Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 410
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • На остров
Мистик взумам си кафенце  Hug
Танзу харесваш ми особено с чашата вино !
Принас освен, че вчера беше чудно време сме доста натоварени и не ми остава многи време.
А да и съм в криза на 40  bowuu ще ме държи явно до рд .
По темата да съм време е за поне 2 теста отдавна не е имало. Сега са януарчетата най успешните в живота та активизирайте се !

# 166
  • Пловдив
По темата...май трябват нови попълнения Thinking
Аз съм на доктор в понеделник,късен следобед...не че очаквам нещо...

# 167
Добър ви снежен ден от мен  Wink
Дори си помислих Уанчето да не е в БГ  Mr. Green
Никакви кризи, нали сме млади настоящи и бъдещи мами  Hug

# 168
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добър ви ден Simple Smile

Тук няма сняг, ама то и зимата няма  Laughing

Аз днес имам един ангажимент в много неудобно време и се надявам детето да заспи рано за обяд за да не я будя после за излизането и да и разбърквам съня.

# 169
Уфффф, таман си измолих глюкозата и инсулина да ми ги пратят на мейл, че не ги виждам през сайта  Sick  
Глюкоза серум - 5,00
Инсулин - 10,64
Само не знам как по тези две изследвания ще се разбере имам ли или нямам инсулинова резистентност  newsm78  Аз си мислех, че ще правя обременяване с глюкоза ... Предния път глюкоата пак беше 5 и малко.
Кортизола и хормона с дълго и странно име ще са готови в понеделник. До тогава трябва да устискам без да се побърквам  Rolling Eyes
Коригирам се, разбрах как - по Индексът HOMA ...  излиза ми стойност 2,36 или висока инсулинова чувствителност и добър гликемичен контрол. Би трябвало да нямам инсулинова резистентност  newsm78

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 13:53 от tanzu

# 170
  • Пловдив
Танзу,прати си резултатите на Денис Peace на ЛС.
На мен ми правиха обременяване в болницата и бях на границата.Пия по 1т. Глюкофаж.

# 171
  • В градината...
Танзу, пита ли Денис?

Сутринта снежни парцали като врабчета големи. Дано оцелеят овошките  ooooh!

# 172
Доообре, слушам и изпълнявам. Пратих ги на Денис. Да видим и тя какво ще каже.

И при нас е неприятно студено. Сутринта валя лед  Shocked Не град, не сняг, а лед ... И цял ден вали дъжд. Екипирала съм се с гумени ботуши, дебело яке и дъждобран, щото имам 20 декара строителна площадка. А строителите не ги спира ни лед, ни дъжд  ooooh!

# 173
  • На остров
Не съм в БГ  Mr. Green но ако бях със сигурност щеше да е гадно времето .
И аз трябва да ходя поне едно тсх да си пусна ама е толкова сложно всичко, че все отлагам.

# 174
Здравейте.
Не се оплаквайте от времето то го дават да е така само няколко дни и после градусите пак нагоре.
Честито Възкресение христово.
Не можах тези дни да вляза защото само глупости си имам на главата. Скоро една приятелка направи абразио , изпадна в депресия и само на мен се оплаква. То няма лошо но не  може да се справи горката.  Пък при мен започнах да ходя на зъболекар и  утре уж съм за последно и се надявам като започнем с опитите вече всичко да е наред щото психиката ми колко ще издържи просто не знам.
Приятен ден ви желая момичета макар и малко студен

# 175
Уанче, нали планираш лято в бг. Що не го пуснеш тук?

# 176
Уфффф, Денис пък е на мнение, че имам инсулинова резистентност  Rolling Eyes  Утре ще звъня на ендокриноложката да записвам час. Таман се бях ухилила Confused Те и другите нещица ще станат готови до понеделник, та ще имам по цялостна картина другата седмица.

# 177
  • На остров
Даре не, София особено скоро не планирам, ако не изскочи нещо специално.

# 178
  • гр.София
Хай мацки :*
Чудя се края на април ли е или края на декември  ooooh! Тук от снощи бая сериозен сняг си превалява на моменти. Ужас, замръзнаха ми мартинките, а всичко зимно съм скътала.
Ние гостувахме на нашите за празниците, ходя в салона и след това знаете, готвене, оправяне, и най-вече компенсиране на детето. Той братче, ако ме няма два часа и все едно съм отсъствала деа дена. После не ме изпуска от поглед.
Правихме тестове за алергия. На този с боцванията нищо не излезе и сега другата седмица чакаме резултатите от кръвния.
Сигмич, как мина запознаването на децата? Еххх, значи нещата са сериозни и са ти спечелили доверието, така се радвам за теб  Hug
Мистик, как е Насето с оченцата?
Амини, Ели, Уанче, малчовците пълзят ли, правят ли опити за ходене? Нищо не казвате.
Зази как сте? Как е сладурка?

# 179
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мимче, София пълзи много и страшно бързо Simple Smile, ходи около мебелите, катери се много и 90% сама, аз рядко помагам и то на пързалката Simple Smile Вече повече се пуска да стои изправена без опора, но не иска да се пусне да ходи, не иска да я държиш за ръка и да прави крачки, изобщо комфортно и е да си пълзи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт