Априлски мами 2016 - Тема 9

• 47 357
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Боже,ами я си представете ситуацията преди 100-150 години,когато всички са живеели под един покрив  Laughing.Всички сега дето си пишем тука и се оплакваме щяхме да сме наврени при свекър и свекърва,голям купон  smile3511.
Аз майка ми бързо я оправям.Просто я режа с категоричен,но много любезен тон.Свекито перде си пада,ама тя се вестява рядко.Майка ми снощи ме посреща с "Да не сте пуснали Валето/баткото/ на лагер лятото,ще ви убия" и ми размахва пръст.Само като се обърнах да я погледна и видя накъде отива работата/и май съжали/.С много спокоен тон/аз почти не го повишавам/ и казах,че тя не е човека който ще ме учи къде и как да си пускам детето,плюс още някои неща и накрая се разсърди.Днес го дава заета  Whistling.

# 616
  • Владая
Ловеза,  направо е за  #2gunfire вашата баба!

Нашата е уникална,да каже човек че с конкурс съм я избирала  Laughing Laughing Laughing
Сега се сетих за историята с лукчетата,
тя живее на горния етаж и буквално ми се е качила на главата.
Преди идваше,взимаше детето за час два,но в последно време и мина мерака.
Защото детето вече иска да върви,да се разхожда,пък на нея и е уморително.
Та вечер обикновенно я качваме за половин час докато вечеряме,
взима я каката след вечеря,детето лепка,ама лепка ви казвам,ръце,лице
косата седеше като гелосана.ММ вика има нещо гнило и отиде да пита,та бабка само и само мир да има
дала на детето да си играе с купата с бонбоните,и нашата къде играла,къде смукала та цялата се беше захаросала  ooooh! ooooh! ooooh!
Имам чувството че не на детето на нея и трябва гледачка.
Треска ме тресе защото другия месец се връщам на работа,как ще е ,що ще е не искам и да гадая. ooooh! ooooh! ooooh!

# 617
Jane, ние също сами се гледаме. Таткото си работи многоо. Майка му на мъжа ми идва веднъж на седмица за 2 часа колкото да се види с Викито. Моята май последно лятото миналата година дойде  Laughing

# 618
  • София
Благодаря ви, прави бяхте.  Hug Лекарката каза, че всичко е наред и че Gran % са ниски, защото вероятно избива зъбче, което си е така, а при другите показатели разликите са малки и няма повод за притеснение.

Ами момичета знам за четенето в интернет, за това докато бях бременна изоставих форума, че се панирах от всяко нещо.  Blush Mr. Green ама се изкушавам понякога.  Blush

Ние гледаме Катерина сами. Мъжът ми много ми помага. Сутрин той я храни, сменя памперса, а аз получавам малко допълнителни минути излежаване в леглото. Вечер като се прибере я къпе, занимават си се нещо. Като има почивни дни гледам да ида на кино или театър, а той пък иска време за спорт. Синхронизираме се някак си. При нас много рядко идва някой. Бабите не са в София. По- често ние я водим. Той много не иска да я оставяме, но аз гледам да се възползвам от всяка възможност, защото наистина много се изморявам. А бабите стига да нямат някаква работа мило и драго дават за нея. От форума разбрах, че имало баби, които не искали да прекарват време с внучетата си.  Rolling Eyes

# 619
  • Владая
От форума разбрах, че имало баби, които не искали да прекарват време с внучетата си.  Rolling Eyes

Видя ли че напразно се тревожиш.

Така говориш щото не познаваш нашата баба.  Laughing Laughing Laughing Laughing

И ние си се гледаме,ММ работи в график 2 на 2,та когато е почивка помага
и с чистене и с дете,каката също много ми помага детето.
Но не знам аз ли не помня,навремето по млада ли съм била,
но сега много се уморявам.
Обаче релаксирам с градинарстване и докато разхождам кучето.
Да ви покажа ММ какво кладенче ми направи за декорация Whistling

# 620
  • София
Loveza аз напълно ви вярвам, просто около мен не е имало такива баби и се изненадах като прочетох за такива случаи.

На мен проблемът ми е, че сънят не ми стига изобщо. ( то предполагам на всички ни е такъв проблемът де.  Mr. Green) Преди спях по много и сега ми липсва това. ММ например принципно си става рано, ами много често, да не кажа всеки ден става преди Катерина, аз не мога така.  Crazy

# 621
  • Стара Загора
sea,отпусни душичката вече. Hug.Как няма всичко да е наред. Peace.

loveza,и аз малко съм втрещена,че трябва на есен да го оставя на майка ми,но нямам избор.Така,че както и да се гледат,по-добре аз да не виждам. Така ме разсмя с тези бонбони,тя пак като е успяла да я отлепи от бонбоните,ами не ви я е върнала с тях е добре  Joy.Леле колко са зле понякога,все едно че са на 3-4 години.Като си спомням преди години как баща ми и големия се караха на "Не се сърди човече",трудно се разпознаваше кой дядото и кой внука  hahaha.
Ние също винаги се гледаме сами,но и аз се уморявам повече отколкото с големия.Няма да е от забравянето май  Whistling.

# 622
  • Владая
Абе едно е на 24,друго е на 34 кой каквото ще да казва,
аз тогава бях пъргава като планинска коза,бременна в 9-я месец мих прозорци,
а сме на 3-я етаж на къщата ooooh! ooooh!Сега  в почистването на къщата преди да се роди Ива бях страничен наблюдател. Whistling Whistling Whistling Whistling

# 623
И ние сами се гледаме. Таткото много помага, когато не е на работа.
За жалост съм забелязала, че тези, които могат да помагат не искат и обратно.
Мога да разчитам за всичко на нашите. Думата ни е закон и не смеят да правят и дават неща, които ние сме казали, че не одобряваме. Баща ми всеки път плаче по скайп, защото внуците много му липсват...
От друга стара, като ви чета, въпреки трудностите се радвам, че си я гледаме сама.
Аз сега едва издържам на подмятанията на свекървата, а ако трябва да я виждам и да прекарвам време с нея и детето... Не, мерси!
Sea.sea, радвам се, че няма нищо притеснително!  Hug

# 624
  • Стара Загора
Цитат
Абе едно е на 24,друго е на 34 кой каквото ще да казва,
аз тогава бях пъргава като планинска коза,бременна в 9-я месец мих прозорци,
а сме на 3-я етаж на къщата ooooh! ooooh!Сега  в почистването на къщата преди да се роди Ива бях страничен наблюдател. Whistling Whistling Whistling Whistling
О-о-о,да.Съвсем друго си е да си по-млад.Аз не,че и с Борис не ги мих прозорците и цялото почистване на къщата,ама като няма кой друг.ММ никога не ми е помагал в домакинството  Cry.

# 625
И аз си я гледам сама. ММ като почива много ми помага. При моите родштели ходим 1 път в седмицата, но като сме при тях те се занимават със Сияна. Иначе като забременях в 3 месец прокърви нещо другия яйчник и се спекохме и аз не съм чистила ,освен да измия чиниите, да сготвя и да простра. Като родих, защото аз раждах в Сливен, а не в Стара Загора и ММ дойде на две свиждания и му казах, че е излишно да се разкарва всеки ден. И преди да си дойдем да изчисти апартамента основно. От прозорци до тоалетна. Даже деня преди да ни прибере постелил на Сиянчи кошарка и беше укпасил и торта поръчал. Чак не го бях виждала в тази светлина.
Пък свекървата е в чужбина, и по добре Joy
Иначе днес с ММ и бебка ходихме со джъмбо да купуваме на Сиянчи пояс с дупки за кръчетата, малко басейнче, надуваема топка и за нас някои др нещица, че средата на юни купих ваучери за почивка на нашето Черноморие,а пък август ще идем до Гърция. Та сега стоя и си мисля колко ли ще е весоло на почивката. До сега не сме ходили 3мата някъде и ще бъде екшън. А пък колко багаж трябва да взема не е истина. Като почнем от количка, кошара и всякакви други неща. ММ ми се смее и вика, ако не ти стигне тази голяма кола трябва да купувам ремарке hahaha

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 16:23 от tanaq_91

# 626
  • София
И ние и купихме пояс и играчки за пясъка миналата седмица от Джъмбо .  Simple Smile За сега сме планували краят на май да идем на спа в Плевен, юли съм резервирала за Бургас. И аз много исках в Гърция, но ММ не я харесвал тая държава, никога не е бил, но не я харесва  Tired. Аз съм била там на море, знам колко е хубаво и само да успея да го замъкна веднъж само там ще иска да ходим сигурна съм  Mr. Green

# 627
Ние, живот и здраве, към 20ти ще ходим пак към Родопите Simple Smile Даниел вече има паспорт, така че този път може да отидем и до Гърция Simple Smile
За багажа...какво да ви кажа... не ми се мисли пак  Mr. Green Нямаме асансьор, мъжът ми прави по няколко курса да пренесе всичко, а не е като да носи по една чанта само. Сякаш се изселваме. Ние двамата сме с един голям куфар, а Даниел - с 57364  Whistling

# 628
Криси, и ние ще ходим в Родопите, но мисля през деня да ходим на плаж в Гърция Simple Smile... Вече запазих места

# 629
  • Владая
Добро утро  Stop
Тая сутрин направо не знам дали съм спала нощес или не съм.
Беше кошмарна нощ Ива рева,въртя се,по едно време спа между нас на челна стойка,
ужасен ужасон.Сега като я гледам ми то следващите 4 зъба са тръгнали,
как пък втори път тръгват заедно 4 зъба на един път newsm78
За днес плана е готвене,празник е и ще го почетем.
ММ е на работа,та няма да бързам.
Каката си е у дома ще ми помага детето.

Вчера между две бури успяхме да изкараме 2ч в разходка,
дано и днес да успеем.за това
За почивката и ние се чудим,не сме фенове на морето,
за това още не сме го решили.
За нас морето е голям басейн на терасата над гаража,
добре се забавляваме семейно.

Общи условия

Активация на акаунт