Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 426
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Ели, честито прохождане на вашата дългокоска  Hug
Ние сме добре; макар комбинацията зъби и ваксина да не е най-добрата, доста са кисели на моменти.

# 466
  • Истински се вижда само със сърцето.
Благодаря ви момичета Simple Smile надявам се скоро повече да се отпусне.

Амини да минава бързо и на София и предстои ваксина другата седмица, дано мине леко.

Тази седмица го дават до 27 градуса тук, та ще си имаме малко лято Simple Smile и ще сме повече навън да играе Simple Smile

# 467
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Идка /със закъснение/
Търпеливо ще чакаме за снимки  Simple Smile

Браво на Софи. Уверено да стъпва по трудния път на живота.

Ние в четвъртък сме на бал на големия племенник. Купих му туристическа раница за подарък. Дано да не вали.

# 468
  • гр.София
Перу, честит рожден ден на Ида! Да е все така будно, енергично и усмихнато дете!  bouquet
Ели, браво на Софи! Да ходи уверено и стабилно  Hug
Все така си е моето дете. Пак ще ходим до хомеопата, отделно и на офталмолог за пореден път.

# 469
  • В градината...
Днес нашият малък човек отиде при малките хора /тръгнахме на детска градина/. Малко плач за 10 мин. и всички са започнали да я гушкат и милват, да й се радват.

# 470
  • Истински се вижда само със сърцето.
Браво на Ида, да ходи с желание и да е здравичка  Hug

# 471
  • Пловдив
Браво,Перу!Дано свикне бързо!В началото само по няколко часа ли ще я оставяш?Не е ли ясла на 2г???

Мария,жалко...пиши какво са ти казали после!

# 472
Здравейте девойки!
Първо да честитя рождения ден на Ида  bouquet bouquet bouquet  Да е здрава, все така палава и много, много усмихната девойка!!!  
Ели, честити ви ходещи крачета  bouquet bouquet bouquet Да все по стабилни и сигурни!

Аз се загубих пак за кратко, но много неща се струпаха. И служебни и лични. Татко беше рожденик и той в събота, та и покрай него имаше емоции. Подарихме му с ММ моторна коса за трева и храсталаци. Решихме, че като не можем активно да помагаме с поддръжката на къщите, поне можем да му улесним колкото е възможно работата. Радва се като малко дете милия. Хиляда пъти я сглобява и разглобява косата  Joy Joy Joy

Ние пък в къщата успяхме да сложим две от общо шестте пердета в хола. Сложихме и пердетата в моя работен кабинет. Обзаведохме се с диван пак за хола. И малко по малко започва да става уютно. Сега чакам изтръпнала да видя дали маца ще ползва новия диван за точене на ноктетата  Rolling Eyes Харесахме и плотове за бъдещата кухня. Чакам само потвърждение, че проекта който съм си направила е изпълним, и ще я поръчваме пустата кухня. С такова нетърпения я чакам, ще каже човек че само за готвенето живея  hahaha hahaha hahaha  

# 473
  • Пловдив
Танзу,браво!Дано да ви се подредят нещата Peace И ние с брат ми на баща ми за юбилея купихме косачка Grinning
Обаче не отлагай доктора Naughty Hug

# 474
  • В градината...
Танзу, чуден подарък, много обичам и аз такива подаръци  Flutter И да ти е жив и здрав татко ти  Peace
А сега ти се случват много хубави неща,обикновено след тях идва бебе.

И. си е изяла супата, рибата и банан, сега си гушкала плюшената играчка и се приспива /осведомяват ни постоянно по тел./. Мистик, д.г. е обща, има само една група.

# 475
Перу, дано бързо да свикне Ида и да не боледува

Танзу, много хубави нови покупки. Ще покажеш снимки.

# 476
  • София
Танзу, хубави емоции при теб. Радвам се, че става уютно  Grinning

Перу, Ида е много социално дете, според мен бързо ще свикне. Това че са заедно деца на различна възраст си има и плюсове, и минуси. Само да е здрава!

Мария  Hug

Ели, ще правите ли прощъпулник?

# 477
  • В градината...
Тази вечер не мога да я позная, отдавна знаех, че има нужда от деца. Не се тръшка, не нервничи, абе друг човек. Енергията е изгорена на макс по предназначение. Може би отдавна трябваше да го направим.

# 478
Добро утро девойки!
Честит 24 Май!
Да сложа едно кафенце, че отдавна не съм го правила  Heart Eyes

Момичета, имам питанка към счетоводно грамотните в темата. Имам си моя фирма - ЕООД. Работя и по трудов договор на друго място. Като се наложи да съм в болнични, взимам за двете работни места. В ЕООД-то се осигурявам като собственик. Та въпроса ми е следния: ако съм в болнични мога ли да имам плащания през фирмата за вече сключени договори, мога ли да сключвам нови договори? Или изобщо не трябва да имам приходи по време на болничния от фирмата? Ако е така, мога ли да наемам по време на болничния човек на граждански договор, който на хартия да върши работата, и да си ми минават плащанията през фирмата? Малко объркано стана, но дано да сте ме разбрали какво питам  newsm78

# 479
За ЕТ и ЕООД знам, че когато управителя е в дълги болнични, напр майчинство трябва да се назначи прокурист. За обикновените болнични не знам такова нещо, според мен може фирмата да си работи и получава плащания.

Общи условия

Активация на акаунт