По-бърз растеж на косата - тема 8

• 100 197
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
Аз пък съм доволна от боите на Оро.

# 286
Аз пък съм доволна от боите на Оро.
Момичета имам час за фризьор във вторник- не този де .Доста е натоварено покрай тези балове Mr. Green.

# 287
  • Майнатаун
Момичета, да попитам маската с глицерина и рициновото масло слагате ли я в корена или само по дължините?  Thinking Довечера съм решила че ще си забъркам и аз ще се мажа. Още един въпрос, като се приготви може ли да си го прехвърля в някакъв подходящ съд и да си имам готова смес, да се мажа като ми дойде музата или се ползва веднага. newsm78
Съжалявам ако е коментирано вече, но не намерих отговор  на въпросите си.  bouquet

# 288
Днес си получих Маракеш-а от една мила съфорумка ,по-късно ще го пробвам ,иначе ухае невероятно  Heart Eyes

# 289
Маската с глицерина аз я слагам само по дължините. Peace
За скалпа само чисти масла /без кокосово/ и гел от алое вера ползвам.

# 290

HeartЛилит<3
, аз последния път си сложх и в корените. Не видях някаква разлика, освен че беше още по-трудно да се наплескам, та ще се придържам към дължините за напред.
Може да си прехвърлиш за следващото миене, няма никакъв проблем, няма да се развали, но за дълга употреба по-скоро не.

# 291
Алое вера много ми харесва за косата , баща ми гледа такова и от време на време гепвам по 1 листо  Blush

До момичетата,използващи отдавна Маракеш за краищата на косата - след колко време ползване видяхте ефект?

# 292
  • Пловдив
Какво правиш с това листо от алое? Аз също имам вкъщи,макар още да е малко,и не знам как да го използвам. Как му събираш сока? Смесваш ли го с други масла?

# 293
  • Варна
Момичета, да попитам маската с глицерина и рициновото масло слагате ли я в корена или само по дължините?  Thinking Довечера съм решила че ще си забъркам и аз ще се мажа. Още един въпрос, като се приготви може ли да си го прехвърля в някакъв подходящ съд и да си имам готова смес, да се мажа като ми дойде музата или се ползва веднага. newsm78
Съжалявам ако е коментирано вече, но не намерих отговор  на въпросите си.  bouquet

Току що се наплесках пак и аз. Компота е глицерин,ЯЧРМ,зехтин и Леганза94. Бъркам в шише от оксидант на Алфапарф с тънък накрайник,че ми е по-лесно за нанасяне с него. Бъркам 1 шише глицерин40мл. от аптеката,толкова рицин и 20мл. зехтин и леганза на око. Шишето е 150мл. та остава място за разбъркване. Стига ми за 3-4 мацанета.  Нанасям на цялата коса даже масажирам скалпа. ЯЧРМ и зехтина са балсам за корените.

До момичетата,използващи отдавна Маракеш за краищата на косата - след колко време ползване видяхте ефект?

Веднага ще забележиш ефекта. Краищата стават плътни все едно сега си подстригана,а в дългосрочен план косата просто спира да цъфти и да се къса.

# 294
  • Пловдив
Де го има този Маракеш?

# 295
В Златна рибка. Simple Smile

# 296
Благодаря ,принцеса  bouquet

Лили , остъргвам  от листото и мацам  Peace
https://www.youtube.com/watch?v=PlRC-IAUzxA

# 297
Айде да се отчета  Laughing Мазах рициново масло и кокос снощи. И един кичур не съм го измила добре (косата ми е дълга), та сега си го усещам особено  Joy

# 298
Скрит текст:
Момичета, да попитам маската с глицерина и рициновото масло слагате ли я в корена или само по дължините?  Thinking Довечера съм решила че ще си забъркам и аз ще се мажа. Още един въпрос, като се приготви може ли да си го прехвърля в някакъв подходящ съд и да си имам готова смес, да се мажа като ми дойде музата или се ползва веднага. newsm78
Съжалявам ако е коментирано вече, но не намерих отговор  на въпросите си.  bouquet

Току що се наплесках пак и аз. Компота е глицерин,ЯЧРМ,зехтин и Леганза94. Бъркам в шише от оксидант на Алфапарф с тънък накрайник,че ми е по-лесно за нанасяне с него. Бъркам 1 шише глицерин40мл. от аптеката,толкова рицин и 20мл. зехтин и леганза на око. Шишето е 150мл. та остава място за разбъркване. Стига ми за 3-4 мацанета.  Нанасям на цялата коса даже масажирам скалпа. ЯЧРМ и зехтина са балсам за корените.

Веднага ще забележиш ефекта. Краищата стават плътни все едно сега си подстригана,а в дългосрочен план косата просто спира да цъфти и да се къса.

Може ли да споделите кой е продуктът който използвате за краищата на косата на Маракеш от който сте доволни

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 09:03 от bubanka

# 299

Общи условия

Активация на акаунт