Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 74 853
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  Здравейте и честита Връбница! Hug
  Честит имен ден на всички именници! Hug Не ги изброявам, защото не ги зная всички. Само темните Цвети, Канти и Рали зная. Hug Диди, Фенче и всички близки "цветя" на Баги и Надин. Hug
  Здраве и весел празник на всички!

Скрит текст:
Моля, не гледайте цените Wink Laughing Кобретин току-що ги купи, без да го видят. Laughing Embarassed Outta Joint

Може ли да се каже, че и темата ни, Туба, по православния ни празник има имен ден/празник? Макар и райско дърво? Wink

https://twitter.com/Dina_alg7/status/850772373410373633

# 31

Kivanch & Tuba

Жестока музика в този клип! Peace Да си ни радва все така нашето темно "дърво"- Туба! Peace
Благодаря за пожеланията и за моето задокеанско дръвче! Praynig Нещо смешно от нея в спойлер:
Скрит текст:
Нали си е с име на дръвче, заведе децата за седмица при многото гори и водопади в Канада. Избрах няколко снимки, които ми харесаха;

Уличното меню за 5 долара включва тостер, кафе и ...любов Joy Joy

Joy Joy

Улична живопис в Торонто Peace

Корали в градския аквариум- Торонто

Българска следа в Световната хокейна зала на славата Peace

# 32

Фенче  Hug гифчето го откри Баги  Hug и ти го подари за рождения ден, аз само го взех назаем и го ползвах за именния ти!  Laughing(Имаш красиво реално име!  Peace)
Права си, Сабинка  Hug, и Туба има имен ден!  Laughing
Цвети  Hug това много ми хареса!  Joy

Че ние сме на гифчето, е ясно!  Joy
Ама това злобното куче дето ни гони кой е?  newsm78  Mr. Green Joy
Имам предположения, но ще си ги запазя за себе си!  hahaha hahaha hahaha

Най-обсъждани актриси за седмицата, и най-обсъждани сериали за седмицата

Донесохте ли си върбови клонки да за здраве и благоденствие?  Simple Smile
Да сложа малко и виртуални в темата, да ни пазят от зли кучета и лоши очи и думи... Praynig

# 33
  • Сливен
                   Привет ,Запленени дружки! Hug

Канти, Heart Eyes Лили, Heart Eyes Фенче,  Heart EyesЦвети,  Heart EyesДет,  Heart EyesДива, Heart Eyes Сабинка,  Heart EyesРали Heart Eyes ...

Да ни е жива и именницата Туба Heart Eyes. Името и означава красиво дърво в рая.

Време е за следобедно кафе.

Имам си цвете вкъщи- мама. Почерпете се за нейно здраве.

Скрит текст:

Весел празник! Hug Hug Hug Hug

# 34

Ама им ходи това Мароко на двамата ми любимци.. Wink Joy
Музикален поздрав за Сабинкова с Goombay Dance Band - Marrakesh Grinning Злати е в бабайченство Wink, останалите да стискат палци от утре Mr. Green

И друга темна връзка имаме с Мароко, ха дано ни е и късметлийска! Wink

# 35
Боби  Hug честит празник в семейството!  Hug Здраве и дълъг живот на мама!  Praynig

Я вижте на Цветница какви вести открих...
Цитат
#diziturkHaber

"Шторм ласточки" делает финал на 7 серии,  "Этот город последует за тобой" на 17 серии, "До самой смерти" на 13 серии.
Леле...
Много сериали спират наведнъж. Значи ще ги заменят с нови, включително и в четвъртък!  ooooh! ooooh! ooooh!

Ние нали нямаме опасения -  до края на сезона ще ни има, а виж, втори сезон дали ще има не е сигурно.  newsm78
Аз си мисля, че тази история ще я приключат до края на сезона, а за другия - ако има втори сезон - ще мислят друга. Както беше в ПС. Истинската история свърши в края на сезона, а след това гледахме друга история, със същите ГГ-и.
Какво ще го дъвчат Тбей и отмъщенията още.  Crossing Arms

Викат, че е нова?  newsm78

# 36
  Боби, здрава и щастлива майка дълги години да посреща именния си ден! Hug

- Our Cesur and Sühan vs Thor and Jane.

Tова не знам, защо го въртят арабките. Rolling Eyes

Надинкова, благодаря за поздрава Hug Първата песен в първия ми пиратски диск, изпиратствани с първия ми лаптоп в далечната 2000 година. Hug И дискът, и лаптопът са "живи", затова със забавяне те съветвам - поправка на лаптопа до дупка. Peace Баги и тя ме разчувства снощи с едно отдавнашно оригинално обяснение в любов. Crazy Оф,яяя, нещо ревлива съм станала. Cry Хубавото е само, че ще гледам мачовете в Маракеш. Ха дано до финала. Praynig

# 37
Сабинкова, ставаме две на които им е до плач Mr. Green Що ми трябваше да погледна едни клипчета от "Аси" с избрани моменти...и..  ooooh! Хубаво, че се сетих за разходката на кучето, иначе можех да си ги гледам до утре Embarassed
Не знам коня ли и отива, или Туба отива на коня...ама гледката е чудо! Wink Peace

" ВОЗИ МЕ КАРЕТО! "

Боби, НАЗДРАВЕ за майчето ти! bouquet

# 38
Привет и отново Честита Цветница! bouquet

Диди Hug Сабина, Hug Фенче, Hug Честит празник и на вас! Бъдете здрави и щастливи! Hug bouquet

Боби, Hug Честит празник вкъщи! И от мен пожелания за здраве на майка ти! bouquet

Благодаря на преводачките ни и честит празник и на тях. Hug Лили, Честит Имен Ден! Здраве и късмет! Hug bouquet

Баги, Вичи, Канти, Лина, Надин, Злати, Цвети, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря за хубавите пожелания. Hug

За Баги и Надин Поздрави и пожелания за здраве на именниците им! smile3525

Оказва се, че и нашата любимка има празник днес. Да ни е жива и здрава Туба, която ни и събра и заплени! love001 newsm51

Много хубави снимки, музика, страхотно гифче, притчата от Канти за цветята, стихчето на Вичи за танцуващите цветя... bouquet smile3501 newsm51

Приятна празнична вечер! Hug Grinning

# 39

Нашите цветя празнуват, а аз вече се почерпих за здравето на всички и дойдох да видя няма ли новини...
Има няколко снимки от сета, непознато място, но познато лице - Бюлент

Къде ли са, какво ли замислят?  newsm78
Една публикация в пресата, не е ясно какво точно клюкарят.

Време е вече да видим голямата любов, дето я промотираха, че до сега само се карат.

Приятна вечер!  Hug

# 40
# 41
# 42

Прекрасна!  Heart Eyes
Кирилова  Hug wavey

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 22:13 от Lina_4

# 43
# 44
Здравейте Hug
Момичета  HugБлагодаря ви за вчерашния цветен ден.
Надин HugБаги HugБоби HugС малко закъснение, Честит празник и на вашите близки.

Цитат
За информацией к актёрскому составу сериала "Смелый и Красивая" присоединится маленький актёр, который сыграет ребёнка Сюхан и Джесура
А,сега ще има и скок във времето ли. newsm78Клише, отвсякъде newsm78,дано не ни причинят и това.На този етап голямата любов,която ни рекламираха някъде вятъра я отвя Joy Joy,прокурора и той си взе отпуск,остава и сега да ни покажат минаха 3-4 години,съвсем ще загубим надежда за голяма любов,може ипо силен вятър отново да я върне. Joy Joy Joy
Дано днес има фраг.Да се замислят по отношение на рекламата ,че това отсяване на сериали,да не им изиграе лоша шега.

Живей с надежда за добро и добри дни, защото надеждата дава причини да продължиш и може да освети най-тъмното място в душата ти...
Късмет и успех през Новата седмица!.

Общи условия

Активация на акаунт