Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 93 454
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Ти в държавна болница ли ражда или в Щерев? Twisted Evil То, като чета разлика няма. А анестезиолог дежурен няма ли, че такова чудене е паднало? Момичетата тук с право се интересуват от този въпрос.

Явно нямаше дежурен,верно че имах избор на екип,но името на анестезиолога го попълвах допълнително в деня на изписването.

# 121
  • София
Desс, отдавна ли е било това и да не си била при Александров?

# 122
Desс, отдавна ли е било това и да не си била при Александров?

Миналата година и уцели десятката!  Wink

# 123
  • София
Чудя се дали някой ден ще започне да си посещава пациентките този човек.  Rolling Eyes

# 124
... а следящия бременноста каза само да спра четенето и да огранича нета!...  Консултациите ни траеха по десетина минути през които той сякаш гледаше в тавана или някъде зад мен и с нотка на досада обясняваше какво да предприема следващия месец.

Ох, все едно аз съм го писала  ooooh! Така се радвам, че рано-рано се махнах от него, засега съм много доволна и се надявам така да е до края! Както и преди съм казвала, най-малкия проблем на Александров е, че не си посещава пациентките... Crossing Arms

# 125
  • София
Като изключим това аз съм общо взето доволна от него.  Simple Smile

# 126
Аз сигурно ще съм от малкото доволни от Алексаднров, но опита ми при него е само раждането - беше в екип с моята лекарка при секциото. Извади бебока за по-малко от 10 минути, а такъв минимален белег ми е оставил, че няма от какво да се оплача.

Иначе като чета мненията за раждания в Щерев, си мисля, че или аз не съм претенциозна или съм раждала в друга болница. Отношението беше идеално, само анестезиолога ми обърка дозата та се наложи да ме доупояват. Но иначе акушерките, особено в интензивното, бяха невероятни като отношение и грижи - едни млади момичета, но ужасно мили и грижовни. Доведоха ми бебето в интензивното, защото закъсняваха с подготовката на стаята в отделението - както казаха - за компенсация, което за мен беше огромен жест. Рехабилитатор ти се осигурява за раздвижване (нищо, че аз вече сновях той като дойде).  Дачева вярно беше малко лаконична, но за бебока се грижеше идеално. Показаха ми всичко , за което питах.  Моята лекарка всеки ден минаваше да ме види и дойде за изписването (сигурно е била дежурна, но беше събота и го отчитам като жест). Условията бяха повече от добри, хигиената на ниво, храна, всичко. Въобще, за моите изисквания - всичко си беше топ.
За сравнение-  наложи ми се след няколко месеца да лежа в друга прехвалена частна болница - разликата беше от земята до небето и като обслужване, и като отношение на персонала и като условия.

# 127
Александров може да е всякакъв, но е най-доброто което можете да си пожелаете за водещ/втори лекар при секцио.

# 128
А как е Александров при нормалните раждания? Някой има ли наблюдения?

# 129
  • София
Александров може да е всякакъв, но е най-доброто което можете да си пожелаете за водещ/втори лекар при секцио.
Абсолютно!

# 130
Има ли въобще нормални раждания в Щерев? Почти всяка е била секцио..

# 131
Така ли е наистина? А ако някой настоява за нормално какво става? Много въпросителни станаха...Моля,ако има раждали нормално да споделят опит,може и на лични.

# 132
Така ли е наистина? А ако някой настоява за нормално какво става? Много въпросителни станаха...Моля,ако има раждали нормално да споделят опит,може и на лични.
Аз си исках нормално и си родих нормално-никой не ми е налагал нищо!Друг е въпроса как ще тръгне самото раждане.

# 133
  • София
Моето мнение точно като на the slayer  . Безкрайно доволна съм от всичко и всички, не мога да си представя по-добро място да родя.
Съквартирантката ми роди нормално при Александров, за втори път. Единствено се дразнеше за вече споменатото не идване след ражданеъо, иначе със самото раждане всичко е било наред.

# 134

И аз това бях чувала, затова много се зарадвах, че именно той ми е втори (или по-скоро водещ) лекар.

Моята съквартирантка също беше с естествено раждане, а в интензивното бях цял ден и цяла нощ сама, явно не е имало други планови операции за този ден. Така че ми се струва, че не е чак толкова преобладаващо секциото. Всичко е до конкретния случай и желанието на пациента.

Общи условия

Активация на акаунт