Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 449
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Е, голям цирк в Нефертити. В момента тече "Съдебен спор".
Вътрешната част на бедрата гледам сте коментирали, и мен яко ме тормози не само естетически - през лятото е доста мъчително като се трият едно в друго. Мислех си дали Легаси няма да помогне в тази част.

# 256
Здравейте. Удоволствие е да ви чета, защото сте много информирани и добре настроени. Чета за бричовете, понеже ги коментирате. Проблем с тях нямам, но имам "генетично" коремче. Наследила съм структурата на баба си и каквото и да правя - имам стомах. Бях 45кг и пак беше налице. С какви процедури да се преборя с него? Имате ли опит с това и можете ли да препоръчате специалист?

# 257
Здравейте, почти съм решила да длагам силикон при доц.Тепавичарова, защото въпреки нрава си винаги ми е вдъхвала доверие. Обаче ме притеснява, че е вече в напреднала възраст, дали все още е така точна в преценката и работата си? Моля някой скорошен неин пациент да се изкаже. Благодаря. Остават ми само два дни докато ида да й занеса парите и съм притисната с времето много. Направо денонощно мисля по този въпрос...

# 258
  • София
Нека се включа с най-пресни повдигнати естествени гърди направени при Доц. д-р Пенка Тепавичарова в началото на март.
Белега е котва, а вертикалния вече почти го няма без да се мажа с нещо, но смятам да си взема един дерматикс. все още са червени под гърдите и около зърната, но толкова красиви гърди ми направи, че съжалявам, че съм чакала толкова време. Изравнява асиметрия ако има с 2 думи перфектна работа. Бях с размер 65 G , сега съм с чашка Д. Спинкам си и по корем от време на време, но гледам да избягвам  Grinning, тренирам, но правя кардио предимно все още.

# 259
Нека се включа с най-пресни повдигнати естествени гърди направени при Доц. д-р Пенка Тепавичарова в началото на март.
Белега е котва, а вертикалния вече почти го няма без да се мажа с нещо, но смятам да си взема един дерматикс. все още са червени под гърдите и около зърната, но толкова красиви гърди ми направи, че съжалявам, че съм чакала толкова време. Изравнява асиметрия ако има с 2 думи перфектна работа. Бях с размер 65 G , сега съм с чашка Д. Спинкам си и по корем от време на време, но гледам да избягвам  Grinning, тренирам, но правя кардио предимно все още.

Честито SunglassesлКолко Ви излезе повдигането?Мерси.

# 260
  • в 1001-та нощ
Белега е котва, а вертикалния вече почти го няма без да се мажа с нещо, но смятам да си взема един дерматикс. все още са червени под гърдите и около зърната, но толкова красиви гърди ми направи, че съжалявам, че съм чакала толкова време. Изравнява асиметрия ако има с 2 думи перфектна работа. Бях с размер 65 G , сега съм с чашка Д. Спинкам си и по корем от време на време, но гледам да избягвам  Grinning, тренирам, но правя кардио предимно все още.

Честито Пепи, много се радвам за отличния резултат  Hug Успешно и бързо възстановяване ти желая и много радост и самочувствие с новите придобивки  Heart Eyes

На мен ми беше казала с нищо да не мажа, предполагам, че разрезите и лепенето се правят по нов начин, а не като преди години, затова нямаме белези. Аз въпреки това мажех, за всеки случай Simple Smile При мен е рязано само около едната ареола и там имам белег, заради разликата в цветовете, като конче е. Предполагам, че ако се татуира с телесен цвят - като околната тъкан, ще се заличи, но вече му свикнах  и не ме дразни Simple Smile

Здравейте, почти съм решила да слагам силикон при доц.Тепавичарова, защото въпреки нрава си винаги ми е вдъхвала доверие. Обаче ме притеснява, че е вече в напреднала възраст, дали все още е така точна в преценката и работата си? Моля някой скорошен неин пациент да се изкаже. Благодаря. Остават ми само два дни докато ида да й занеса парите и съм притисната с времето много. Направо денонощно мисля по този въпрос...

Имах същите притеснения, а и съмнения, че тя води операцията, но оператор е някой друг, но не е така. Само, като видях каква прецизна очна линия има ... въпреки лекия тремор ... Тя не допуска никой да се меси в работата й. Там, където стои нейното име, пипа само тя. И е прецизна и много в час  Peace

Здравейте. Удоволствие е да ви чета, защото сте много информирани и добре настроени. Чета за бричовете, понеже ги коментирате. Проблем с тях нямам, но имам "генетично" коремче. Наследила съм структурата на баба си и каквото и да правя - имам стомах. Бях 45кг и пак беше налице. С какви процедури да се преборя с него? Имате ли опит с това и можете ли да препоръчате специалист?

Аз имам леко коремче от зимата и ще заложа на спорт и кардио, да спестя едни пари, но иначе бих правила легаси.

Малко се бях поналяла тази зима  може би килограм и половина отгоре. На 6 април се разболях .... простуда и вирус. Усложни се на бакт. инфекция, а после ме удари и варицела (повтори ме). Близо 3 седмици съм била почти само на течности, висока температура, поотслабнах, но коремната сланина - пущината стои и ми се тресат месата. Та сега, се връщам към спорта, с вкл. интервално кардио и се надявам да се изчистя. Не е само до неядене, метабоизмът трябва да се засили. Фетбърнъри няма да ползвам, макар, че биха ми помогнали - в началото.

Иначе - Легаси би ме изчистило перфектно.

Сложиха ми Реденисити 2, но ефекта е минимален може би защото съм си от дете с по хлътнали очи и сенки под тях. Чудя се да правя ли пак след като четох да препоръчват само по 0,5 мл на всяко око. Дайте съвет, доста момичета са правили в тази област.

Вероятно количеството е недостатъчно за теб конкретно - консултирай се с лекаря  Peace При кого го слага?

# 261
  • София
Мерси Аленка, да мн съм доволна  Hug по повод кой води операциите , както казваш 100% сама си ги прави дори и на 72 години  Grinning, но почти винаги и асистира доц. Романов, който и е син и е изключителен професионалист Peace

# 262
  • Милано
Момичета при поставяне на ботокс казаха ли ви да правите мимики в първите часове, за да се разпредели равномерно?
На мен, да.Веднага след поставянето.

# 263
Не е само до неядене, метабоизмът трябва да се засили. Фетбърнъри няма да ползвам, макар, че биха ми помогнали - в началото.

Как се засилва метаболизъм?

Цитат
+1 - всеки си има някаква проблемна област. Аз имам нужда само със скулптурираща цел, малко да се пипне. Не мога да се примиря. Но и не съм убедена до колко ще ми хареса изпайдушването в областта, до колко ще има пълноценно възстановяване ... Предпочитам да се пипа с възможно най-фини средства и минимално да се травмират другите тъкани. Гледах, четох ....лазерна липодистрофия, лазерна липосукция, ултразвукова ..

Много е противоречива и разнопосочна информацията за тези липосукции- първо, няма достатъчно инфо в нета, и мнения на хора, подложили се на такава липосукция. Второ, на места може да се прочете, че е с локална анестизия, на други с пълна, на трети отиваш в обедната почивка и готово. За болката е същото - от напълно безболезнена до много болезнена.

# 264
  • в 1001-та нощ
Ама те в някое от студията - Легаси го бяха представили, като гореща липосукция ..... Така, че там, където се ползва понятието - трябва да се види какво се има предвид  Mr. Green

А за метаболизма - аз правя интервално кардио Simple Smile

# 265
Момичета, здравейте Simple Smile
Решила съм да си правя устните, контур и попълване на горната. Кой филър да избера hyaluronika 2 или mycli?

# 266
Момичета, един много тъп въпрос. Извинявам се, ако по-назад в темата е писано. Вчера за пръв път моята дерматоложка ми инжектира Рестилан (хиалуронов филър) в бръчките на челото и около устата. Но все още видим ефект няма. На лице са само малките подутинки от инжектирането (приличат на подкожни пъпки, почти безцветни са. Има и сериозна болка на местата, където е боцкано, въпреки прецизната работа на лекарката. Тя ми каза, че ефектът ще е бавен, че се изисква време и т.н. но все пак ми се ще да попитам колко време след интервенцията забелязахте заглаждане на бръчките? Защото не обичам да чакам и сега ми е малко изнервено! Предварително благодаря!

# 267
Момичета, един много тъп въпрос. Извинявам се, ако по-назад в темата е писано. Вчера за пръв път моята дерматоложка ми инжектира Рестилан (хиалуронов филър) в бръчките на челото и около устата. Но все още видим ефект няма. На лице са само малките подутинки от инжектирането (приличат на подкожни пъпки, почти безцветни са. Има и сериозна болка на местата, където е боцкано, въпреки прецизната работа на лекарката. Тя ми каза, че ефектът ще е бавен, че се изисква време и т.н. но все пак ми се ще да попитам колко време след интервенцията забелязахте заглаждане на бръчките? Защото не обичам да чакам и сега ми е малко изнервено! Предварително благодаря!

Аз също съм с Рестилен. Нямах болка и синините бяха съвсем леки.  Ефектът беше видим веднага. При мен също лекарката работеше много деликатно и внимателно. Но аз съм слагала филъра само в зоната на устните, а не на челото. Принципно за чело се препоръчва ботокс. При ботокса се проявява ефектът след време, при филъра ефектът е видим веднага.

# 268
Аз съм слагала на челото по хода на хоризонталните бръчки Restylane Touch .След процедурата в челото приличам на болна от едра шарка .Но до 2 дни отзвучава и се изглаждат бръчките но първо се слага ботокс да блокира мимиката .Може след две или три седмици да има нужда от корекция .Има след убождането болка , самото бодене не се усеща .

# 269
Здравейте момичета, аз да се похваля с нов нос, вчера ме оперираха и днес съм вкъщи. В Турция си я правех, при omer buhsem, цената е 1800 евро с включен престой. Засега не мога да кажа за резултата, защото цялата съм в лепенки, но болки нямам никакви, само неудобство. Клиниката беше много хубава, бях сама в стая, повече на хотел приличаше. В понеделник ще махнат всичко от носа и ще пусна и снимки, засега само виждам че в доста скъсен, надявам се да е и прав Simple Smile така че чакайте отчет от мен скоро

Общи условия

Активация на акаунт