Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 345
 • Мнения: 96
Момичета, тряба ли да носим копие/оригинал на свидетелството за граждански брак?

# 346
 • Мнения: 190
Момичета, тряба ли да носим копие/оригинал на свидетелството за граждански брак?
Не съм на ясно,ние нямаме брак и ще се припознава детето.

# 347
 • Мнения: 96
Аз бях разучила всичко за припознаването, щяхме даже до нотариус да ходим, че се били изнервяли, ако нямаш документа подготвен.
Ама експресно взехме, че подписахме и сега съня неведение Flushed

# 348
 • Мнения: 190
Аз бях разучила всичко за припознаването, щяхме даже до нотариус да ходим, че се били изнервяли, ако нямаш документа подготвен.
Ама експресно взехме, че подписахме и сега съня неведение Flushed
ако никой не отговори,мога да попитам едно момиче,което скоро раждаше там,те имат брак.Ще пиша когато ми отговори.😉

# 349
 • Anywhere
 • Мнения: 400
Когато имате брак автоматично записват бебчето на таткото. Може евентуално да Ви поискат копие от личната му карта. Друго не е нужно.

# 350
 • Мнения: 32
Здравейте, когато аз раждах миналата година септември месец, когато жената дойде да попълним документите не ми е искала копие от гражданския брак.

# 351
 • Мнения: 2 394
Аз нямам брак с мъжа ми и ходихме при нотариус за декларация за припознаване. И да не носите такава не е кой знае какъв проблем, стига таткото да е там, за да може да заяви, че иска детето да носи неговото име. Нормално е жената да се ядосва, ако нямате декларация, защото най-редовно се случва да издирва по 5 дена пияни татковци да идат да си припознаят децата.

# 352
 • Мнения: 96
Момичета, препоръчайте ми доктор, който прави хубави шевове след секцио.
Ако има опит с близнаци - още по-добре!

Знаете ли как се определя, кой от докторите на смяна ще изражда?

# 353
 • Мнения: 1
Здравейте, момичета. Колебая се между хирургиите и окръжна болница в Пловдив. Не съм от града, само искам там да родя. Терминът ми е началото на август, втора бременност. Първия път родих нормално в окръжна болница и съм доволна(без избор на екип, сега също не смятам да избирам, защото не познавам никой) , но сега ме съветват в хирургиите да отида. Споделете вашия опит и може ли да ми кажете кога има дни на отворените врати в двете болници?

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 15:05 от Ваня Москова-Гуджева 633056

# 354
 • Мнения: 96
Аз чаках в окръжна от януари да пуснат такъв ден.  Еми не дочаках. Прави ми впечатление, че хирургиите правят около 10-15число на всеки месец. Обявяват го в страницата им във Фб, но ден преди самото събитие. Мненията са различни. Както всяко нещо има и + и -. Наложи ми се да стоя в хирургии 3 дена. Наблюденията ми са, че има както мили, обясняващи, усмихнати хора от персонала, така и бурсуци, на които им е писнало да обясняват еднакви неща по 100 пъти.
Спорно е, коя неонатология е по-добра. Това е професия, която крие много рискове и човешкият фактор е от голямо значение.
Аз се спрях на хирургиите, защото не разбрах за отворени врати в окръжна и, защото престоят ми там ми позволи да се запозная с обстановката. А това, както сега разбирам е доста важно

# 355
 • Мнения: 141
Здравейте! Бихте ли ми казали как мога да се свържа за да уговоря час за преглед при д-р Порязов. И може ли малко повече информация по отношение на това - какво се случва ако си избрал лекар, но водите изтекат през нощта. Отива се в болницата и те се обаждат на лекаря или ти се уговаряш с него. Ето това ме притеснява как точно се случва всичко за да бъде максимално естествен процеса. Чувам за някакви "хапчета за раждане", които ускоряват процеса за удобство на лекаря и това изобщо не ми харесва. Искам да попадна на лекар, който наистина ще гледа възможно най-доброто за мен и бебето, а не как да си вземе парите в удобно време, докато е на смяна..

# 356
 • Мнения: 96
И аз се чудя при спешна ситуация как се процедира. Знам, че се плаща преди извършване на услугата. Само не знам, ако съм сама как, аджеба, ще се разкарвам нагоре-надолу да попълвам бланки и да давам пари. Това е, ако избираш екип/лекар официално. До колкото знам, специално за Порязов може да искаш да си платиш само на него. Сумата е същата като за екип. Но не знам кога и как. Може би трябва да идеш на преглед при него поне един път и да се обсъди. Аз лично до вчера си мислех точно това да направя. Сега не знам, защо се отказах.
Ако лекарят, който си избрала не е на смяна, те имат за задача да му се обадят, когато си готова да раждаш.

# 357
 • Мнения: 180
И преди съм писала, че бях избрала д- Стоилов, докато все още работеше в Хирургиите. Бях говорила с него, разбрахме се да родя при него. За мое щастие водите изтекоха през деня, докато той беше на работа. Директно отидох в родилното с багажа и всички документи и изследвания. Обадих му се като бях вкъщи и започнаха да текат водите. Каза ми да тръгвам към болницата и че ще ме чака да му се обадя след като ме приемат. Бях в голяма еуфория и сигурно сто пъти казах на акушерката, която ме приемаше, че ще раждам при Стоилов. И докато ме приемаха пак му звъннах, че съм там. Платих му след раждането и в частния му кабинет.
Не знам как стоят нещата с другите лекари там. Не мисля, че някой ще ви кара да обикаляте етажите с изтекли води. Моята АГ беше ми казала, че ако тръгне раждане и няма никой вкъщи (ММ работи извън града) спокойно мога да извикам линейка. Дано съм била полезна.

# 358
 • Мнения: 96
Някой знае ли графика на лекарите за този месец?

# 359
 • Мнения: 96
А какво се случва,когато лекарят, който сме избрали за секцио е в отпуск, но раждането започне неочаквано - можем ли на момента да изберем друг лекар, без да сме говорили с него?

Общи условия

Активация на акаунт