Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 90 362
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Аз точно заради липсващите серии не съм го почнала.  Интересен ли е сезона, Тиф?  Продължава ли историята с нацитата?

# 136
  • Вестерос
Да, много ми хареса на един дъх го изгледах  Joy Сега трябва да чакам до 9 юни за другите 3 епизода.

# 137
Да, много ми хареса на един дъх го изгледах  Joy Сега трябва да чакам до 9 юни за другите 3 епизода.

Изтеклите в нета епизоди са само 10.

Качеството на звука харесва ли ви?
Аз може и да си въобразявам, нали е хакнат преди последната обработка, но ми е кофти като озвучаване.
До 5 епизод спрях и ще си чакам официалния старт.

А той може и да е по-скоро, във ФБ страницата говорят за изненада.

# 138
  • Вестерос
За мен нищо му нямаше на звука, само забелязах на някои епизоди една две реплики по-силно се чуват, но си беше супер на моя комп

# 139
Здравейте!
Тъкмо завърших Mom и си търся нов сериал за гледане. Падам си по ситкоми, следя The Middle, Modern Family, Superstore, Baby Daddy, The Goldbergs и др. подобни. Видях, че препоръчвате Younger, ще го изтегля, но е само няколко сезона. Можете ли да ми препоръчате друг подобен на тези сериал? Също много харесвам и Desperate Housewives, така че ако се сещате за нещо подобно, моля споделете.  Simple Smile

# 140
  • Вестерос
Свършили ситкоми: Melissa and Joey, How I met your mother,  Mike and Molly, Hope and Faith, War at home, Happy Endings, Sex and the city  Mr. Green, Carrie Diaries (по - детски е за младата Кари Брадшоу), Suburgatory

Текущи: 2 Broke Girls, Young and Hungry, The Big Bang Theory, New Girl, Younger

Като цяло тези съм гледала аз, които ми харесват Simple Smile

Подобно на съпругите- Devious Maids, Lipstick Jungle,

# 141
Lipstick jungle беше супер, но много бързо го спряха Sad

# 142
  • Вестерос
За съжаление, повече ми хареса от Mistresses

# 143
Tiffany Aching, много благодаря!  bouquet

От изброените не съм чувала само за Hope and Faith, Happy Endings, Suburgatory и Lipstick Jungle. Другите съм ги гледала/следя ги. Ще ги видя сега  Simple Smile

# 144
  • Вестерос
Moля Simple Smile Happy Endings e тип Приятели и New Girl

# 145
Искам да ви попитам за "Prison Break"4 накрая
Скрит текст:
Не разбрах от какво е умрял Майкъл?

# 146
Има един филм продължение - "Последното бягство", там е сцената със смъртта му (въпреки, че не се вижда как умира).

# 147
Happy Endings си е готино.

Leftovers много го хвалят. Предполагам и тема си има де.

# 148
  • София
От скоро следя това: http://www.imdb.com/title/tt3839822/?ref_=nv_sr_1 не е кой знае какво, но става!

# 149
От скоро следя това: http://www.imdb.com/title/tt3839822/?ref_=nv_sr_1 не е кой знае какво, но става!
Изгледах първите 2 серии, не е зле. Заради Пиърс Броснан го започнах, заради него и ще го догледам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт