Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 89 640
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
  • КиТ
От ситкомите препоръчвам The last man on earth,голям хилих е,за жалост не се превежда активно:peace:

# 721
От ситкомите препоръчвам The last man on earth,голям хилих е,за жалост не се превежда активно:peace:
На мен не ми трябва преведен, ще го погледна Hug

# 722
  • Sofia
Загледах Absentia  http://www.imdb.com/title/tt6794990/ Никак не е лош, взе да се заплита доста и ми е интересно накъде ще отиде.
Иначе повечето сериали излезнаха в тъпата зимна ваканция  Crossing Arms Много ме дразнят, като изчезнат по 1 месец, после човек не може да влезе в час...

# 723
  • София
cutesmallcat, точно, каквото си търсих, свалям веднага. Много благодаря за препоръката!

# 724
  • Sofia
cutesmallcat, точно, каквото си търсих, свалям веднага. Много благодаря за препоръката!

Приятно гледане! Да кажеш после харесал ли ти е Simple Smile

# 725
  • Вестерос
Те да изчезваха за 1 месец, от няколко години изчезват края на ноември и чак февруари/март.

Някой да е срещал дата за Elementary?

# 726
Понеже гледам, че коментирате Absentia - изцяло заснет в София Yum

# 727
Някой следи ли испанския сериал " Телефонистките" / Las Chicas Del Cable/ ? Изгледахме 8-те серии, които са качени в Замунда. Някой знае ли кога ще има продължение? Много ни допадна! Simple Smile

# 728
  • в морето до колене
Аз писах за него по-назад.
Според IMDb и Wikipedia и MyEpisodes вторият сезон (пак 8 серии) ще бъде излъчен на 25 декември.
Ще има и трети през 2018.

# 729
Аз писах за него по-назад.
Според IMDb и Wikipedia и MyEpisodes вторият сезон (пак 8 серии) ще бъде излъчен на 25 декември.
Ще има и трети през 2018.

Супер, много благодаря!!! Gift Heart Значи скоро да го очакваме Simple Smile

# 730
  • Бургас
Преди няколко месеца изгледах отново с интерес старите серии на Туин Пийкс за да се подготвя за новия сезон. Вече гледах два епизода от новите епизоди, но абсолютно нищо не мога да схвана. То верно, че сериала поначало си е откачен, но сега все едно гледам обърканите сънища на някакъв наркоман - скача от сцена в сцена без никаква връзка. Дали по-нанатък нещата придобиват някакъв смисъл или е все така откачен?

# 731
  • Вестерос
Имаше тема за сериала там питай направо. Аз така и не го почнах пак точно поради негативни коментари и обърканост Grinning

# 732
  • София
Аз изгледах само първия епизод от новия сезон, хем предварително бях гледала пак игралния филм, не само двата сезона. Просто я няма оригиналната атмосфера, не продължих, не искам да си развалям “вкуса”. ☺

# 733
  • Prismatica Aerie
Дали по-нанатък нещата придобиват някакъв смисъл или е все така откачен?
Смисъл се появява, но става още по-откaчен.

Записвам се в тази тема  за идеи. В момента гледам Berlin Station, Babylon Berlin и Tin Star.

# 734
  • София
Изгледах сезона на Stranger things - страхотен! Тези деца са невероятни.
Някой гледа ли Аrrested Development , забавен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт