, то какви 3-4 , повече аз от скоро си позволявам козе кис мл и сирене. Вчера в 19 ч като не сука въобще почти , кантара показа 100 и нещо, не знам , но пак е мн време да не яде. Днес беше сукала в 00:40 , към 4 направи няколко глътки и сега чак в 9 , преди това отвори уста за две лъжици попара. Линуша, казаха , че е нормално, че тя така си се храни на примерно 7 ч
. А явно от захранването нищо не й допада, оризово-бананова каша гадна, безвкусна на Слънчо яде около 100 гр , а друго опитва 1-2 лъжички и не иска повече, а тази каша щато невидяла, ама мога ли цял ден само от нея да давам, явно тр да намеря някакви др неща, които да й харесат. Днес сложих доста сирене и васло в попарата и вчера яде пълномаслено мляко в каша, по 2 лъжички, но тр да видим резултата в памперса
, сутринта беше добре след млякото.То аз съм през няколко дена с хиперлактация постоянно, вместо да ми намаля млякото с нейното ядене , то обратната, и като съм така тя пък е някаква нервна много, някакъв кръг постоянно се получава, 2-3 дни когато нямам хиперлактация и тя е по-спокойна

На мен пък идеите ми идват от нищото. Коричките от хляб, намазани с какво ли не, станаха голям хит
Фобре, че тук са много толерантни към бебчовците, после я оставих да си хапне и като бяхме на кафе. Яде и спанак, днес само това й направих, малко почивйа за мама. Старая се колкото се може по-малко да обработвам храната, да се запазят хранителните вещества, а и да усеща добре отделните вкусове и да ги разпознава и определено се получава. С този нов скок леко ме побърква...упорства да спи на гърда, както не се беше случвало от Коледа насам - хваща и не пуска.
Почвам с ваксинациите за варицела, морбили, рубеола и т.н., поне за себе си да намаля малко риска. Нямам антитела никакви
, не че не се очакваше. Само като си помисля колко тежко ги кара сестра ми шарките, как лесно се зарази и колко е уязвимо малкото човече и ми става лошо...
И ние сме на домашни яйца.. ниииищо общо с купешките,големи, хубави, жълтъка им е жълтък-голям и жълт, не като на купените