по-голямата част(или поне аз),вече сме си задоволили  потребността да миришем добре,дори повече от добре и вече залагаме на нещо ново,нестандартно,несрещано,не защото е толкова приятно,или хората около нас ще го харесат,а просто защото е различно и това пък точно го нямаме  Mr. Green .Надявам се синът ми да стане психиатър...ще се уреждаме безплатно после при него  Joy

Общи условия

Активация на акаунт