Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 74 862
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!  Hug

Днес е велики понеделник, първия ден от страстната седмица!
Пожелавам ви само светли помисли!  Peace
След като Сю изгори всички мостове зад гърба си, всички се чудим какво ще изберат СЦ за бъдещето - бягство от чифлика, или друго?

Ще видим ли отново ГГ така, или не?

Засега не се очертава... ooooh!
Очакваме фрагман...
Една публикация от пресата за ЧИ
http://www.ucankus.com/detay/277904/ferzan-ozpetek-in-istanbul-k … nin-gise-basarisi

Доколкото гуги ми прошепна, въпреки нееднозначното приемане на филма, вече е гледан от 500 000 души.  Peace
Хубав ден ви желая и дебнете за фрагман, че аз ще съм възпрепятствана!
Успешна нова седмица!  Hug

Вичи  Hug

# 46
  • Русе
Добро утро!  Hug

Страстна седмица ни чака!  Peace
Да си я направим хубава и интересна  Simple Smile

Вичи, Линка  Hug

С този малък хубавец си е сигурен вече скокът във времето, не знам само дали точно на тази двойка ще да е - нали имаме вече едно бебе и две на път, та...  newsm78

А иначе вариантите да се покрие бременността на Сю пред Джесур са два - дали той или тя, но... някой трябва да си тръгне от Корлудаг за известно време и по-вероятното ми е да е... той ( е, става като в АСИ, ама...  Wink) Все пак Джесур е пришълецът объркал живота в градчето и си е сам, докато и бизнес, и семейство всичко на Сюхан си е там.  Thinking

Линка  Wink видях, че ти е харесала вчерашната ми ''презентация'' на групата ни, за кучето... не знам колко си права, че е зло, щото ''си лае, ама керванът си върви'' ( а ситуацията често я виждаме  Wink)

Надин  Hug благодаря ти и аз за ''Маракеш'' - песента де  Simple Smile, напомни ми едни други години, когато дебнех румънската телевизия за такава музика ( тогава ние повече слушахме радио, а да видим и изпълнителите нямаше много шанс, та... северните комшии ни доставяха това удоволствие, което за меломани като мен си беше огромна радост  Simple Smile )

Е, стига ми за тази сутрин - чака ме реал, дано днес за всички е хубав и много успешен ден.  Peace

# 47
Привет скъпи дружки Hug
Благодаря много за поздравите и извинете ме за закъснението Praynig На патерица пожелавам на всички именици и техните близки да са живи и здрави и всеки ден да е предизвикателство,което да преодолявате с лекота и усмивки Hug И тъй като реално познавам 90% от всички,списващи темата-благодаря,че ви познавам и благодаря,че сме приятелки от толкова години Hug Поздрав за всички вас Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=YRerQwKAM2A

# 48

Привет, компанията!  Hug По едно чайче със закусчица от мен Wink

Нова седмица, нов епизод, нови вълнения.. Grinning
Хич не искам толкова бързо скок във времето  Naughty  Не вярвам Джес да се откаже така лесно да търси истината около смъртта на майка си. Пък и нали скоро трябва да има дело, нали Прокуратурата води някакво разследване Thinking  И защо ще има само едно ново детенце в каста, би трябвало да са три Wink По скоро ми се иска някаква изясняваща ретроспекция, и момченцето да е част от нея Peace Ама като го гледам този сладурест бонбон, баш си е за нашите Joy Joy

Хубав ден желая на всички!

Музиката ми за днес е красива и леко тъжна, като тази Влюбена жена Сюхан Grinning

Richard Clayderman - Woman In Love

# 49
Здравейте на Велики понеделник! Hug

Вичи HugЛинка HugЦвети HugДиде Hug

Боби Hug,със закъснение! Peace
Скрит текст:
Честит имен ден на майчето ти! Hug Да е жива и здрава!Още дълги години да сте заедно! Praynig

Днес трябва да пуснат фрагман! Peace Всички очакваме какви стъпки ще предприемат СЦ! ThinkingНе ми се иска още сега да има скок във времето! Peace

Скрит текст:
Нещо не съм в кондиция!Заболя ме гърлото и започвам да кахлям! ooooh!

ПП Надин Hug

# 50

Цитат
пресса: Televizyon Gazetesi‏
Большой успех фильма "Красный Стамбул"!
3 марта, состоялась премьера фильма Ферзана Озпетека "Красный Стамбул", в главных ролях Туба Бюйюкюстюн, Халит Эргенч, Мехмет Гюнсур и Неджати Ишлер.
По данным, Box Office Türkiye с первого дня показа, фильм собрал более 500 тыс. зрителей. К фильму удалось привлечь внимание и признание зрительской аудитории, которые оставили большое количество восторженных отзывов .
https://vk.com/feed?z=photo-143398602_456239733%2Falbum-143398602_00%2Frev

Момичета, аз не вярвам да има скок във времето!  Naughty
Тъпо е!  Crossing Arms
Да ни занимават толкова време с Джахиде и Хюлия и да не разберем за раждането на децата, за отношението на Корхан...
Джесур да не търси убиеца на майка си, да остави на мира Тбей... newsm78
Ръза да се покрие и да не чуем повече за него...
Изобщо няма логика! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И без това не долюбвам СЦ, хептен ще ми изпадне от полезрението!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Не знам ново ли е, сега ми попадна!  Laughing

Чао! До довечера!  Hug

# 51
Здравейте Запленени  Дружки

От днес започва Страстната Седмица Peace

Скрит текст:

По обясними причини Wink вчера не можах да стигна до тук.
Затова сега да благодаря на всички ви за прекрасните пожелания към мен!

На патерица да честитя на Сабинка  newsm51, Фенчето  newsm51 и Диди  newsm51 вчерашния празник с пожелания преди всичко за здраве и много щастливи моменти с обичните ви хора! Peace

Баги  bouquet,  Надин  bouquet да са ви живи и здрави дръвчетата.
Скрит текст:
Преди време една приятелка ми честити Цветница и казва:"Абе сега да ти честитя ИД, но е само 1 ден  Whistling  Все пак имаш и цяла седмица, когато се празнува Седмицата на горатаJoy

Боби bouquet да ти е жива и здрава майчицата и още дълги години да те радва с присъствието си! Peace

Днес очакваме фрагман. Peace Не знам защо тези от АЯ така направиха - от четвъртък до понеделник - нищо, и после за 2 дни изливат всичко - 2 фрагмана, резюме и промо снимки от предстоящия епизод, след което ни оставят 1 ден да "смелим" цялата информация до четвъртък #Cussing out За мен това е едно претупване  и несериозно отношение към гледащите сериала Peace
И обикновено фрагманите ги пускат вечерта. ooooh!

Сега да видим това детенце, чиято снимка се появи дали ще е е на Сю и Джес или на някооя от другите двойки или ще е нечии сън Thinking Ама с тези снимки от сета... балони, къща в провинцията... може би Сю да се е отделила да живее извън Корлудаг.  Rolling Eyes

Вичи Hug, Цвети Hug, Линка Hug, Надин Hug, Злати Hug за споделеното тази сутрин

Една красива пролетна снимка в стил а-ла Рали Heart Eyes

Оставям ви с нашата красавица Heart Eyes

До довечера

# 52
Привет! Hug Hug Hug

Линка HugКанти Hug

нова снимка на Туба с фен....

# 53
нова снимка на Туба с фен....

Актьор от дизито на Енгин.

Цитат
Пресса :
Алейна является поклонницей Тубы!
Молодая певица Алейна Тилки выразила восхищение турецкой звездой экрана Тубой Буюкустун. В своём Инстаграм поделилась фото и подписала : "Красный Стамбул" — это было здорово!
Перевод : David Vilia
https://vk.com/clubtuba507

Цитат
Из переписки на страничке в инстаграм Ирмак Орнек /Ширин/

Вопрос от фана: как я понимаю турков смотрят иностранцы. Интересно, сериал и за границей показывают?
Ирма: В 37 странах показывают. От Латинской Америки до Арабского полуострова. В некоторых странах транслируется.
https://vk.com/tuba_bustun

https://www.instagram.com/p/BSs4EvBAhBH/
Цитат
Инстаграм Ирмак Орнек. Нашей Ширин 😊

репост видео.

Ничего себе! 😳Так хорошо получилось!
Мы обнимались и целовались так, хахаха. Я рада, что встретила такую девушку, как Туба и ценю каждый момент.😉💋 Спасибо @deeanamoh 🙏🏻 #Repost @deeanamoh

Мы друзья на всю жизнь.❤ Ширин и Сюхан ❤

Перевод: Elmira Ismaeil
https://vk.com/tuba_bustun

# 54
Цитат

Актьор от дизито на Енгин.
Линка Hug,не е актьор,а фен на Елмер! Peace
https://www.instagram.com/p/BStBf8jgsEi/

# 55
  Здравейте! Hug

Фрагман йок, но популярна турска фенка на партньора вече иска ор Ай Япъм тези тримата в дизи. Grinning

Скрит текст:
Hilal
@HilalKivanc

Bu üçlüye dizi istiyorum. 👊❤ @ayyapim
#KıvançTatlıtuğ
#CansuDere
#ArasBulutİynemli

https://twitter.com/HilalKivanc/status/851405786244935680

и това предположение:

https://noluyo.tv/haber/9294/duet-yapsa-harika-olur-dedigimiz-oy … digimiz-oyuncular

Изводът за Сабинкова е, че след Елиф и Сюхан е изиграна много добре Grinning

Хубава вечер! Hug
Скрит текст:

# 56

Сабинка  Hug  Joy Joy Joy   thumbsup
Туба вероятно ще има партньор от чужбина.  Laughing
В седмичния рейтинг сме на 18 позиция.  Mr. Green
Предполага се, че ако има скок във времето, няма да има втори сезон.  Peace

Латинска Америка казва "Здравей" на Туба - от 17 април

Някой се е поувлякъл в колажирането.... Joy

# 57
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Изненади днес нямаме  Wink, ама пък и не скучаем де.  Peace

Злати, Линка  Hug аз пък излових вашия фен и с Киво  Wink

Линка, ако ме питат мен и аз не искам скок във времето, хич не обичам такива истории.  ooooh!
Уж ми разказват нещо и то в реално време, а после... отиваме години напред - тоест в бъдещето ли?  newsm78  Mr. Green

ooooh! Все се надявам да измислят нещо интересно, та да мога пак с желание да чакам и гледам новите серии. Ненормална съм, но... и аз си имам усещания.  Peace

# 58

Надеждите за епизод утре лека-полека умират! ooooh!
Политиката винаги има предимство!  #2gunfire

Едно красиво отражение за Баги Hug!

Малко Сюшка... Heart Eyes

Нещо за оправяне на вкуса от липсата на епизод.  Joy
Пояснявам - шега е... Joy Но във всяка шега има и доза истина... Wink
Скрит текст:

Лека нощ!  Hug
Фрагман, бе!
И няма скок, май, във времето!

# 59
Здравейте Hug

Обичам по-специалните празници със характерна подготовка, ама след това ми трябва дълъг релакс и гладуване. Обаче, кой ли ме чака - задава се най-големият, а и тръстиката си е по подразбиране.

Гледам днес се чудите скок ще има ли newsm78 кой ще замине пръв newsm78 детенцето нашето ли ще е или от ретроспекция newsm78 Аз пък се чудя кой от ГГ ще вкара в играта третият newsm78 Или и двамата Wink Кандидати под ръка има: и Бану, и прокурорът Mr. Green

Благодаря на ЛАРА за положените услилия, докато ние празнувахме newsm20
Все още не съм изгледа преведения епизод, ама видях туй онуй от онлийна.

И в този епизод продължават повторения на ситуации с различен нюанс:
- Джесур и Корхан се повъртаха на стола на Тбей самодоволно и победоносно. Първият по-скоро цинично арогантен, но не бих казала щастлив, вторият искрено щастлив.
- Ширин като Корхан ще пази тайната на тате. Интересно, тя как ще я изтресе newsm78

Както и ситуациите с разменени роли:
- епизодът започна с устремилата се с надежда към Дж Сю, завърши с устремилия се с надежда към Сю Дж.  Той се наслаждаваше на постъпката си:
,
тя - изпита болка:

- досега тя го гонеше, в този епизод ролите се смениха:

Досега той гледаше отгоре, сега започна да гледа нагоре Wink

Тези моменти ми направиха впечатление на първо четене.

Както и изкарването на Сю от релси. Досега се мъчеше да удържа и двамата, да балансира. В предишния епизод на прицел основно бе баща й, в този - Дж.  Що ли са ни заблуждавали, че когато двама се карат третият печели Naughty
Изкараха Сю от релси, тъкмо, когато видяхме другото лице на Тбей - с изоставените дечица, а Джесур, като че започна да се замисля над поведението си и да се оправдава...

И един въпрос, най-вероятно реторичен Wink, ми се върти: Дали щеше да има друг развой, ако Джесур  си бе изтрил самодоволната физиономия и се беше надигнал от стола, когато Сю влезе в кабинета, както го изисква доброто възпитание и ако вместо да си бе тръгнал, бе останал и й обяснил newsm78 Crossing Arms
До момента не мога да му разбера какъв е проблемът му със Сю newsm78 За какво я наказва newsm78 Затова, че е външната му съвест, която вместо да го гледа в очите и да го следва, му говори newsm78 Според мене, хем се възхищава на ума, силата и чувството й за справедливост, хем се бои точно от тях Peace  

Тези дни ми изкочи една мисъл на Гойя, която много ми лепна на поведението на Дж:
"Сънят на разума ражда чудовища".  Надявам се, че амокът няма да държи дълго Сю Praynig - все някой трябва да остане нормален в тази история на отмъщения, някои от които доста перверзни и злокобни.

Общи условия

Активация на акаунт