Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 422
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Честит празник! Пожелавам да успеем да съхраним грамотността и жаждата за знания и да ги предедем на децата си!
Танзу, и аз мисля като Амини, но можеш да питаш в счетоводната тема.

# 481
  • Варна
Тази вечер не мога да я позная, отдавна знаех, че има нужда от деца. Не се тръшка, не нервничи, абе друг човек. Енергията е изгорена на макс по предназначение. Може би отдавна трябваше да го направим.
Ето затова и Ралица ще тръгне на ясла още преди да навърши 2...

# 482
  • В градината...
Честит празник!
Кали, по-рано даже по-лесно. Но ние й говорихме и я водихме в градината много пъти преди това. Тази сутрин иска на градина пак  ooooh!

# 483
Кали, ти на колко мислиш да я пускаш?
На мен ми се иска до 2 г. да ги гледам.

# 484
  • Варна
От юли ще участва в класирания. Вероятно ще я приемат август, че тогава са големите приеми, и ще тръгне реално от септември. Значи на около година и седем месеца. Няма да я гледам до 2. Категорично не се чувства добре детето само с мен по цял ден.

# 485
Моите тогава ще са на година и 5 месеца  Sad малки ми се виждат, а и не ходят още, имат изискване да са проходили децата. Иначе ги записахме Simple Smile

# 486
  • София
Амини, ако имаш възможност, гледай си ги до 2 години. Много малки ми се виждат да тръгнат на година и 5 месеца. Тя пък софийската система такава, че е почти невъзможно да ги запишеш от септември, а да тръгнат напролет примерно.....

# 487
Перу, да ти е жива и здрава Ида  bouquet радвам се, че сте имали купон и че леко е почнала в градината. Много добре звучи всичко, все така.

Уанче, мм и каката сега летяха дотам за една седмица бяха само. Джетлега е проблема поне натам, първоте дни ще се събуждате в 2-3-4 всички и става много разбъркано. И полетите са дълги. Нооо, ако бях аз с едно бебе и мъж веднага бих тръгнала Simple Smile ако мислиш, че ще изкара спокойно полета и ще заспи, може би ще е ок.

Коте  Hug

Амини, зависи мисля и от децата колко са общителни/социални с хора/много нови хора за тръгване на ясла рано. Плюс боледуват повече, когато тръгнат по-рано, а като са и две, стават двойно болнични.

# 488
  • В градината...
Мен вчера не ме отразиха в градината, наредила се госпожицата с каките и рисува. Госпожата се учудила, че толкова малка, а иска да рисува с големите и й дали и на нея моливи и лист. А тя отдавна си драска. Та, хич не й липсвах като ме видя, продължи си с децата.

# 489
# 490
  • Истински се вижда само със сърцето.
 Амини Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, щастие и усмивки Simple Smile  newsm38 Gift ura

# 491
  • София
Амини, честит празник и от мен! Здраве, любов, късмет и всички покрай теб да те радват!  bouquet

# 492
  • Пловдив
Амини, party023 Жива и здрава да си!

# 493
  • В градината...
Амини, бъди една много щастлива жена! И много спокойни бандитите да бъдат  bouquet

# 494
Честит рожден ден, Амини! Много здраве, късмет и щастие!
Не се притеснявай за малките, има възможност за отлагане, а стига да има кой да ги гледа, може да ходят ден-два и после вкъщи. В 55-то ли ги взеха?

Общи условия

Активация на акаунт