Парфюмни размисли и страсти - 209

• 123 978
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Какво ще кажете за eau de neroli dore на Ерме Blush и може би за Kelly Caleche. Вторият май не съм го мяркала по родните магазини, но винаги бързам и може да съм го проспала  Mr. Green

# 436
Какво ти е толкова чудно. Компенсирам с покупките на жената, които немат край, пък и не съм манЯк чак Mr. Green Къпя се мноу редовно, не се потя, не мириша на лошо, бръсна проблемните зони, пера доста, три пИрални имам, ако не знаеш. Та имам по един парфюм за случай, за работа, за тва - онова. Имам и дъртаци, които си кътам за спецЯлни случаи. Като сметнеш за 10 г, 20-30, да съм свършил еднодневките, все 12-15 има, голямо нищене. И съм чистоплътен, мириша на чисто, парфюмът е лека загадка на настроението ми #Crazy #Crazy #Crazy bouquet

# 437
  • Варна/Лондон
Честно казано не мога да си представя да купувам 2 парфюма годишно,аз сигурно на месец купувам повече...то си е чак мания и се дразня.Интересното е,че по-голямата част(или поне аз),вече сме си задоволили  потребността да миришем добре,дори повече от добре и вече залагаме на нещо ново,нестандартно,несрещано,не защото е толкова приятно,или хората около нас ще го харесат,а просто защото е различно и това пък точно го нямаме  Mr. Green .Надявам се синът ми да стане психиатър...ще се уреждаме безплатно после при него  Joy
Kолкото не го харесвам това +1, точно на място си е в случая.
В момента в който поредният парфюмна мечта е постигната, веднага се оглеждам за нова. И не, че губя интерес към наличните, ама не са така привлекателни като тези които искам.
Пристигна ми Eden Cacharel-успя да ме уплаши. Mr. Green Така ме е плашил само 1876 Histoires de Parfums и то дотолкова, че да не ми се ще да пробвам вече нищо на марката. Даже и не знам кое точно не ми харесваи в двата, но пък Eden получи одобрението на майка ми и донякъде на ММ. 1876 нямаше този късмет. Laughing
Парфюм за днес  Trouble Boucheron Heart Eyes

# 438
Какво ще кажете за eau de neroli dore на Ерме Blush и може би за Kelly Caleche. Вторият май не съм го мяркала по родните магазини, но винаги бързам и може да съм го проспала  Mr. Green
Има го. Peace
За Нероли не мога да кажа много хубави неща, не можах аз да го нося, за разлика от всички други Колони на Ермес. Пробвай го специфичен аромат е. На мъж стои по- добре от на мен.

# 439
  • Пловдив
Парфюмите Зара само в магазина ли ги има Rolling Eyes

# 440
  • Седмото небе
Какво ще кажете за eau de neroli dore на Ерме Blush и може би за Kelly Caleche. Вторият май не съм го мяркала по родните магазини, но винаги бързам и може да съм го проспала  Mr. Green
И аз така-за Неролито като аромат нищо хубаво. Даже ми е леееко неприятен,да ме прощават фенките му,ако има такива. Но виж Ревена е прекрасно пролетно-лятно попадение!!! Блестящ, искрящ, ярък, освежаващ!!! Само като се сетя с какви бонбони подобни на желирани ми ги представиха Blush Много вкусен и усмихващ спомен,еххх...
 А защо не и Кели Калеш,но Едт като по-мек(и приятен за мен) Усещам го като свеж лайков чай и мааалко кожа. И двата аромата ползвам активно в топлите дни.
Относно пробата- в Дъглас Сердика можеш да пробваш всичко на Ерме, което се предлага официално на нашия пазар Peace

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 11:26 от *Амарилис*

# 441
  • sofiq
Парфюмите Зара само в магазина ли ги има Rolling Eyes

Да ,само в техните магазини ги има.

# 442
  • някъде под слънцето...
По повод парфюмите на  Сара (Zara) и в частност Zara home.
Една мила фея събуди любопитството ми към тях.
Последва запознанство и  изучаване на цялата колекция..
Тонка за мен е доста прилично копие на на Африканския бал.Още повече , че зад тях стои един и същи нос.
Кожата започва с доста силен черен пипер и при мен кожа така и  не се появи.
Цветната мистерия е плодово цветен, фаворит на дъщеря ми.
Сюблим е приятен ориенталец.
Бергамот е приятен и свеж.
TWIST  за мен е мъжки О де Колон.
Като трайност Тонка и Цветната мистерия, които пробвах на кожа , издържаха около 7 часа, като по интензивен беше Цветната мистерия
След два дни блотерите(за всеки парфюм има специален блотер с името му) все  още са запазили аромата.
Цената 100 млл едт 29.90 евро
За голямо мое съжаление са променили формата, а вероятно и нещо във формулата  на Ориентал лайт и вече не в разпознаваеми ароматизатор на Масимо.Встщност тук смениха и аромата в самия  магазин .

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 18:59 от sl

# 443
  • СОФИЯ

Наистина интересно, жалко, че повечето ги няма. Бих ги пробвала

Къде може да се тества тази Жики.  newsm78 Много жени и се възхищават.
Купих си обаче от Сефора желания Trussardi Amber Oud Trussardi. Много съм доволна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мисля да го тествам, но не зная кога ще имам път натам, а и вече когато вляза в Сефора ме познават и малко ми е неудобно  Embarassed В събота пак излязох с покупка, този път на 100мл. Fleur musc на Narciso Rodriguez for her  Heart Eyes Исках да пробвам розата и кафето на Том Форд, но момчето ми обясни, че трябва да го търся в бутиците.
Тук чух доста добри отзиви за Yves Saint Laurent Black Opium, но при мен се разви ужасно с край " евтин кисел душ гел" Пробвала съм и други парфюми на бранда и там същата история. Явно някоя от съставките, които използват не иска да мине на "ти" с кожата ми.
Много съм любопитна за  новия на Ван Клийф Whistling

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 16:08 от shushi7777

# 444
От няколко дена обикалям и мириша какво ли не, но в крайна сметка си купих пак Алюр Simple Smile. По всяка вероятност ще си взема и Zagid Voltaire.

# 445
  • някъде под слънцето...
По мое скромно мнение , каро всичко стари Герлени, Жики е най красив в концентрация ПП.
Винтижните му версии са  невероятни

Последните  му реформуливки за мен са само бледо и не особено добро   копие на оригиналния замисъл. .

# 446
  • СОФИЯ
По всяка вероятност ще си взема и Zagid Voltaire.

Някъде в София може ли да се пробва?

# 447
  • София

Да, в Сефора го има.

# 448
Вчера докато обикалях в парфюмерията си пръснах няколко парфюма на китките. Снощи се къпах, но едната ми китка мирише страхотно, а не се сещам с какво съм се пръскала.  Mr. Green

# 449

Да, в Сефора го има.
В Леро и Прити шоп мисля също го има. Прекрасен аромат за мен, но над 15 градуса навън ме души неимоверно. Зазимих го да чака по - хладни дни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт