Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 89 885
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, да се включа и аз в темата. Последния сериал, който гледах Cable Girls. Испански сериал, действието се развива в 20 те години на 20 век. Има по малко от всичко смях, сълзи, любов, драма. Много леко сериал че, направено по много модерен начин. Засяга доста важни теми за женските свободи. https://youtu.be/cSBa8u_oEQM

# 676
  • Свищов
Някой гледа ли "Еврика"?
Нещо не ми върви сериалът. На 3-та серия съм и четох хубави коментари за него.
Да го мъча ли още? Кога започва да става интересен? Може да звуча глупаво, ама и друг път насила съм гледала сериал в началото и след споделено, кога да очаквам по-интересните епизоди, то давам шанс на сериала. Relaxed

Гледала съм целия 2 пъти. Единствената серия, която не ми допадаше особено беше първата. Много, ама много ми харесва. Има смях, малко драма, любов, "изобретения". По моята част е. Но не е особено свързан, особено първите сезони, та щом за 3 серии не ти е харесал, едва ли ще се случи после.

# 677
Спам: в кои сериали мислите че има доста химия / забава между актьорите? Сиреч следите ги извън сериала и по незнайни причини сте убедени че яко си купонясват. Вече знаем как се забавляват кевин спейси, weinstein, Сегал и т.н., но друго питам Grinning

Community

Vikings

Atlanta

Psych

Galavant

Silicon Valley може би

си мисля

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 19:42 от Hulk1

# 678
Още спам Laughing
Очевидно между Снежанка и Принца (от "Имало едно време") се беше зародила Велика любов - до толкова, че не можаха да изчакат да излязат от сериала, за да си направят две деца... Всички фенове им се радват, но никой не обръща внимание на това, че и двамата са били във връзка, преди да се влюбят на екрана и в живота. Единият от тях и в брак, но не помня кой (не ми се проверява).

Сещам се и за други, които са се оженили или загаджили (от "Грим", "Свръхестествено", "ГоТ" - ако е вярно това за годежа на Кит Харингтън), след като са се запознали в сериал, в който и двамата участват, но не знам това ли имаш предвид.  Понякога химията си е просто химия - актьорите привидно си отиват и се сработват добре заедно, но иначе не си допадат като хора(пример - "Касъл").

Чела съм интервюта на актьорите от "Бойна звезда Галактика", според която всички от главния актьорски състав са били като семейство. Според Едуард Джеймс Олмос, такива добри взаимоотношения между актьорите били рядкост. Кейти Сакхоф и Триша Хелфър са близки приятелки (ако може да се вярва на Туитър).

# 679
Скрит текст:
Сещам се и за други, които са се оженили или загаджили (от "Грим", "Свръхестествено"), след като са се запознали в сериал, в който и двамата участват

Ще споделиш ли кои са?Не съм в час, но ми е интересно да знам. Innocent

# 680
  • Вестерос
От Грим, който игра Ник не се ожени за Джулиет в живота.
От Супера Сам се ожени за втората Руби Grinning

# 681
От Грим, който игра Ник не се ожени за Джулиет в живота.

Ожениха се това лято и дори като идваха в Германия разказваха, че точно идват от сватбено пътешествие в Исландия

# 682
Благодаря за коментарите за "Еврика". Не е моят сериал. Друго ще търся.

# 683
  • Вестерос
Оф ожени исках да пиша, не знам защо съм писала не Grinning

# 684
Оф ожени исках да пиша, не знам защо съм писала не Grinning
Ама и аз си мислех, че знаеш и се зачудих доста..

# 685
  • Вестерос
Нормално Grinning Направо бяло петно за коментара ми Grinning

# 686
Уф, вчера след въпроса на Хълк, мислех да напиша, че има нещо гнило в екипа на Стрелата/Легендите и т.н. (тоест супергеройските сериали на Си Дабълю), защото се наемат много гей актьори и доста от тях си тръгват без време... Реших, че звучи злобно и прекалено негативно и се отказах да го добавям към коментара си, а днес излиза тази новина http://www.tvguide.com/news/supergirl-producer-andrew-kreisberg- … ?ftag=TVG_Twitter Astonished

# 687
  • Вестерос
Кои са гей? Аз знам само за Рой от Стрелата

# 688
Също и Уентуърт Милър (Снарт), Малкълм Мерлин(Джон Бароуман),  професор Щайн (Виктор Гарбър), мисля, че и Уоли от "Светкавицата".. Струва ми се, че имаше и още някой, но не ги гледам от една година (или малко повече) и вече взех да ги забравям.

# 689
  • Вестерос
Снарт го забравих, наистина ги разкарват...не се бях замисляла.

Общи условия

Активация на акаунт