Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 75 664
  • 738
  •   1
Отговори
# 195

Благодаря за превода, Лили  Hug Ринка  Hug Вичи  Hug  newsm51 newsm51 newsm51

Какво ли ще реши Сюханче?  newsm78
Правдата на всяка цена не  е удачен вариант, освен ако се отнася до човека, който те е отгледал и се е отнасял към теб като баща. Обаче, ти си разбрала, че той е убил безмилоство жената, която ти си обикнала като своя майка...
А и обичаш човека, който го е убил, може би... Няма твърди доказателства, а и той отрича.
Но обичаш и защитаваш и баща си, за когото знаеш, че не е света вода ненапита, но ти вярваше че не е убиец, докато няма твърди доказателства и той отрича.
Сериозно ще си помисли Сю и ще избере да помогне на Джесур.  Peace

# 196
  • Пазарджик

Лека нощ!

# 197
Здравейте Hug

Вичи, със закъснение  Embarassed, да ти се свети името!

Всичко е в ръцете на Ширин. Първият най-логичен въпрос е мотивът на Салих да убие Фюген. Няма или поне нито ние, нито героите знаем. Значи има поръчител и той е дежурният заподозрян Wink Най-вероятно дискът няма да види бял свят. Само Ширин знае за връзката с Ръза. Въпросът е дали и тя няма да превърти, да се настърви и да се вторачи в "очевАдната" истина. Пак подобна ситуация. Дали ще видим "на какъвто служиш, такъв ставаш" Mr. Green

Ако следвам логиката, Сю няма да повярва, че Дж е убиец, въпреки вманиаченността му, въпреки трупа в камиона му. Просто тя не приема нещата, без да  newsm78 Не подхожда преднамерено (или най-малко преднамерено от останалите).
Сю, за разлика от Дж, държи на законността, та затова си мисля, че за нея бягството не е решение за Дж и би утежнило положението му. По-скоро тя би се възпротивила и би осуетила бягството му. Мисля, че  би тръгнала сама да разследва. Тя и досега го е правила с натрапената "помощ" на Дж, което е водило до поредната ескалация на гнева му, поредните му прибързани заключения и поредното му падане в капан. За да се избегне точно това и Дж да не затъне повече, тя би го спряла.
Стига и тя да не излезе от релси, щото не остана герой на релсите, освен нея Mr. Green

Дотук СЦ мисли чрез Сю подобно (или е телепатка или ни чете) и имам чувството, че колкото и пресилен да е акцентът й в/у "справедливия" гняв на Джес, тя усеща пагубността му и вменява на героя си някоя и друга различна емоция, както и го вкарва в неособено лицеприятни за него ситуации, въпреки че актьорът й е любимец thumbsup

Канти, любовта на Ширин и Кемал не ми покрива представите за истинска любов. Прекалено безцветнаи безпеперудеста е. Пък и тя е подчинена на желанията и правдите на господарите им. Засега съществуването й бе оправдание, за да има жива връзка м/у ГГ. Сега за тях е настъпил моментът да предпочетат и проявят любовта си, а не лояността си. Дори да сгрешат, особено Кемал. Още малко аналогия: Тбей-Салих и Дж-Кемал.

За да има сапунен сериал, трябва да има любов и интрига. И то не лековата интрига (Линка скоро цитира началото на Ана Каренина за щастливите и нещастните), а нещо по-дълбоко и извън нормите, за да бъдат емоциите по-силни и да се прикове вниманието за повечко епизода.  А отмъщението си е една от класическите интриги и  не е характерно само за турските сериали.
Не го приемам, но тъй и тъй го има, а аз гледам (не заради дизито), поне да е организирано перфектно. Засега Ръза го прави - перверзно, зловещо, но хладнокръвно и перфектно.
При Дж и Тбей отмъщението е твърде емоционално - гневно, прибързано и самонадеяно.

Канти, благодаря за огледалните Сюханчета Hug

Лека нощ и от мене! Гуга Hug

# 198
Здравейте Hug
Баги HugБлагодаря ти.Гуга Hug

Добро утро ,приятели !
Очаква ни един прекрасен ден.. Simple Smile
Посрещнете го с усмивка и настроение!
Изживейте го по най-приятния начин!
Изпратете го.... така както ви подсказва сърцето!
Бъдете верни на себе си...Бъдете истински!

Ще видим ли нещо такова отново newsm78 ,от къде тръгнаха ,хубави сцени,закачки,но
 като гледам накъде вървят нещата, #2gunfire #2gunfireедва ли.

Канти HugБлагодаря ти,нещо оптимистично.

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 199
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

Времето е мрачно и студено, не типично много за сезона, ДК - също е такъв, а ние имаме повече нужда от слънце и топлина, затова и нека се опитаме да си стоплим денят сами - с повече усмивки и забавления.  Peace

newsm62 newsm62 newsm62

Е, засега това скалъпих  Wink - не ми се иска от сутринта да съм сериозна, та... - хубав ден да е за всички!  Peace

# 200
Добро утро! Hug Hug Hug

Баги Hug Гуга Hug

Вичи Hug Цвети Hug

Очаквам и втори фрагман за повече яснота по изненадата!  Peace

Приятна сряда,момичета! bouquet

# 201

Има ли китара в музиката, мога да ги гледам Сю и Джес, даже ако се бият и с ножове  Joy

Хубав ден на всички желая! Hug Peace

# 202
Привет! Hug Hug Hug

Надин Hug

# 203
Здравейте момичета!  Hug

От снощи рязката смяна на времето ми показа, че съм все още жива (нали казват, че след като навършиш 50 ако се събудиш сутрин и нищо не те боли, значи не си жив!  tooth tooth tooth)!
Е, жива  съм, но не ми се пишеше до сега...  Mr. Green
Дължа отговор на Баги  Hug и още не съм го дала.
Бягството от полицията е страхотна глупост, която само доказва вината на Джесур.
Разумен човек не би го подкрепил.
Но явно ние или не знаем всичко, или той бяга, без подкрепата на разумен човек!  Mr. Green
След като вече е избягал, предаването му на полицията е още по-голяма глупост, което се доказва с раняването му.
Изобщо не прилича на Сю да го предаде!  Crossing Arms
Разбира се, на нея не й приличаха и други неща, които свърши за нуждите на СЦ и не се вписваха в портрета й.
Та ще видим какво са решили СЦ, за да държат ГГ разделени защото целта и основната нишка на нашето дизи е да са разделени ГГ.  Peace
Сега, понеже ще са разделени от обстоятелствата - затвор, криене, раняване, не мисля,че ще натоварят Сюхан и с предателство.  Peace
Мое мнение.  Peace

За мен е в пъти по-хубав Дж. с дълга коса. Мое мнение.  Peace

Туба е харесала в ИГ си. Недовлство от вота ли виждам... Mr. Green

И накрая засмяно Елифче. В ДК съвсем я отучиха да се смее!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Хубав ден на всички!  Hug

# 204
Привет Hug

Лека усмивка на Сю,колко трудно се намират усмивки на Сю  иДжес newsm78

Какво ще предприеме Сю,ще предаде ли  Джес,не вярвам ,но ако СЦ решат- може,колко други работи ги накараха да направят ГГ,така решават СЦ и режисьори,така изпълняват  всички.

А,нещо като фрагман не се ли задава. newsm78

# 205
Здравейте, момичета

Уж средата на април отмина, а времето при нас е: нЕмам думи ooooh! хем дъжд, хем студ  #Crazy

Но пък в къщичката ни е хем уютно, хем има хубаво настроение благодарение на споделеното от вас -
Вичи Hug, Цвети Hug, Злати Hug, Надин Hug, Линка Hug
Гуга Hug наминала си снощи по късни доби

То вярно, че покрай този етап в който се намирала сериала ДК трудно човек може да намери нещо красиво и позитивно.Направо бих казала, че  характерите на двамата ГГ ги обърнаха с хастара навън и сякаш почти нищо не остана от закачливите и чаровни Дръзки и Красиви Сю и Джес Sad  Да се надяваме СЦ и режисьор да успеят да ни покажат тези черти от характерите на двамата отново Praynig Въпреки, че в последната серия имаше на няколко пъти бегъл спомен за това Peace

Баги Hug права си, че ако погледнем от този ъгъл - на зависимост на Ширин и Кемал от Сю и Джес е така. Да, трябва да се се съобразяват с тях, както и донякъде с родителите на Ширин. Е, вече Салих го няма така, че вече с един по-малко ще се съобразяват  Wink/малко черен хумор Peace/. Но все пак кой е абсолютно независим в днешно време, а и от време оно,  и не трябва да се съобразява с никого. Naughty Дори и Ромео и Жулиета, станали еталон за пример за  легендарна любов, пак е трябвало да се съобразяват със семействата си  yes
Когато казах, че любовта на Ширин и Кемал е читава, имах в предвид, че са едни млади хора, които се обичат, и показват чувствата си един на друг открито без задни мисли Peace Друг е въпросът, че любовта им бе подложена на изпитание, когато трябваше да покажат силата на истинското приятелство /Ширин към Сюхан/ от една страна, а на другото блюдо да везната на любовта им застана лоялността, уважението и донякъде приятелството на Кемал към Джес Peace

Погледнах в ТТ .  И има постоянно въпроси към АЯ за нов трейлър. А те отговорили, че имат още 3 дизита, където на никое от тях не пускали 2 трея един след друг Peace

pranchesca‏ @11Pranchesco  54m54 minutes ago
#cesurvegüzel
@ayyapim bu kadarda olmaz ama.
Fragmanı geç yayınla 2. Fragmanı hiç yayınlama diğer dizilerine 3'er tane fragman çıkar.
но това няма да е така.
Трейлър 2 Трейлър сега публикува никой фрагмент от други издателски интереси 3 серии.

Аз пък бих ги запитала- защо аджеба не пускат 1 трей по-рано, напр.в петък.  yesТака няма да имат този проблем за 2 трея в два последователни дни  Whistling

Хайде стига толкова, че малко се отплеснах Heart Eyes

До по-късно  love001

# 206
Здравейте Hug

Днес попаднах на Адажиото на Демис Русос. Не бях го чувала.

Жени възвишени и върховни,
Жени, сладост и ектремна полуда
Като диамант, като диадема
Искам да предложа за емблема
Едно адажио като реквием
За да ви кажа: "Обичам ви"

Жени, о, Господи! Обичам ви,
Дори думите ми понякога да са богохулство
Вашето удоволствие е нашата ставка
Вашите желания са дилемите,
които поглъщат любовната ни сила.

Ако ми оставаше още една надежда
Като огън, като фар
В мъглата на един жесток свят
Искам само в жените да вярвам
И да пея за тяхна слава
За да може един ден благодарение на тях,
Богини, принцеси, всички мъже,
Изпаднали в отчаяние да се възродят

.
 С него ви поздравявавам с пожелание да се обичаме и уважаваме повече, за да ни обичат и уважават и мъжете повече.
Когато гледам сериал, винаги съм се чудела как жени могат да отричат личността на героините, да предпочитат те да са безцветни и подчинени, да приемат безропотно волята на главния герой. Иначе, главната героиня  е разпъвана и заклеймявана. А дали той е прав или крив, няма значение, приема се с акламации Crossing Arms
Защо, след като и мъжете се чувстват захласнати и слаби пред жените и не го крият newsm78  Ама драгите, захласнати зрителки си знаят Wink

Аз се радвам, че Еджето, която открито симпатизира на актьора и ГГ-й, е създала образа на Сю логично и последователно, с  всичките, характерни за историята емоции и колебания, придала й е чувственост, топлота и обич. Героинята нито е слаба и лигава, нито е тесногръда или прекалено силна. СЦ някак си м/у другото вкара Сю в историята като любимото бобулече на Тбей и красивата играчка в ръцете на Дж. Но тя се еманципира на екрана и си зае централно и самостоятелно място.

За разлика от героя на бял кон Дж.. СЦ прекалено много наблегна в/у благородството и справедливостта на действията му в началото, а после го хвърли в другата крайност - от антипод го направи донякъде аналог на врага му. Пресили гнева и агресивността му, без да обоснове дълбочината и продължителността на негативните му емоции. Чудя се какво ще остане в душата му след като историята се разнищи newsm78 С какво ще запълни огромната празнина? Колкото по-дълго го държат тези опустошителни емоции, толкова по-големи и непорпавими ще са вредите за емоционалното му и психично здраве. Освен, ако СЦ не го водят към пропаст Thinking   Едната голяма любов едва ли ще може да го възроди напълно (може  в ДК и това да стане, ама няма да е съвсем логично и реалистично Peace). А при него емоциите, различни от гнева и агресивността са дълбоко заровени. Като черна кутия е за тях. За тях можем само да гадаем. За тях след време разбираме  чрез анализите на Сю.

Понякога имам чувството, че аз съм писала текстовете за Сю newsm47 Досега с героините на Туба не ми се бе случвало подобно съгласие. Все пак СЦ са жени и колкото и да се трудят над ГГй, все пак много по-успешно предават женските образи.
Независимо, че зрителките не винаги разбират докрай героините и предпочитат да виждат в тази поза гл. герои  Wink
(не знам какво пише на етикетчето Peace)

Линка, човек, когато обича не значи, че трябва всичко безкритично да приема. Понякога точно, защото истински обича, трябва да се изправи и спре любимия си човек (дете, родител, любим, приятел...), за да го защити от самия него, колкото и камъни да бъдат хвърлени в неговата градина. Това аз не наричам предателство. Предателство са понякога мълчаливото съгласие и подкрепата на всяка цена. По-лесно и по-безотговрно е. Човек, ако обича, трябва да гледа по-надалеч и по-настрани, а не да е подвластен на конкретния момент и конкретните условия.
В нашата история Сю е по-трезвата, по-разумната,  по-страничната, оттук и по-обективната и може да види гората, а не само отделни дървета.
А и дотук не мисля, че Сю отстъпи от вътрешната си логика. Може да ни се иска романтична идилия (Дж да е беглец и Сю да се прокрадва при него в тъмното под луната и звездите), но героите си следват своя път, своите чувства и това за мене е по-ценното и интересното в ДК Peace

И малко за бягството на Дж. Някой трябва да му помагне и този някой, що ми се струва, че може да е Ръза, най-вероятно чрез подставено лице newsm78  След убийството на Салих и капана с трупа му, Дж ще бъде още повече убеден, че е Тбей и вероятно би приел всяка помощ.

ПП Канти, да, не живеем в гората и сме свързани и зависими, ама доколко всеки решава. Ромео и Жулиета са свършили трагично заради семействата си, но са предпочели любовта си. А пощенското гълъбче и безцветният й Кемал дотук са преди всичко аргати и нечии приятели, а после влюбени съпрузи Peace

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 21:06 от Bagi

# 207

Скрит текст:
Здравейте Hug

Днес попаднах на Адажиото на Демис Русос. Не бях го чувала.

Жени възвишени и върховни,
Като диамант, като диадема
Искам да предложа за емблема
Едно адажио като реквием
За да ви кажа: "Обичам ви"

Жени, о, Господи! Обичам ви,
Дори думите ми понякога да са богохулство
Вашето удоволствие е нашата ставка
Вашите желания са дилемите,
които поглъщат любовната ни сила.

Ако ми оставаше още една надежда
Като огън, като фар
В мъглата на един жесток свят
Искам само в жените да вярвам
И да пея за тяхна слава
За да може един ден благодарение на тях,
Богини, принцеси, всички мъже,
Изпаднали в отчаяние да се възродят

.
 С него ви поздравявавам с пожелание да се обичаме и уважаваме повече, за да ни обичат и уважават и мъжете повече.
Когато гледам сериал, винаги съм се чудела как жени могат да отричат личността на героините, да предпочитат те да са безцветни и подчинени, да приемат безропотно волята на главния герой. Иначе, главната героиня  е разпъвана и заклеймявана. А дали той е прав или крив, няма значение, приема се с акламации Crossing Arms
Защо, след като и мъжете се чувстват захласнати и слаби пред жените и не го крият newsm78  Ама драгите, захласнати зрителки си знаят Wink

Аз се радвам, че Еджето, която открито симпатизира на актьора и ГГ-й, е създала образа на Сю логично и последователно, с  всичките, характерни за историята емоции и колебания, придала й е чувственост, топлота и обич. Героинята нито е слаба и лигава, нито е тесногръда или прекалено силна. СЦ някак си м/у другото вкара Сю в историята като любимото бобулече на Тбей и красивата играчка в ръцете на Дж. Но тя се еманципира на екрана и си зае централно и самостоятелно място.

За разлика от героя на бял кон Дж.. СЦ прекалено много наблегна в/у благородството и справедливостта на действията му в началото, а после го хвърли в другата крайност - от антипод го направи донякъде аналог на врага му. Пресили гнева и агресивността му, без да обоснове дълбочината и продължителността на негативните му емоции. Чудя се какво ще остане в душата му след като историята се разнищи newsm78 С какво ще запълни огромната празнина? Колкото по-дълго го държат тези опустошителни емоции, толкова по-големи и непорпавими ще са вредите за емоционалното му и психично здраве. Освен, ако СЦ не го водят към пропаст Thinking   Едната голяма любов едва ли ще може да го възроди напълно (може  в ДК и това да стане, ама няма да е съвсем логично и реалистично Peace). А при него емоциите, различни от гнева и агресивността са дълбоко заровени. Като черна кутия е за тях. За тях можем само да гадаем. За тях след време разбираме  чрез анализите на Сю.

Понякога имам чувството, че аз съм писала текстовете за Сю newsm47 Досега с героините на Туба не ми се бе случвало подобно съгласие. Все пак СЦ са жени и колкото и да се трудят над ГГй, все пак много по-успешно предават женските образи.
Скрит текст:
Независимо, че зрителките не винаги разбират докрай героините и предпочитат да виждат в тази поза гл. герои  Wink
(не знам какво пише на етикетчето Peace)

Линка, човек, когато обича не значи, че трябва всичко безкритично да приема. Понякога точно, защото истински обича, трябва да се изправи и спре любимия си човек (дете, родител, любим, приятел...), за да го защити от самия него, колкото и камъни да бъдат хвърлени в неговата градина. Това аз не наричам предателство. Предателство са понякога мълчаливото съгласие и подкрепата на всяка цена. По-лесно и по-безотговрно е. Човек, ако обича, трябва да гледа по-надалеч и по-настрани, а не да е подвластен на конкретния момент и конкретните условия.
В нашата история Сю е по-трезвата, по-разумната,  по-страничната, оттук и по-обективната и може да види гората, а не само отделни дървета.
А и дотук не мисля, че Сю отстъпи от вътрешната си логика. Може да ни се иска романтична идилия (Дж да е беглец и Сю да се прокрадва при него в тъмното под луната и звездите), но героите си следват своя път, своите чувства и това за мене е по-ценното и интересното в ДК Peace

И малко за бягството на Дж. Някой трябва да му помагне и този някой, що ми се струва, че може да е Ръза, най-вероятно чрез подставено лице newsm78  След убийството на Салих и капана с трупа му, Дж ще бъде още повече убеден, че е Тбей и вероятно би приел всяка помощ.

ПП Канти, да, не живеем в гората и сме свързани и зависими, ама доколко всеки решава. Ромео и Жулиета са свършили трагично заради семействата си, но са предпочели любовта си. А пощенското гълъбче и безцветният й Кемал дотук са преди всичко аргати и нечии приятели, а после влюбени съпрузи Peace

newsm10

Цитат
♥TUBA BUYUKUSTUN›ТУБА БУЙУКУСТУН♥/ЕЁ ПАРТНЁРЫ
В социальных сетях в эти дни особенно популярны два твита от поклонников, которые обратились к сценаристке сериала "Смелый и Красивая" Элиф Усман. Они предлагают : "Хорошо было бы если Сюхан поможет Джесуру бежать от полиции. Мы хотим, чтобы оставили их в покое в горном домике. Вы по-прежнему поддерживаете необычайно сильную историю. Спасибо. Будет здорово, если Сюхан поможет Джесуру бежать. Сценаристке Элиф эти твиты понравились, мы можем надеятся, что вероятно так и будет.

Перевод : David Vilia

Дж. е насочил пистолет срещу прокурора?!  newsm78
Скоро ще има фрагман...

Гюлнем е сложила в ИГ си снимка от нашата среща. Laughing
Някой може да си познае очилата!  Joy

# 208
Пуснаха 2-ри фрагман!

Cesur ve Güzel 23. Bölüm 2. Fragman

https://youtu.be/5ea43yaeooM

# 209
Пуснаха 2-ри фрагман!

Cesur ve Güzel 23. Bölüm 2. Fragman