Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 90 320
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • Вестерос
Май и The Magicians е подновен. Втори ми беше по-интересен от първи.

Подновен е Younger и за 5-ти сезон, сега лятото почва 4-ти.

The X-Files (Fox) renewed for a 10-episode 11th season.
Patriot (Amazon) renewed for a 2nd season.
Imposters (Bravo) renewed for a 2nd season.
Fear the Walking Dead (AMC) renewed for a 4th season.

# 76
  • Бургас
О, не X-files. Мислех, че след тоталния крах на 10-ти сезон, няма повече да посмеят да снимат.

# 77
  • София
Впечатления от 1 ия епизод на The Leftovers?
Както винаги този сериал ме хвърли в абсолютна главоблъсканица.
Много пъти съм го казвал, пак ще го повторя. Лично за мен, това е един от най-добрите сериали в историята. Абсолютно всичко е на изключително ниво. Сценария, диалозите, играта, операторите, музиката, монтажа, сценографията. Всичко е изключително добре нюансирано. Точно нюансите правят толкова магически сериала. Трябва да се гледа изключително внимателно, едва ли не всеки жест значи нещо.

По всичко изглежда, че това ще бъде последния, финален сезон. Не знам дали е на 100% вярно, но така подочух.

Скрит текст:
Този сериал винаги ме е изумявал с концепцията си и сега пак, направо нямам думи.
Хах, Евангелие за Кевин, е как да не се хареса на човек. Ама брадата наистина отива на Кевин.  Grinning

Краят бе влудяващ. Нора, втората жена на Кевин доста състарена, след много години?! Някъде из Австралия, заради пейзажите, а и в един от епизодите, Кевин и Нора ще заминат именно за там, явно е свързано.
Направиха ли ви впечатление многото бели гълъби, които Нора достави на мистериозната жена, която попита за Кевин? Не знам точната бройка, но бяха много и бели... Това ми напомня на тези, които бяха взривени в началото на серията. Хммм...

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 00:24 от Diavolo

# 78
  • МАРС
Съвсем го закъсах откъм сериали, от моите поне 10 приключиха и всяка сутрин гледам умно и няма какво да тегля. Tired

# 79
Ами не знам които си гледала, че да знам какви да ти предложа, но например Nashville е добро сериалче, има 5 сезона, ще имаш повече за гледане, също Prison break, ако не си гледала, сега излиза 5-ти сезон, пък ако кажеш, че Анатомията на Грей не си гледала, почвай, има 13 сезона. Crazy

# 80
  • BG
Съвсем го закъсах откъм сериали, от моите поне 10 приключиха и всяка сутрин гледам умно и няма какво да тегля. Tired
И аз така Laughing ще чакаме Fear-a да почне.

# 81
Търся някакъв разтоварващ сериал. Напоследък съм доста притеснена и изнервена и ако е възможно да ми препоръчате нещо.

# 82
  • Вестерос
Hart of Dixie, Jane the virgin, Ugly Betty, The middle, Mom, Mike and Molly,

# 83
  • Пловдив
Modern family. Сутрин преди работа гледам по 10-15 минути и се зареждам добре Mr. Green

# 84
Снощи ми попадна Големите малки лъжи/Big little lies/,в гл.роли-Никол Кидман и Рийз Уидърспуун.Изгледах две серии,стори ми се приятен и разтоварващ.

# 85
Снощи ми попадна Големите малки лъжи/Big little lies/,в гл.роли-Никол Кидман и Рийз Уидърспуун.Изгледах две серии,стори ми се приятен и разтоварващ.
Ами зависи, може и да е напрягащ, защото все пак е застъпена темата за домашното насилие, говори се за изнасилване, изневяра...

# 86
  • Вестерос
Не ми е на мен разтоварващ той

# 87
Добре де,казах стори ми се.Като го изгледам до края може да имам друго мнение.Според мен криминалните и медицинските сериали са доста по-натоварващи,поне за мен.

# 88
  • Вестерос
Наравно са ми на мен Simple Smile

edit: Разтоварващ ми е също Тhe Catch

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 22:23 от Tiffany Aching

# 89
Hart of Dixie, Jane the virgin, Ugly Betty, The middle, Mom, Mike and Molly,

Благодаря ти. Някои ги знам, но други не.

Общи условия

Активация на акаунт