Парфюмни размисли и страсти - 209

• 123 784
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Аха, ок отказахте ме бързо..  Mr. Green
Теракотата на Герлен дали ще е задушлива в топло и влажно?

# 601
Аз я нося, но души понякога да. Пробвай няма как да разбереш по друг начин. Вчера я носих за "лека нощ" супер беше.

# 602
  • София
Задушлива ще дойде, да.

# 603
Аз имам Теракотата и много си я харесвам.  Така и предполагах, че в горещ и влажен климат ще е задушаваща.  Tired Иначе и тя е с тиаре и кокос.

# 604
Много се извинявам предварително за многопостнатите снимки. Търся си мнения за тези парфюми.  Как са като аромат и дали ще са подходящи за идващото време? Ще ходя да търся парфюм, а не мога да се напръскам с 100 неща , че ми става лошо и ми се смесват ароматите поне да се ориентирам какво на мен би ми допаднало. Ако някой ми даде мнение за някой от парфюмите предварително благодаря  bouquet

# 605
  • The Evergreen State
Всичките за които питаш са подходящи за сезона, но кой ще ти допадне е въпрос на личен вкус, най-добре пробвай, успех в намирането на нов пролетен аромат    Hug

# 606
Подходящи са да. Пробвай ги както те е посъветвала Athena, поетапно за да видиш как ще ти стоят. На мен например нито един не ми харесва от посочените.

Откакто си купих Voulez-Vous Coucher Avec Moi By Kilian съм всеки ден с него. Много ми харесва. Heart Eyes

# 607
Showgirls, Ле Секрет ми харесва много за лятото от тези, които си посочила. Но наистина трябва да ги пробваш сама и да избереш твоя.

# 608
Откакто си купих Voulez-Vous Coucher Avec Moi By Kilian съм всеки ден с него. Много ми харесва. Heart Eyes

Тежък ли е?

# 609
# 610
  • гр.Добрич
Момичета и момчета, има ли вече официално  в България
https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/White-Tea-42439.html ?
Подуших го в Испания, но не си взех. Много лек и ефирен ми се стори.

Това ми хареса много вчера в Дъглас, но цената засега ми идва в повече. Wink
https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Bois-Dore-44864.html

# 611
Тежък ли е?
Не, по-скоро е доста лек аромат, но е специфичен, зашото има задушливи бели цветя и много иланг-иланг. Има го за проби в бутика. Като цяло е тих парфюм и трае по 10 часа, но близо до кожата.

# 612
  • София
Тежък ли е?
Не, по-скоро е доста лек аромат, но е специфичен, зашото има задушливи бели цветя и много иланг-иланг. Има го за проби в бутика. Като цяло е тих парфюм и трае по 10 часа, но близо до кожата.

При мен е всичко друго, но не и тих - силно белоцветен плюс иланг иланг и с много настойчиво сексуално звучене  Blush за щастие не ми е задушлив, но аз обичам и бели цветя и иланг иланг. И аз го обожавам, но не би препоръчала насляпо  Peace

Онзи ден пробвах Bois Dore Van Cleef & Arpels и ме мъчи въпросът на какво ми напомня. Имала съм нещо много подобно, но явно достатъчно отдавна, за да не мога да се сетя какво точно предизвика това дежа вю Laughing

# 613
  • София
Скрит текст:
Тежък ли е?

При мен е всичко друго, но не и тих - силно белоцветен плюс иланг иланг и с много настойчиво сексуално звучене  Blush за щастие не ми е задушлив, но аз обичам и бели цветя и иланг иланг. И аз го обожавам, но не би препоръчала насляпо  Peace

Онзи ден пробвах Bois Dore Van Cleef & Arpels и ме мъчи въпросът на какво ми напомня. Имала съм нещо много подобно, но явно достатъчно отдавна, за да не мога да се сетя какво точно предизвика това дежа вю Laughing
При мен предизвиква главоболие. Пробвах го от предоставена мостричка от мила съфорумка. Изхабих го с голямо усилие. Любопитна до последно, дали няма да го харесам, понеже беше коментирано някъде из форума, че е нечий любим парфюм.
Да не се купува бе разносване преди това.  Wink

# 614
  • Чукарландия
Ето това парфюмче Blossom Love Amouage, като пирамида ме отнесе и размечта... Heart Eyes

Някой вече да го е душнал? Hug

Общи условия

Активация на акаунт