Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 431
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Добре дошъл на Борислав! Браво, Ред! Честито мама! Бързо възстановяване и напасване с малкия мъж!

# 256
Добре дошъл на Борислав - голям и силен мъж да порасте bouquet На мама Ред бързо възстановяване и спокойни нощи пожелавам Sunglasses

# 257
Добро утро!

Честит син на мама Ред!
Да порасне голям и силен мъж и много да се гордеете с него!
Много хубаво име.

# 258
Добре дошъл на Борислав  Hug Честито Ред, бързо възстановяване  bouquet

# 259
  • На остров
Да е жив и здрав Борислав ! Честито Ред ! Много щастливи мигове  bouquet !

# 260
Честит юнак на мама Ред! Да е много здрав и палав!  Two Hearts

# 261
  • гр.София
Добре дошъл на малкия Борислав! Ред да е здрав и спокоен, и на теб бързо възстановяване!  bouquet

# 262
Да е жив и здрав Борислав, и роден с много късмет! Ред, пожелавам ти бързо възстановяване и много щастие с прекрасното ти момченце  bouquet

# 263
  • В градината...
Ред, честит ти син, да е борбен Борислав, да е силен и успяващ! А на теб бързо възстановяване и по-малко безсънни нощи!

# 264
О Лятната Ина, отдавна не си наминавала насам. Как си?  Hug

# 265
Бивам, Лени, но нямам нещо муза за писане,  иначе се радвам много на добрите новини тук  Hug

# 266
Ехеее, Ред, прекрасни мерки има младежа  bouquet bouquet bouquet  Добре дошъл на Борислав! Да е много здрав, спокоен и усмихнат малкият мъж на мама! На теб Ред бързо възстановяване пожелавам и скоро да сте у дома!

Аз днес съм по рано в къщи. Направо не мога да повярвам!  Mr. Green  Имам малко за чертане, но първо мисля да отдъхна на двора за кратко. ММ ще пръска треволяците с препарат и не е добре да излизаме следващите дни. Така че грабвам маца на ръце и отиваме да си съберем слънце и да подушим това онова Heart Eyes

# 267
Честито, Ред - да ви е жив и здрав Борислав, много да ви радва  bouquet

# 268
Малко пролетни усмивки от мен. Да ви покажа цветята от селската градина на моя татко  Heart Eyes

Скрит текст:

# 269
  • Истински се вижда само със сърцето.
Прекрасни цветя и на маца и харесват Simple Smile

Днес бяхме цял ден навън, детето се наигра много хубаво Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт