Анатомията на Грей - Тема №24

• 82 655
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • 2860 км северно от Екватора
Сега като я оперират и махнат тумора, тя ще се събуди една грижовна, мила и хрисима женица, която иска много бебета, и със Оуен ще си народят малки руси синеоки бебчета... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Изобщо не е в стила на Шонда. Naughty
Радвам се за Алекс и Джо, обаче  се нервя на Мер и Ригс, последния не го харесвам, ама грам.

# 256
  • До морето
Червенокоси ще са бебетата 🤣
Ригс и аз не го харесвам - първо е нисък, второ - перчемът му много наподобява лимбата на Дерек и това ме дразни. Военният да влезе, моля 😁😁😁

# 257
Някой друг мачо да намерят за Мер Smile
Сегашният не ме кефи.
Неприятни са ми Маги, Джо, Бейли и Амелия. Никак няма да ми липсват.
Слоун и Лекси ми бяха много симпатични.

# 258
Сега като я оперират и махнат тумора, тя ще се събуди една грижовна, мила и хрисима женица...

Така си го представих и аз Smile

# 259

Неприятни са ми Маги, Джо, Бейли и Амелия. Никак няма да ми липсват.

Тия пък къде ще ходят. newsm78 пак съм проспала някой спойлер, а уж внимавам. Confused
Бейли моля да остане. Praynig

# 260
Не съм казала, че ще ходят някъде Smile

# 261
Не съм казала, че ще ходят някъде Smile
А, добре...притесних се. Laughing

# 262
Преди не бях съгласна с мненията на тези, според които Анатомията се е изчерпала и трябва да има край скоро. Не че и сега не ми е интересно и няма да спра да го гледам, но миналата седмица реших да започна отначало сезоните, защото вече не си и спомням много неща и ...ами няма нищо общо с това, което е в момента  Sad Изгледах почти 3 сезона на един дъх и просто тооолкова по-интересно е всичко.И музиката е много е по-добре подбрана, точно на правилните места. А сега ги няма нито Кристина, Бърк, Джордж, Дерек, Изи,Марк и т.н. Много по-силни са били персонажите, а в момента имаме някакъв Ригс, Ейприл, Оуен,че и Теди пак върнаха  Crossing Arms

# 263
  • На брега на морето
Е, това е така. Спор няма. Началните сезони изобщо не могат да се сравнят с последните 3-4.
Там динамиката беше друга, всичко беше няколко идеи по-добро. Но докато има анатомия, макар и вече не толкова специална, ще гледам.

# 264
  • Анкх-Морпорк
Не ви ли се струва, че Маги напоследък флиртува с Джаксън?

# 265
  • София
То това е зараждаща се сюжетна линия от края на миналия сезон. Simple Smile Аз не съм фен на такова потенциално развитие. 🤔

# 266
И мен много ме дразни, че се опитват да загаджат Меги с Джаксън...не разбирам защо не се оправиха с Ейприл. Rolling Eyes

# 267
  • Благоевград
Много ми хареса сцената с Мередит, когато погледна нагоре, сякаш си разменяше поглед с Дерек  Heart Eyes
Струва ми се, че драмата с Амилия още не е приключила. Сега няма да може да свикне без тумора и ще се лута отново, ще търси себе си, което ще повлече още повече драма, за да гледаме и 15 сезон  Laughing

# 268
Струва ми се, че мъжът на Джо скоро ще попадне в болницата като пациент и ще се натресе баш на нея.

# 269
  • софия
А на мен ми се струва, че Алекс ще загази, защото ще започне физическа саморазправа. Поне на мен кадъра, в който той пита какво има, това ми говори...особено като се има в предвид изявлението му от предната серия колко е "хрисим" едва ли не...Та май ще наблюдаваме развитие на характера му в стил "лошото момче" ( още по-точно-вълка козината си мени, но нрава не)

Общи условия

Активация на акаунт