Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 10

• 134 344
  • 870
  •   1
Отговори
# 75
Ние вкъщи навсякъде сме с ламинат и попринцип робота мие, ама когато реша и ръчно да мина използвам 3-тия вариант.
Изстисквам на ръка, което е малко досадно, но не мокри много, бързо изсъхва, не ми остават следи по ламината. Пера в пералнята с други микрофибъри за прах, за стъкла и стават като нови.
С втория подсушавам банята, не ми харесва за ламината, остават следи.
Концииии не харесвам.

# 76
  • София
Дами един въпрос ми е в главата, та реших да си допитам до вас, защото винаги сте ми помагали много. В къщи мия с ей това:
http://www.skantek.bg/userfiles/productlargeimages/product_413.jpg
.....................
Ползвам  парцалче на лентички с кофа за изстискване , плочи, дъбово дюшеме. Не съм доволна от парцалчето с въженца, остава мъх от него. Доволна съм си от лентите и не ги сменям за нищо друго.

# 77
LieToMe, третият вид е най-подходящ, страхотен направо Peace ползвах него дълго време, сега имаме подобен, но с резервоар за препарата, пак от Кауфланд.
Прилича на този.
Този вид са най-доброто за паркет Peace

# 78
Е ще взимам май от третия вид, а втория за в банята. Чудесни сте, благодаря ви много! Simple Smile

# 79
Момичета, препоръчайте ми препарат за почистване на душ кабина. Стъклата почиствам с Медикс, но за останалите части не знам на какво да се спра.

# 80
Моето мнение е, че ако петната са от варовик - Пулирапид. Има ли варовик -той е номер 1.
Иначе за стъкла Clin или вода с веро смесено (което си мисля, че точно зо душ кабина не е приложимо.)

# 81
  • София
Момичета, препоръчайте ми препарат за почистване на душ кабина. Стъклата почиствам с Медикс, но за останалите части не знам на какво да се спра.
[/quoteя
С всичко що е за баня и плочки. Разлика изобщо няма.  Сега съм с  препарат"Чисто" - баня.  Доволна съм. Минава се с четка навсякъде, стъкла, коритото, батериите.. всичко.

# 82
здравейте!
От скоро съм с такава печка https://www.technomarket.bg/pechka/aeg-47056vs-wn-09119320 може ли съвети относно препарати, с които мога да я почиствам.
Тъй като не съм ползвала котлоните й все още, дали има някаква особеност за тях преди първата експлоатация, в книжката не бе обозначено  Rolling Eyes
мерси  Hug

# 83
  • София
Преди първото ползване нищо не се прави.После се почиства с препарат за керамичен плот.Аз ползвам на Астониш.

# 84
  • София
За керамичните котлони ползвам най-обикновен Cif, върши прекрасна работа.

# 85
това върху гъба или онова другото швантух  Hug

# 86
  • 1st floor
Може ли да ми предложите нещо за почистване на ютия от котлен камък. Запуши се и не пуска пара откъм гладещата плоча. Tired

# 87
  • София
това върху гъба или онова другото швантух  Hug
Ако под швамтух имаш предвид едни квадратни плоски мокри гъбки, да, с такова го минавам, ако има засъхнало, оставям малко да подейства, избързвам с швамтуха, накрая го подсушавам с кухненска хартия.

# 88
  • София
Ах, че хубава и полезна тема съм пропуснала, но току-що ми се появи.
Четох тук че една потребителка чисти всичко с  препарат за прозорци.сещам се че имам на Медикс който е и поизостанал, още довечера ще пробвам да излъскам плота в кухнята, че той на всичкото отгоре е и бял.
Благодаря за хубавите съвети!
Бях се зарибила по магическите гъби за чистене е си имах в резерв 1-2 бр.Доволна съм и от тях.

# 89
Благодаря, момичета. bouquet След като написах поста се сетих, че си купих един препарат от Гърция, който много ми го похвалила. Ще пробвам с него. Peace Имам и магически гъби, не знам доколко ще са удобни за там. Btw с тях си изчистих фугите...светнаха. Party
За керамичен плот:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт