Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 89 891
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Дали ще започнат да качват новия Gunpowder с Кит Харингтън по нашите торенти с превод?

# 646
  • София
Довечера започва нов сезон на Strike Back, обаче без любимите ни Скот и Майк  Sad

# 647
  • BG
Започнах Inhumans и първите 2-3 серии беше много интересен, после се превърна в поредица на Дисни.

# 648
  • София
Довечера започва нов сезон на Strike Back, обаче без любимите ни Скот и Майк  Sad

Ееее, то се губия смисъл да се гледа. Някои хора не знаят кога да спрат.  ooooh!
Иначе култов сериал.

Инхюманс и аз го гледам. Зле е, ама съм го почнал и така.

# 649
  • BG

Инхюманс и аз го гледам. Зле е, ама съм го почнал и така.
и аз не съм го зарязала въпреки нелепостите,  затова да питам някакъв подобен сериал с мутанти да препоръчате? Имам спомен за подобно заглавие,  Legend of tomorrow става ли, набелязах и The Gifted , но той е нов и само няколко еп. са излезли.

# 650
The Gifted го гледам - във вселената на Х мен, малко напомня за "Герои". Не е лош, но и не е нещо особено - семеен сериал с мутанти.

# 651
  • София
The Gifted e от вселената на X-MEN. След крахът на професора и останалите, когато няма вече кой да се грижи за мутантите. Много по-добър е от Инхюманс, заслужава си.

# 652
Гледам единствено откраднат живот и то, когато детето заспива вечер, на запис. За друго нямам време.

# 653
The Gifted e от вселената на X-MEN. След крахът на професора и останалите, когато няма вече кой да се грижи за мутантите. Много по-добър е от Инхюманс, заслужава си.

Започнах го, ама май само за първи епизод има субтитри.... newsm78

# 654
Има и за втори в Адиктед - свалих ги за майка ми, но не знам дали са добре направени.

# 655
И аз започнах да следя Mindhunter, изгледах целия сезон и нямам търпение да видя как ще се развият нещата във втория след срива на Холдън

# 656
И аз започнах да следя Mindhunter, изгледах целия сезон и нямам търпение да видя как ще се развият нещата във втория след срива на Холдън
Не намерих бг субтитри. Предполагам без бг превод си го гледала?

# 657
Изгледах 6-те качени епизода на "Нечовеци" наведнъж.  Днес трябва да качат 7 епизод.
Благодаря, че го споменахте Flowers Hibiscus

# 658
Какви са тези Нечовеци?!?  newsm78

# 659
Life in Pieces - случайно го засекохме по Fox Life.
Лек и забавен, идеален за вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт