Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 89 902
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Аз ще продължа да го гледам де (Leftovers) заради Джистън. За сега съм на 1сезон 4епизод. Само да попитам дали по-нататък има развръзка относно причината за изчезването и какви са тия бели хора и за какво се борят или по-скоро се набляга на житейските драми на хората претърпяли загуба.

# 631
  • софия
интересна информация от IMDb - кои сериали ще бъдат спрени и кои ще продължат с нови сезони:

http://www.imdb.com/tv/canceled-renewed/ls063853872/mediaviewer/rm2806849536.

# 632
  • МАРС
Я, размислили за Таймлеса и го продължават.

# 633
  • Вестерос
То се знае от май месец, даже съм писала тогава Simple Smile

# 634
  • Бургас
Някакви отзиви за The Mist? Гледам, че има доста нисъk рейтинг в imdb.

# 635
  • Вестерос
Спрян е

# 636
Еее, що така?!? Тъкмо го загледах.... Crazy

Изгледах целият Lost.  Sad Мъчно ми е, че не свърши, както исках аз.... Confused

# 637
хаха BoJack се заиграват с FNL. "Sometimes life is like the 2nd season of FNL. You gotta push through hoping and hope theres better stuff ahead" Grinning

# 638
  • София
Подновили са Рей Донован за сезон 6, като действието за първи път ще се развива извън Ел Ей, но не в Бостън, а в Ню Йорк, където Рей ще се премести заради Бриджит. Simple Smile
Прясна новина отпреди 10 часа някъде.

Иначе на мен ми остава да изгледам последният 12 епизод от текущия 12 сезон. Честно казано и това шоу не може да се опази от голямата слабост на ТВ сериалите - падането на нивото след 3, макс 4 сезона. Този сезон е много зле, ама много и все пак си го гледам, защото шоуто е култово, няма как да спра.

# 639
О, радвам се, че са го подновили, макар че, както казваш, този сезон не е толкова добър като останалите. На мен ми харесваше и предния сезон, т.е. за мен само този сезон не е така добър, а не само първите 3-4 сезона.
Аз още не разбирам защо трябваше Аби да умира, макар че още в предния сезон загатнаха, ама...
Аз не съм гледала още последните 2 излезли серии. Тая Бриджит е толкова тъпо дете, все забърква някакви каши. Много противен персонаж.

# 640
  • Разпиляна във въображението
Новият Стар Трек също е подновен за втори сезон.

# 641
Радвам се, че е подновен - вече му свикнах, но дано не го разводнят.

# 642
  • София
О, радвам се, че са го подновили, макар че, както казваш, този сезон не е толкова добър като останалите. На мен ми харесваше и предния сезон, т.е. за мен само този сезон не е така добър, а не само първите 3-4 сезона.
Аз още не разбирам защо трябваше Аби да умира, макар че още в предния сезон загатнаха, ама...
Аз не съм гледала още последните 2 излезли серии. Тая Бриджит е толкова тъпо дете, все забърква някакви каши. Много противен персонаж.

И аз не знам за какво решиха така. То така или иначе я дават всеки епизод, което е толкова странно и не, не е оригинално...  Confused
Както и да е, хубаво е наистина, че не приключват така, защото това шоу заслужава много по-добър сезон за завършек. Simple Smile

# 643
  • Вестерос
Обещах да дам отчет за Handmaid's Tale - след изгледан сериал- прекрасен и прочетена книга- интересна, определено сериалът ми хареса повече. От книгата се разбират подробности от предисторията, които в сериала ми липсваха , но в сериала са разгърнати нещата "в момента"  и са задълбали покрай няколко второстепенни персонажа. Препоръчвам и двете Grinning

# 644
Благодаря за препоръките за The Night Of. Много добър! Всяко нещо беше изпипано. Очаквах, че ще е разтеглен ненужно, но всичко беше с мярка.

Общи условия

Активация на акаунт