Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 90 339
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Някакви отзиви за "Синовете на анархията"?

# 121
  • Пловдив

Един от най-любимите ми е - само не трябва да се обезкуражаваш на първите 2-3 епизода - след това става много интересен и напрегнат.

# 122
Като стана дума за напрежение, аз сега гледам "Бягство от затвора" 4 сезон и толкова е напрежение постоянно, че на моменти го спирам или превъртам, за да видя какво ще стане/ще успеят ли, няма  ли да успеят/ и после връщам да го гледам Mr. Green

# 123
  • Бургас
И аз ще почвам скоро Бягство от затвора. Сега гледам старите сезони. Интересно какво ще измислят като оправдание защо Майкъл е жив и де се е крил толкоз години.
След това съм предвидила да гледам старите епизоди на Туин Пийкс предвид новия сезон, който ще пускат

# 124
  • Бургас

Един от най-любимите ми е - само не трябва да се обезкуражаваш на първите 2-3 епизода - след това става много интересен и напрегнат.
Супер. Слагам го в Ту Ду списъка.

# 125
Prison Break (Сезон 5) Grinning

И действително си е як и актьорите не са загубили магията.

# 126
  • София
Американски богове,уаууу Heart Eyes

# 127
Здравейте  Simple Smile Някой може ли да ми каже от къде да изтегля Imposters. Видях, че има бг субтитри, но не го откривам в зелка, арена или замунда  newsm78

# 128
  • София
Здравейте  Simple Smile Някой може ли да ми каже от къде да изтегля Imposters. Видях, че има бг субтитри, но не го откривам в зелка, арена или замунда  newsm78

Има го в Замунда - всичките 10 епизода на първия сезон.  Peace

# 129
Почнах Fargo с много закъснение
попрекалили са с кървищата във втори сезон... първият ми хареса

# 130
Сега е трети сезон даже.

# 131
Има го в Замунда - всичките 10 епизода на първия сезон.  Peace
Благодаря  bouquet Изписала съм го грешно в търсачката им, затова не е излязъл като съм проверявала  smile3555

# 132
Сега е трети сезон даже.

Мда, стигнах до него, харесва ми

силно си личи влиянието на братята Коен до тук в сезоните, даже има доста препратки към оригиналния Фарго и други техни филми

# 133
  • на изток от рая
Загледах се в този: http://www.imdb.com/title/tt5834204/
"Приказката на прислужницата" или нещо подобно.
Има излезнали 4 епизода, но само първи има субтитри.

# 134
  • Вестерос
Има тема сериала Simple Smile

Някой да е намерил 11,12 и 13 на Оранжевото? Изгледах 10-те качени в арена, но трябва да има още 3

Общи условия

Активация на акаунт