Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 90 394
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
  • Вестерос
Как и хубави имаше  Joy

# 166
# 167
За някого това сигурно е хубава новина (за мен е фарс) - подновили са "Имало едно време" за 7-ми сезон. Ема няма да участва в него, затова пък Хук остава.

Не го гледам от няколко години, но все пак ми изглежда като поредната подигравка с феновете. ...Които вече са малко над 2 милиона. В началото бяха около десет.  Crossing Arms

# 168
  • Пловдив
Уффф, дано поне сезонът да е от кратките Laughing Както стана с Касъл - видя се, че без Кейт няма да стане и бързо прекратиха.

# 169
  • София
Момичета, някакви идеи за подобен сериал на The OA, ровя се от много време, но не откривам нищо толкова уникално.

# 170
  • Вестерос
Касъл щяха да го подновяват без Кейт , но се отказаха и приключиха сезона и сериала с текущия тогава.

# 171
  • Пловдив
Да, но в крайна сметка си го прекратиха именно защото тя нямаше да играе повече. Не само тя, де. Но за мен това си е главната причина.

# 172
  • Вестерос
Да, затова и този трябваше да свърши  Twisted Evil

# 173
  • Пловдив
Хаха, отдавна Laughing

# 174
Чакам утре целия сезон на Master of none  Party

# 175
Once upon a time  подновен?  Tired Хич не ме зарадвахте!  Laughing
Колко още ще го разводняват? Да приключва вече, защото от край време му е време! Joy

# 176
Новият сезон има нещо като заглавие - Reset. Да го бяха кръстили Restart  Joy

# 177
  • UK
Това за Касъл не е вярно, те сами решиха Бекет да не се връща за следващия сезон, и след това го спряха така или иначе. Идеята беше да намалят разходите за сериала. Не се е отказала сама, както Дженифър Морисън.

# 178
Така е, Дженифър Морисън сама се отказа да преподпише договора си, защото й е омръзнало (имаше някакво изявление, че 6 години са й достатъчно, звучи по-любезно, но фактически е същото). Снежанка и Принцът няма да се върнат в следващия сезон, също и Зелена. Наистина съм изненадана от Робърт Карлайл - той е отличен актьор, освен това е достатъчно известен - нима е опрял до тези пари?

# 179
  • Вестерос
Имаше слухове , че извън сериала много се дразнила Стана от Касъл и една издържала, той бил голяма претенция.

Общи условия

Активация на акаунт