Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 3

• 105 984
  • 794
  •   1
Отговори
# 240
Аз раждах при Стоилов декември месец. Чудно кога се е махнал... :/ Само заради него родих в Хирургиите.

# 241
Аз раждах при Стоилов декември месец. Чудно кога се е махнал... :/ Само заради него родих в Хирургиите.
Ами в интерес на истината преди 2-3 седмици Simple Smile

# 242
Интересното е, че е отишъл в Селена. Пред мен лично е споделял лошо мнение за там. Въпреки, че където и да работи пак бих го избрала за лекар водещ раждането ми.

# 243
На мен ми направи много добро впечатление на ФМ, единствения доктор , който ми обърна по- специално внимание и затова се насочих да раждам при него, но на втората ФМ ми каза че вече е в Селена. Толкова западнаха хирургиите и съм безкрайно разочарована и ме е яд, защото не си ли платиш никой не ти обръща внимание, а не трябва да е така.

# 244
Аз съм изключително впечатлена и доволна от него. И на прегледите по ФМ, и за раждането, и след раждането идваше всеки ден да ни види в стаята с малката.
Но да, за жалост стана така, че ако не си платиш няма да ти обърнат достатъчно внимание. Лошо, че не остават добри лекари на държавни и лесно достъпни места (без заплащане).

# 245
Като ви слушам явно късмет як късмет съм извадила с раждането си там!Като отидох с контракции и 4 см разкритие акушерката не се държа адекватно.Обаче не запомних лекаря който ме прегледа и прие в отделението и който не връщал никоя бременна ако бил друг е щяло да ме върнат.Беше висок едър мъж с прошарена коса!А пък акушерката доста се пулеше как за 3:30 мин съм стигнала 10 см и до час ще родя а твърдеше,че няма да родя скоро имах и 5 дни до термин и даже ми обясняваше как сутринта ще ми предизвикват раждането приели ме вече нямало да ме държат да ме чакат.Оказа се,че тя ме чака да родя и да си тръгне от смяна.

# 246
Хирургиите са затваряне,там и да платиш все тая,а лекарите им не стават и за ветеринарна клиника,освен Стоилов.А тая Иванчева е толкова груба,нагла,арогантна,алчна ,некомпетентна и некадърна,че повече няма  на къде.Ако ви се умира тя е човека.

# 247
  • Пловдив
Аз родих там само заради др. Порязов.

# 248
Хирургиите са затваряне,там и да платиш все тая,а лекарите им не стават и за ветеринарна клиника,освен Стоилов.А тая Иванчева е толкова груба,нагла,арогантна,алчна ,некомпетентна и некадърна,че повече няма  на къде.Ако ви се умира тя е човека.
Гледам историите ... навсякъде различни мнения - кой с конкретни примери, кои малко по-скришно изказани, но толкова откровено хейтърски коментар не съм засичала. Частта с "лекарите им не стават и за..." направо ми изкара нервите. Сигурно сте завършили медицина в някой университет с ранга на Харвард, вече даже сте професор... доцент по акушерство и гинекология, и сте се върнали в България минали сте през всички АГ-та в хирургиите и от там имате това крайно мнение на невероятен специалист.
Всеки сам взима решение къде да отиде. След 2 години ходене по мъките с гинеколози и борба със стерилитет мога доста да поговоря отрицателно за частните клиники - примерно Селена - машината за пари, НО никога не бих си позволила да бъда толкова крайна, защото аз не съм капацитет по въпроса...вярвам, че вие също не сте.

# 249
Там ми поставиха диагноза рак 4 стадий,понеже не можаха да овладеят кръвоизлив,който ми причиниха след биопсия. Изписаха ме с 8 дневна вмирисана тампонада,понеже ги беше страх да я извадят,хемоглобин 65,катетър и абокат.След тях ходих на няколко лекари и всички се смяха на диагнозата.Бяха ми предписали химио и лъчетерапия,онколозите ги отхвърлиха.Нямам рак.

# 250

bubolina73, съжалявам за случилото се Sad

Но къде е това там, Селена ли визирате или УМБАЛ? Заради последния пост, не се разбира много точно...

# 251
Bubolina73,
Радвам се, че диагнозата не се е потвърдила.

Много от нас имат коварни истории от различни места - грешни диагнози...някои  път и лекарски грешки, които костват дори и живот. Това не го отричам... за жалост е част от живота и е тежко когато си от страната на лошата статистика и е още по-гадно да си останеш там, НО твоя случай в Хирургиите (Ако не бъркам ..), моите трагични истории от други места по никакъв начин не ни дават правото... не ни правят компетентни, да слагаме подобни крайни и злобни изказвания.
Надявам се да ме разбереш правилно.

# 252
Хирургиите на Пещерско шосе.Ако не бях толкова зле като ме изхвърлиха да си умирам вкъщи,щях да ги съдя.Семейството ми беше ангажирано да ме води по лекари и хич не им беше до съд,ама и да ги осъдиш с какво ще ти платят стреса и притесненията от невярната им диагноза и просташкото отношение?Пожелавам им това,което причиниха на мен и семейството ми да се връща на децата им.Слава Богу жива и здрава съм.

# 253
И... нека да не превръщаме темата на това, което не е. Казах си мнението, с което се надявам, че когато някой влезне и чете ще го накарам да се замисли преди да сложи огромна червена точка на някоя държавна или частна болница Simple Smile

# 254
Тя точката не е за болницата, а за персонала.Всички са под всякаква критика,от лекари до санитари.Единственото изключение е доктор Стоилов.Сестрите не могат един абокат да сложат.Хистологиите им не са вярни.

Общи условия

Активация на акаунт