Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 75 662
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
И аз смятам, че не е възможно да разтегнат историята за още един сезон.
Ако има втори сезон, ще има съвсем друга история. Peace
Явно тази си е приготвена за 32 епизода, толкова продадоха и толкова ще си бъдат.
На нашите им е време да поемат и да покоряват други върхове - Туба в Италия, Киво в Америка...
И за други пари става въпрос, защо да си губят времето.  Mr. Green
Е, ние няма да я виждаме, ама какво да се прави. Важното е тя да е добре, успешна и щастлива.  Heart Eyes

Тук тя му държи ръката, но не и той нейната...  Mr. Green
Къде гледа режисьора!? Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 20:02 от Lina_4

# 256
Здравейте Hug

Към спящите ни красавици и съзерцаващите ги принцове на Канти
да добавя и най-първите:
Моето сърце, за разлика от тези на Линка и Надин, не е толкова голямо - там са героините някои от тях с по-особено място, а от Йелмазовци, Демировци, Оджи и т.н. съм си синтезирала един образ, за да пестя място Wink.

Ръза от пръв поглед станал тръпка на Йит Й.. Дали защото е разбрал, че ще трябва да се справя с "бьоф Строганов". Колко ли дубъла има обядът в ресторанта  newsm78 Joy Joy Joy  

Пак за записа. Линка, Салих явно е обсъждал с Ръза убийството на Фюген. Само ми е малко странно колко бързо Ръза е овладял компютрите  - успял е да изтрие гласа си, а как да борави с вилица и нож му е трудно Mr. Green

Доволна съм от новината, че вероятно няма да има втори сезон на ДК, въпреки големия интерес. Нямам търпение да гледам сериали. Камо ли дълги. Още по-малко, свързани с гневни и хладнокръвни отмъщения, красив фон, красиви герои и споделена романтика основно в подсказки, сънища и мечти Peace Заразихте ме с тази романтика Naughty  Wink

Тези дни покрай ДК, Къвънч и Холивуд се сетих за актьора Христо Живков (Страстите Христови). Покрай клюките научих и нещо интересно.
Скрит текст:
Приятелката му, заради която провали мисия във Вип брадър, аниматорката с успешна кариера в Америка Ружа Колева е получила Еми.

Била е и номинирана като част от екипа на "Трио Белвил”(2003) за Оскар. В екипа има и още няколко българи thumbsup http://www.imdb.com/title/tt0286244/fullcredits?ref_=tt_ov_st_sm
Жалко, че гуги ми нашепна повече клюки, отколкото информация ooooh!

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 23:57 от Bagi

# 257
 Баги Hug wavey

Дръзки и красиви - 23 епизод bg sub

https://youtu.be/jRU1Vj6O3kw

Благодаря на екипа за бързия превод! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 258

Вече имаме превод! Супер! Благодаря на екипа!   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря и на теб, Злати  Hug, че ни каза!  smile3525

Моето сърце, за разлика от тези на Линка и Надин, не е толкова голямо - там са героините някои от тях с по-особено място, а от Йелмазовци, Демировци, Оджи и т.н. съм си синтезирала един образ, за да пестя място Wink.

Ръза от пръв поглед станал тръпка на Йит Й.. Дали защото е разбрал, че ще трябва да се справя с "бьоф Строганов". Колко ли дубъла има обядът в ресторанта  newsm78 Joy Joy Joy  

Пак за записа. Линка, Салих явно е обсъждал с Ръза убийството на Фюген. Само ми е малко странно колко бързо Ръза е овладял компютрите  - успял е да изтрие гласа си, а как да борави с вилица и нож му е трудно Mr. Green

Доволна съм от новината, че вероятно няма да има втори сезон на ДК, въпреки големия интерес. Нямам търпение да гледам сериали. Камо ли дълги. Още по-малко, свързани с гневни и хладнокръвни отмъщения, красив фон, красиви герои и споделена романтика основно в подсказки, сънища и мечти Peace Заразихте ме с тази романтика Naughty  Wink

Тези дни покрай ДК, Къвънч и Холивуд се сетих за актьора Христо Живков (Страстите Христови). Покрай клюките научих и нещо интересно.
Скрит текст:
Приятелката му, заради която провали мисия във Вип брадър, аниматорката с успешна кариера в Америка Ружа Колева е получила Еми.

Била е и номинирана като част от екипа на "Трио Белвил”(2003) за Оскар. В екипа има и още няколко българи thumbsup http://www.imdb.com/title/tt0286244/fullcredits?ref_=tt_ov_st_sm
Жалко, че гуги ми нашепна повече клюки, отколкото информация ooooh!
Хитра си, хитра! Така можеш да побереш повече... Joy Joy Joy
Що се отнася до Ръза, ами той е новия супермен! Може всичко, като най-трудно му се отдава да разтеле салфетка на колената си. Crossing Arms Затова пък се  храни много изискано - на малки залъци и внимателно дъвче със затворени уста. Мога да кажа - впечатляващо  красиво се храни.  Laughing
За нуждите на СЦ се справя по-добре от комп.специалист. Не се задълбочавай.  Mr. Green
Част от фотосесията на ИЙ за Хюриет

А ето и част от рекламните снимки на пакистанската ТВ, излъчваща ДК, Много интересни и не често срещани снимки.

Интересен колаж... Joy

Цитат
Туба Бюйюкюстюн и Киванч Татлытуг, попали в список знаменитых людей Турции, о которых выходило наибольшее количество новостей за март, 2017г.
о Тубе - 1.844 новости
о Киванче - 1.536
https://vk.com/club143398602

Цитат
Lübnan TT listesinden çikmiyor 😎
Туба, почти каждый день, в тренде Ливии. Сегодня на 4-й позиции

Казват, че е сватбата на Сю и Джесур,  дали се шегуват?  newsm78
https://twitter.com/Evin87826352/status/855855256739205120
И нови сн,

И нещо ни одумват любимката, ама не разбрах, преведете, моля!(от английски, плийз!  Laughing)
https://twitter.com/arduc_kia/status/855846507211370497

Лека нощ!  Hug

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 01:30 от Lina_4

# 259
На ЛАРА - бг екипа на ДК за поредния преведен епизод newsm20
Злати  bouquet

На снимките от фотосесията ИЙ има много закачлив и палав поглед, та чак забравих извратеността на героя му и ми се прииска да го видя в комбина със Сю. За разнообразие, нали казват, че то е подправката на живота Wink

Цитат
Туба Бюйюкюстюн и Киванч Татлытуг, попали в список знаменитых людей Турции, о которых выходило наибольшее количество новостей за март, 2017г.
о Тубе - 1.844 новости
о Киванче - 1.536

Цитат
Lübnan TT listesinden çikmiyor 😎
Туба, почти каждый день, в тренде Ливии. Сегодня на 4-й позиции

Казват, че е сватбата на Сю и Джесур,  дали се шегуват?  newsm78
https://twitter.com/Evin87826352/status/855855256739205120
И нова сн, но на мен ми се вижда, че е с дълга коса

И нещо ни одумват любимката, ама не разбрах, преведете, моля!(от английски, плийз!  Laughing)
https://twitter.com/arduc_kia/status/855846507211370497

Линка, ако снимката е от втората сватба (може и затова Дж да е костюмиран пред имението) - много помпозна и кичеста обстановка ooooh! Предпочитам първата - камерна и уютна, обаче, без "елегантното" тоалетче на Сю. Дано този път тя сама си избере тоалета.  Wink

За "одумването" как разбра, че става въпрос за Туба newsm47
Водещият на една от дискусиите на  Miptv2017 говори за активността на феновете на турките сериали  в и извън Турция. Дава за пример, че 21 от 50 топ хаштага в телевизиите през седмицата са за турските драми, една от които е ДК с участието на една много известна турска актриса. Коя ли е тя newsm78  Joy Joy Joy
Явно Туба е заела трайно място по световните тв панаири - знаят я, нищо че трудно произнасят името й Wink.  През 2015 пак беше сред топличностите:
И в НЙ я помнят - при номинирането му за Еми организаторите представиха ЕА като партньора на номинираната предишната година Туба Б....
Не че това определя удоволствието да гледам Туба, ама е приятно "моето гардже" да бъде едно от най-разпознаваемите и уважавани лица в бранша по международните форуми. Нищо, че е не е нашенско, а комшийско Grinning

Лека нощ Hug

# 260
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка HugБаги Hug,наминали сте след мен снощи,макар и късно и сте пуснали нови снимки,инфо и преводи!Благодаря! bouquet bouquet

Епизодът ще го гледам днес!Малко съм изненадана ако има сватба! LaughingМисля,че е рано! Peace

Скрит текст:
Световният ден на книгата и авторското право се отбелязва на 23 април.
С празнуването на този ден в целия свят, ЮНЕСКО се стреми да насърчава четенето, издателска дейност и защитата на интелектуалната собственост чрез авторското право.
Денят е празнуван за първи път през 1995 г.
Приятна неделя на всички! bouquet

# 261
  • Русе
Добро утро!  Hug

Хубаво започва денят и днес - имаме си превод  bouquet, нови снимки на Туба и... доста материали за четене  bouquet bouquet bouquet

Сега остава и да прочета всичко и изгледам серията, но...  ooooh! кога ли ще смогна, че с моят план-график...  Sad Но... когато и да успея -  Wink ще докладвам  Peace

Хубав ден на всички!  Peace

# 262
Здравейте!  Hug

Снощи до късно бях пред комп., но не успях да изгледам епизода със субове. Днес ще го направя.
Имам някои неясноти, някои съвпадения, които ме озадачават, та да си ги изясня. Peace
А сега няколко неща, които открих в нета
Туба снощи е била и в топтренда на Мароко

Цитат
#TubaBüyüküstün's necklace by MIZUKI | Gold bar pendant | $800
Ожерелье с золотым кулоном для фильма "Красный Стамбул"

Цитат
Арабы, чтобы познакомиться с турецкими звездами, посещают курсы турецкого языка.
Продюсер Саваш Угурлу, говорит что начиная с сериала "Гюмуш" сначала арабский мир, стал узнавать турецкие сериалы, потом волна пошла на весь мир. Самый большой интерес к турецким сериалам, начался с арабских стран. Арабские мужчины и женщины, приезжая в Турцию, спрашивают у нас как можно познакомиться с актерами, выясняют место прохождения съемок и отправляются туда на экскурсию. Ради того, чтобы увидеть знаменитых актеров, сделать с ними фото, арабы на длительный срок, остаются в Турции и за это время, изучают турецкий язык.
Саваш Угурлу : Как известно, Туба Бюйюкюстюн и Киванч Татлытуг, годами занимают лидерские позиции, среди фаворитов, в арабских странах. На Ближнем Востоке, существует ежегодный поиск новых лиц, новых актеров. Однако с выходом сериала "Джесур и Красавица" Туба и Киванч, вновь стали лучшими турецкими актерами, а арабском мире.
материал подготовлен: CESUR VE GUZEL//TuKi

Пишат, че новите снимки са от снощи и са снимали до късно в Истанбул. Феновете чакат фраг и се сърдят на Ай Япим, че няма, след като за Ичереде са пуснали 3 фрагмана, а за Кара севда - 2. За нашето дизи нещо не бързат... Crossing Arms

Днес има някакъв празник в Турция, ТТ е пълен с Ататюрк. А може просто да протестират, знам ли...
Скрит текст:

Баги  Hug мисля, че портрета в офиса на Тбей не е анти реклама на А., а напротив. Колкото по се мярка този портрет и напомня за А., толкова по-добре. Мое мнение!  Peace
Благодаря за превода!  bouquet
То всеки има различно мнение.  Mr. Green
Един ден чета, че ЕА е най добрия турски актьор, а днес, че КТ е най-добрия!  Joy
Забравят всички останали отлични актьори на Турция, вкл. и нашия зъл гений - ИЙ!
И нашата любимка за нас е най-добрата и талантлива актриса, а за други - друга е най-добрата!  Mr. Green
Хайят!(Живот!) както казва Елифче...  Joy

Един майтап повтарят в ТТ.
В Турция има известен психолог и автор на популярна литература за поведението, който се казва Aşkım Kapışmak‏ . Уикипедия го познава. https://tr.wikipedia.org/wiki/A%C5%9Fk%C4%B1m_Kap%C4%B1%C5%9Fmak
Та той се е пошегувал в ТТ с нашето дизи
https://twitter.com/akapismak/status/855425968881664000
Гуги преведе от арабски - Приятели, като приключите, оставете ключовете... Joy
Явно къщата му харесва. Wink Party Laughing

Имам още малко работа и ще седна да изгледам епизода на български.  Peace
Приятен ден ви желая!  Hug

# 263
  • Пазарджик

Здравейте момичета! Щастлив ден Ви пожелавам!  love001 Hug

Чудесна двойка!

Линка, днес в Турция празнуват Деня на детето.
Скрит текст:
Мустафа Кемал Ататюрк е имал специално отношение към децата.  Той е осиновил 7 деца ( 6 дъщери и един син). Една от дъщерите му - Сабина Гьокчен е първата жена-пилот в Турция. Нейното име носи летището в Азиатската част на Истанбул.

Благодарност на петте момичета Hug, които жертват заради нас свободното си време за да гледаме сериала с български букви.
Епизодът за мен беше динамичен и интересен. Драмата ми идва малко повече, но никой не ме е "вързал" пред монитора. Joy Всички актьори да пореден път бяха на висота. Разбира се за "моето гардже" суперлативите са най много, но не мога да не кажа, че и играта на Къванч е на същото ниво. Благодарна съм на каст-директора, че ги събра в този сериал. Двойката главни артисти е великолепна, гледам си ги с удоволствие. Втора екранна двойка с тези артисти няма да има.
Много харесвам играта на Иит Йозшенер
Скрит текст:
Гледала съм го в три сериала и няколко игрални филми. Слаба роля няма.

С тази песен започна нашия сериал

Надявам   се да завърши със "Сватбен марш". Praynig

# 264
Здравейте Hug
Баги Hug,Линка HugКанти HugИмате лайкчета за постовете си newsm10
Линка HugТи си нашите очички,информираш ни за всичко.Благодарим ти.
Злати HugБързият и добрия вестоносец.
Цвети HugГуга Hug

С благодарност на всички момичета,доставили ни радост с превода.
С превода нещата си идват на мястото,адмирации за всички актьори,всички бяха на висота.Браво и на Ширин,превъзмогна мъката си и и каза доста неща.Някои неща ще ги повтори и пред Джес,особено за папката със снимките на Сю.Тбей даде хотела си ,колата на Ръза,а как ще обясни всичко на Сю ,това е пряко доказателство за неговата вина, а утре може и да го направи съдружник в новата  фирма.Ръза няма да се спре и ще иска още  и още.
За нуждите на сценария Ръза го направиха АЙ-ТИ специалист,борави с компютъра изтрива гласа си,записва,но да не забравяме,че  когато излезе от затвора съдружника му, просяка му обясняваше какво е мобилен телефон,но за компютъра може и в затвора да е посещавал тайни курсове:35: Joy JoyДа не говорим за държането му в ресторанта,наблюдава кой как се храни, но не всичко му се получаваше,но ще управлява хотела,Туран ще му бъде дясната ръка.Няма да е за дълго.
Ръза надушва ,кого може да използва за мръсните си поръчки,отначало насочи се към Джес,сега към Туран.
След Ширин ,много ясно е ,че следващата мишена ще бъде Сю.
Надявам се ,че Тбей,когато опре до Сю ,ще бъде готов и с Джес да се съюзи ,за да я спасяват.
Полицаите ми напомняха много за филмите с Луи Дьо Финес и осмиването на френските полицаи.Не могат да бягат  горките,държат си пистолетите  така,сякаш ще убиват птиците в небето. Joy Joy Joy
Нещо в последната сцена не беше сякаш нещо изпипано.Когато му казаха на Джес ,че е оневинен,много бързо пусна Сю,обикновено в такава ситуация ,човек отдъхва и си дава на бързо сметка,че този човек до него му е помогнал много,не биваше да я пуска толкова бързо ,сякаш  искаше да и каже ,че е до тук . newsm78 newsm78,Мое мнение,така усетих нещата за последната сцена.

Нов клип.

Честит празник!
За първи път ЮНЕСКО обявява Световния ден на книгата и авторското право през 1995 г. Денят 23 април е избран заради двойната годишнина от смъртта на Уилям Шекспир и Мигел де Сервантес през 1616 г.

По традиция, на този ден любопитни инициативи в над 100 държави привличат внимание към четенето и насърчават грамотността, писането и издателската дейност.

Спокоен ден,дами bouquet

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 15:17 от vdleri Вичона

# 265
Вичи  Hug Гуга  Hug привет! Hug
Гуга  Hug благодаря за инфото за празника на децата. Сега си обяснявам многото снимки на А. с дечица.  Peace
Честит празник на нашите момичета - Мая и Топрак! Много щастие и весели игри, здраве и успехи, за радост на мама и тате! И на виртуалните лели, разбира се!  Joy Joy Joy

Инфо
Цитат
"Джесур и Красавица" заканчивается? или продолжится?
Команда сериала, ждет сценарий на 2-й сезон. Эдже Йоренч, в течении 2-х месяцев, напишет сценарий на 2-й сезон. Однако, Тубе и Киванчу немного сложно принять решение, насчет продолжения 2-го сезона.
На это есть причины связанные с их персонажами, и сюжетом сериала. . История вращается исключительно на мести. Это подходит к концу. В следующем сезоне, история и характер персонажей поменяет концепцию. Окончательного решения, насчет финала сериала не принято, однако есть вероятность в 60% что сериал завершат.
Очень надеемся, что Эдже Йоренч, убедит Киванча и Тубу согласиться на 2-й сезон, предоставив им новую концепцию сериала. И канал продолжит показ с того, с чего закончили. Но это не вопрос, конечно.

#CesurVeGüzel Tamam mı? Devam mı?
Cesur ve güzel ikinci sezon için senaryo bekliyor. Ece Yörenç ikinci sezon için iki aydır senaryo hazırlıyor. Ancak Tuba ve Kıvanç ikinci sezonu kabul etmeleri biraz zor denildi. Gerek senaryo olsun, gerek karakterlerin ilginç değişimi onlarında gözünden kaçmamış. Hikaye bir intikam üzerindeydi. Bu zamanla bitti. Hikayeye başka bir konseptin uygulama şeklinin dizinin özünü etkileyeceğinden dolayı. Henüz karar çıkmamış olsa bile sezon sonunda yüzde altmış gibi bir ihtimalle son bulacağı yönünde.
Umarım Ece Yörenç ikinci sezon için, bu yeni hikaye konseptiyle Kıvanç ve Tubayı ikna edebilir. Ve tv dizi kaldığı yerden devam edebilir. Henüz belli olan bir durum söz konusu değil.

Така...
Напълно основателно предположих, че ако има друг сезон, ще има и друга история. Тази приключва с този сезон. Peace
Красива е двойката и никога вече няма да се срещнат в дизи. Затова на феновете не им се иска да ги изпуснат.  Mr. Green
Обаче... Наистина се налага да се измисли някаква страхотна нова история, което е много трудно, при положение, че героите сега ще ни докажат любовта си, вероятно ще ги оженят, ще им се роди дете...
Каква нова история може да се измисли, аз не се сещам, освен романтична комедия - След сватбата. Или драми от рода на тежки болести и т.н., които ще развалят приказката. Според мен ще приключат.  Cry
На мен не ми се иска, гледат ми се още, но не и на всяка цена.  Confused

Цитат
По данным агенства interpress's Туба Бюйюкюстюн в списке самых обсуждаемых селебритис, за март.
Аccording to interpress's agency tuba büyüküstün is in the list of the most spoken celebrities in march
#tubabüyüküstün #cesurvegüzel #sühan
для CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA

Гръцката преса за ДК. Публикация от 22.04.
Вичи  Hug много хубав клип. Орилиса е майстор!  Peace
Всъщност търся подходяща песен за този дует! Някакви предложения?

Приятна вечер!  Hug А аз да си довърша епизода.

ПП
Цитат
Компания Ай Япым организовывает встречу между телеканалом Стар и Эдже Йоренч для переговоров о втором сезоне сериала.
Последние новости о закрытии сериала на одном сезоне пока не подтвердились.
Для CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 16:41 от Lina_4

# 266
Цвети HugЛинка HugГуга HugВичи Hug,споделили сте мнения,инфо,преводи и клипчета! bouquet bouquet bouquet bouquet

Да им е честит детския празник на децата в Турция! Peace

Епизодът все още не съм го изгледала!Понякога се налага,но дано по-късно успея! Peace

И нещо за фрагманите...

Цитат
Господину Хакану (ответственный за трейлеры к серии) фанаты задали вопрос :
Почему вы больше не готовите трейлеры к сериям Джесур ве Гузель?
Господин Хакан ответил : я возвращаюсь в ближайшем будущем 😉
Mister Hakan
(responsible of trailers of @ayyapim )
why aren't you preparing the trailers of #cesurvegüzel anymore?

Hakan:I will come back🔜
для CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA

# 267

Привет! Hug Хубава вечер на всички желая!  Hug Моята е с гости Sunglasses
Само си давам предложението за дуета Mr. Green

Аз просто те обичам

Аз просто те обичам и това е
Дори да имам шанс за друг живот
На теб ще посветя душата нежна
И тази тъй нагарчаща любов.

Отмъщението в турските сериали няма край ooooh! ooooh! Давам ви информация за новите сериали:

Жизнь Зейнеп меняется, когда ей исполняется 26 лет. Когда Зейнеп было 2 года, родители продали ее, чтобы иметь возможность прооперировать Зехру, ее младшую родную сестру. И теперь Зейнеп хочет отомстить своей биологической семье.

Я полюбила обоих турецкий сериал

Суна - молодой журналист, которая мечтает о повышении в своей карьере журналиста. А её жених Хасан охотиться за деньгами.

Суна узнает о том, что старший сын известной и богатой семьи Караджабей занимается грязными деньгами и начинает слежку за этой семьёй. В этот момент Суна понимает, что её пути пересеклись с избалованной дочерью семьи Хасана - с Эзрой. Мурат - честный сын семьи Караджабей, который занимается только законными делами. Суна, сама того не осознавая, сталкивается с Муратом лицом к лицу. Ферхат всегда будет видеть в Суне угрозу. А господин Демир намерен серьёзно положить этому конец. Госпожа Угур и госпожа Афет всегда вынуждены делать выбор между двумя братьями. А связь между Муратом, Суной и Хасаном создаст любовный треугольник, полный интриг.

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 18:21 от nadine1111

# 268
  • Русе
Привет дружки!  Hug

Линка  Hug ти довършваш серията, а аз още не съм я почнала, че в събота и неделя следобед отскачам до черешовата градина  Wink ( гледам на Диема фемили ''Сезонът на черешите'' лек и забавен ми е засега)  Simple Smile

А наминавайки насам видях и задачата - да търсим песен за този дует

и понеже Надин  Hug подхвана с бг песен  Peace и аз веднага се сетих за друга, а пък тя от самото начало ми напомни точно нашия герой - и на външен вид видях лека прилика с изпълнителя, а и думите...  Wink

Видях и друго тук - умуват за или против втори сезон на ДК.
Аз отдавна съм си казвала - предпочитам по-късите сериали, ама... ако забравят омразата и отмъщението и измислят един хубав, забавен например сезон  Thinking защо пък не  Wink

Ще ми хареса нещо такова, макар да ми се вижда невъзможно  Wink

# 269
Знам си аз, че като има такава забавна задача, ще има и желание за отговори/ Нали сме музикална тема.  Wink
Да прибавим и малко български привкус.
Duet Riton - Az sam

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 20:40 от Lina_4

Общи условия

Активация на акаунт