Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 74 871
  • 738
  •   1
Отговори
# 60

Календарът се е върнал на място... Laughing
Цитат
если уж ты предатель найди деньги, иначе худо будет!
- я как пошел по этому пути, то не сверну!
- тот человек что это сделал и мне жизнь разрушил! Я по этой причине мужа потеряла!
- Могу я присоединиться к вам?
- Не зли меня! а то зарежу!
- Что ты хочешь от меня?
- где Хулия?
- Наш ребенок в опасности..
- Салих!
- Тахсин бей, полиции рядом нет!

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 23:37 от Lina_4

# 61
Аз докато си разсъждавам над прийома повтарящите се ситуации, се появил трей Laughing  Линка Hug Благодаря и за отражението Hug

Да, интригите се заплитат, а ситуациите е повтарят: досега Хулия заплашваше, сега Джахиде е грабнала острието. Досега Салих бе маша на Тбей, сега стана на Ръза Mr. Green
Гледам жалкия Салих и се сещам за Корхан - никой не уважава предателите, само ги ползва. А един път оставил ли си се някой да  шантажира и ползва, ще продължат да го правят и други Naughty

Цитат
Гледам колажа, сложен от Цвети и си мисля някой случайно ли е лепнал танцуващите ГГ на красив, планински фон или сравнява тродноосъществимата двойка ГГ с труднодостъпния Матерхорн newsm78

Календарът се е върнал на място... Laughing
Цитат
если уж ты предатель найди деньги, иначе худо будет!
- я как пошел по этому пути, то не сверну!
- тот человек что это сделал и мне жизнь разрушил! Я по этой причине мужа потеряла!
- Могу я присоединиться к вам?
- Не зли меня! а то зарежу!
- Что ты хочешь от меня?
- где Хулия?
- Наш ребенок в опасности..
- Салих!
- Тахсин бей, полиции рядом нет!

Линка, както ми се искаше на Сю бързо й минава гнева и размисля. Но дали това е знак за помирение, макар и минимално newsm78
Скок няма. Засега. На Сю не й личи. Ако не му каже скоро, да му мисли какво ще прави. Само някой да не й помогне с решението ooooh!

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 23:53 от Bagi

# 62
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 22.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 63
Е, най-накрая дочакахме  1 фрагман за 22 еп. Линка Hug мерси, че ни го донесе
Синан  bouquet благодаря ти за превода

Хубаво е, че Сю не е заминала. Виждаме, че и Джес не е заминал Peace Какво ли е станало, което кара Джес да каже, че ще стигне до края, а Сю - че това е съсипало живота й е загубила съпруга си? newsm78
Изглежда, че Ръза ще иска да получи пари на всяка цена. И 1-та му мишена май ще е Джахиде Rolling Eyes  А Турхан и Сюлих ще са удобни маши в ръцете му.

Баги Peace вярно, че има  огледални ситуации с Джахиде и Хулия. Ама Хулия как се опитва да сваля Тбей  Laughing

Тук Ръза се подсмихва самодоволно. Изглежа е поставил някаква уловка за Джес, защото ми се струва, че наблюдава колата му покрай която минава колата на Сю  Peace

Няколко гифчета със Сю и Джес, въпреки  оскъдното присъствие на Сю в трея

И комбинирано гифче само със Сю и Джес Peace

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 03:30 от kanti

# 64
 Здравейте Hug
Линка HugСинан HugБлагодаря ви за фрагмана bouquet
Баги HugКанти HugБлагодаря ви за споделеното.
Най после дочакахме фрагмана.

Добро утро !
Православните християни отбелязват Велики вторник от Страстната седмица - ден за поучения и последни нравствени наставления.
Бъдете благословени !

И Сю и Джес  какво ще ни поднесът занапред.Но може би и Сю за кратък период да
е заминала,за да вложи в ред мислите си и бушуващите хормони,да преосмисли обърканата ситуация ,кой прав ,кой крив, и кой ще направи първи компромиса,за да продължат напред.  newsm78
Джес замина върна се с променена прическа,сега и Сю както я виждаме има промяна,дано  и двамата направят опит да променят оношенията си един към друг.
Но може и много неща във фрагмана да са подвеждащи,но не остана време.

Дервишите се поздравяват с един невероятен за нас израз "Ашколсун!". Ние го разбираме като “Браво!”, буквалният му превод е "да бъде любов", но поздравът означава "нека любовта да бъде с теб". Какъв по-светъл поздрав от този?

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 08:01 от vdleri Вичона

# 65
Добро утро!  Hug

Благодаря за превода на фрагмана!  Hug  newsm51

Цитат
Инстаграм Тубы

Если люди вокруг тебя не знают, где нужно молчать, говорить и остановиться, значит ты далеко ушёл от них. Вернись немного назад.
Т. С.Элиот

Перевод: Elmira Ismaeil
P.S. Томас Стернз Элиот — американо-английский поэт, драматург и литературный критик, представитель модернизма в поэзии.
https://vk.com/tuba_bustun

Двата часовника от двете снимки показват приблизително едно и също време. Дали има някакво значение или е случайност? newsm78
Приятен ден на всички!  Hug

# 66
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи, Линка  Hug

Снощи фрагманът закъсня, но по-важното е, че го има. Аз също съм доволна от липсата на скокове във времето в него, дано наистина го няма и в сериите напред.  Peace

Хубав и много успешен вторник да е!  Peace

# 67
Добро утро! Hug

Още снощи видях фрагмана!АЯ започнаха да ги пускат късно за всичките си сериали!Защо ли? Laughing Thinking
Линка HugСинан Hug,благодаря! bouquet bouquet

ДиК в Пакистан! Peace

Баги HugКанти Hug,за коментарите и гифчетата! bouquet bouquet

Вичи HugЛинка HugЦвети Hug

Става интересно! LaughingСю и Джес продължават да спорят!Ръза и Салих са  в действие!Туран изглежда търси Хюлия и затова е хванал Джахиде!Беше много наперена,да я видим сега!Веднага отива при Корхан!

Желая ви хубав слънчев ден! bouquet

# 68

Изгледах епизода с бълг.субове и имам някои чуденки
1. Реакцията на Дж. на припадъка на Сю беше някак равнодушна - Корхан се впусна, взе главата й, а Дж. закъсня, после само гледаше и питаше - добре ли си, добре ли си... Неадекватно поведение малко.
2.В гората, когато се прегърнаха той не направи никакъв опит за да я задържи, а сякаш се прости с нея, с тази не особено адекватна целувка по челото.
3.И леко странна реакция на новината за бременността  - и руснаците са го уловили - ето клипче...
https://vk.com/video419121873_456239117?list=1a9f9ff420096f78ce
4. В болницата той й каза: "Как можа да постъпиш така?"Своя вина в нейното решение той изобщо не вижда, веднага я нападна: "Никога няма да ти простя!"
Отговорът на Сюхан беше  в смисъл - Бъди спокоен, аз и детето няма да застанем на пътя на твоето отмъщение...
Нещо не ми е таман...  Sick
А нея я разбирам много добре.  Peace Просто не й даде сърце да махне детето, въпреки, че разбира, че сега не му е времето, че двете враждуващи страни ще имат още един предмет за разправия.
Наистина трябва да променят вече отношенията, взеха да ни досаждат с желанието на Сю да го отрезви, и с неговото нежелание да помисли и да се поуспокои.
Мисля, че Сюхан скоро ще му каже, че детето съществува, а може и той сам да се досети. Но тайната ще се разкрие още в този епизод. Rolling Eyes

Попаднаха ми -  стари, но прекрасни...

ПП Ето я и новата героиня

Зад кадър

И това викат че е зад кадър - някаква сватба?!  newsm78

# 69

Привет, привет! Hug
 Радвам се, че ще имаме епизод в четвъртък! С голямо любопитство го чакам, което е добре за мен и... сериала Wink Няма да загуби зрител и половина/ на толкова отговарям по килограми/ Embarassed Joy

Днес няма да имам време за да приложа съвета на Онур и погледам някое филмче, затова ...

...музиката ми за днес е романтична, кадрите са от харесван филм с любов във въздуха и без бой Mr. Green

Хубав ден на всички желая! Hug

# 70
Май в четвъртък сме без озет и започваме в 21,00
https://twitter.com/CesurveGuzelstr/status/851716022671470593

Цитат
#CesurveGüzel Perşembe akşamı ÖZETSİZ Yeni Bölümü ile 21:00'de Star'da #TubaBüyüküstün #KıvançTatlıtuğ

# 71

Още от сватбата
Тая коя е?!?

Според гуги Наз Елмаз
https://tr.wikipedia.org/wiki/Naz_Elmas

# 72
Здравейте Hug

Цитат
1. Реакцията на Дж. на припадъка на Сю беше някак равнодушна - Корхан се впусна, взе главата й, а Дж. закъсня, после само гледаше и питаше - добре ли си, добре ли си... Неадекватно поведение малко.
2.В гората, когато се прегърнаха той не направи никакъв опит за да я задържи, а сякаш се прости с нея, с тази не особено адекватна целувка по челото.
3.И леко странна реакция на новината за бременността  - и руснаците са го уловили - ето клипче...
https://vk.com/video419121873_456239117?list=1a9f9ff420096f78ce
4. В болницата той й каза: "Как можа да постъпиш така?"Своя вина в нейното решение той изобщо не вижда, веднага я нападна: "Никога няма да ти простя!"
Отговорът на Сюхан беше  в смисъл - Бъди спокоен, аз и детето няма да застанем на пътя на твоето отмъщение...
Нещо не ми е таман...  Sick

Линка Hug newsm10 и на мен нещо не ми  е таман. Sick Sick

Още от сватбата
Тая коя е?!?

Според гуги Наз Елмаз
https://tr.wikipedia.org/wiki/Naz_Elmas

Ще видим с озета накъде ще ни отвее СЦ,коя е тази сватба,ще има ли поводи за ревност от Сю.

# 73
Благодаря, Вичи  Hugbouquet

Нов клип

Гюлнем ни е промотирала театрална постановка на нашата Гюлназ (Гюнай К.). Комедиен моно спектакъл, според мен.  Laughing
https://twitter.com/gulnemakengin/status/851740984882974720

Ето я и булката от нашата сватба  newsm78 Не я познавам...
https://twitter.com/CesurveGuzelstr/status/851748029120081920

# 74
Привет следобедно! Hug

Нямаше ток и не успях да се включа по-рано! Peace

Линка Hug,благодаря за инфото, снимките и новия клип! bouquetДано започне в 21ч.,че преди седмица имаше полит.предаване в сряда и Кара севда пак беше обявен за 21ч.,но започна в 22ч.!Ще отнесем до 1часа! Laughing

При рускините гадаят,че сватбата е на прокурора! Thinking

Надин HugВичи Hug

Най-обсъждания сериал 3-9 април е Дръзки и красиви....

Общи условия

Активация на акаунт