Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 113 884
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
http://m.credoweb.bg/zaguba-na-zrenie-kato-ryadko-sreshtano-uslo … ontent-59288.html

Това е линка на статията за различните видове усложнения .Дано да може да се отвори че пиша през телефона .

# 61
http://m.credoweb.bg/zaguba-na-zrenie-kato-ryadko-sreshtano-uslo … ontent-59288.html
Това е линка на статията за различните видове усложнения .Дано да може да се отвори че пиша през телефона .

Не си съгласна с мнението ми, а този линк е потвърждение на това, което написах  Simple Smile

Усложения има и са възможни, колкото и да са редки. А тези специално са ужасяващи.  Ботокс в чело, ХК от чело надолу - принцип, който аз бих следвала за себе си.

# 62
Аз пък бях потърпевша от мезотерапия на челото,лекаря не прецени на каква дълбочина да вкара иглата и ми засегна нерв на главата,ходих на невролог,който установи това.За мое щастие се оправих след 3 седмици,като мина ефекта на мезото.Така,че навсякъде има рискове.

# 63
Вижте на какво попаднах
https://www.facebook.com/joro.ignatov.9/videos/1451860754876058/

Пише, че ще се излъчи следващата неделя, но не знам в кое предаване по-точно.

# 64

Не си съгласна с мнението ми, а този линк е потвърждение на това, което написах  Simple Smile

Усложения има и са възможни, колкото и да са редки. А тези специално са ужасяващи.  Ботокс в чело, ХК от чело надолу - принцип, който аз бих следвала за себе си.

Усложнение винаги има , а пуснах линка защото е добре обяснено как и защо се получават .И за себе си исках да разбера дали аз не пропускам нещо важно.
И пак истината е в доброто познаване на анатомията на лицето и в опита на дерматолога .

# 65
И ако целта е да се напълним като пуйки в лицето за да нямаме линийка и бръчица на челото, то в днешно време е лесно постижима.
Между другото и запълването на назолабиалните е малко - "преливане от пусто в празно" - това е зона, която никога не може да остане без линия/вдлъбнатина, та ние се усмихваме постоянно. Няма лице без назолабиални линии, освен клоуните и куклите.
Съгласна съм. Започнах да се вглеждам в лица, които изглеждат подути като балони - изгладени, но  неестествени. Най-много си личи в назолабиалните и патешката горна устна.
Случката в Нефертити е просто без коментар, сестрата-бодигард, ако не се води в някой психодиспансер, значи трябва да се сезират някои органи. Ебаси!

# 66
Някой пробвал ли е вкарване на ХК в устни чрез ултразвук?

# 67
Някой дали има идея къде ходи Юлияна Дончева? Изглежда прекрасно, който лекар пипва, го прави както трябва.

# 68
  • в 1001-та нощ
Вижте на какво попаднах
https://www.facebook.com/joro.ignatov.9/videos/1451860754876058/

Пише, че ще се излъчи следващата неделя, но не знам в кое предаване по-точно.

Вероятно "Съдебен спор" .... на мен ми е непоносимо сеирджийско-панаирджийско това предаване и не го гледам изобщо. Но стилът е същия, търсенето на скандал, врясъци, крясъци, някой да се коли и т.н. Явно си има фенове, щом оцелява толкова години ....

Иначе - несполучливи операции да искаш ...

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 21:55 от a.l.e.n.a

# 69
Момичета, в четвъртък ще правя пилинг с гликолова киселина. Някоя от вас правила ли е такъв, за да ме ориентира какво да очаквам? Предварително Ви благодаря!

# 70
Момичета, питането ми е към онези които пият ХК инджув и не са доволни....Ако някоя иска да си продаде хапчетата,нека ми пише на ЛС Peace Трябва ми една опаковка, че моята свършва , а забравих да си поръчам и не искам да имам прекъсване.

# 71
  • София
Аз се интересувам от козметични и естетични процедури от 2-3 години.
Така и не намерих козметичката "си", затова пък попаднах на дерматолог от когото съм много доволна.

Скрит текст:
Запис! За да не е само гол запис -винаги ми е било интересно, но по-скоро от чисто любопитство, обаче съм плаха и страхлива и само чета засега. А от няколко месеца насам, чета и събирам информация по-серизоно, защото явно ще ми се наложи вече нещо да направя. Тази година ще навърша "новите 20" и както до скоро изглеждах на 20 и няколко, така изведжъж забелязах остаряване, все едно с лихвите си платих. Натрупаха се стрес, умора, ЕГН и изглеждам уморена и изтощена. Нямам много бръчки, но имам всички други кожни проблеми -
големи пори, пъпки (а нямах дори в пубертета), повяхнал тен, но най-много от всичко ме дразни увисването на лицето в долната част, както го наричат "бузи на булдог".
Скрит текст:
Засега е леко и май основно аз си го виждам, но не искам да се предам, без да пробвам да се боря. Чета ви редовно, но от многото информация, се обърках. Не знам с какво да започна, дали филъри за назолабиалните или пакет легаси за контура? Нямам кой знае какви финансови възможности, за да пробвам безкрайно много неща и ще помоля по-опитните дами тук, да ме посъветват (много се надявам и Алена  да се включи - винаги дава, много полезна и изчерпателна информация). Какво е най-добре да направя за основния проблем - увисването, коя е оптималната процедура по отношение на качество-цена-ефект-трайност?
Благодаря Simple Smile

SitaraB, аз на "стари години" преборих порите с акне аут.
http://apteka.framar.bg/30005128/%D0%B0%D0%BA%D0%BD%D0%B5-%D0%B0 … -30-%D0%BC%D0%BB-
 Трябва да внимаваш много какво количество слагаш, че на мен започна да ми се лющи кожата. При положение, че само леко мацвах по носа и под долната устна. За има-няма седмица. Но от резулата съм доволна. Стегната кожа без пори. Дори и преди крема ме питаха как поддържам такава хубава кожа, а аз цял живот страдам, че ми е ужасна.
Кой има нужда от очила, отговорът още не ми се е изяснил. hahaha
За "бузи на булдог" Laughing съм чела добри отзиви за легаси, но нямам никакви лични наблюдения.   

# 72
  • Stuck in a moment
По въпроса за Юлиана Дончева и донякъде във връзка със скандалния репортаж, към който има линк по-горе: аз допускам, че има доктори, които показват по-специално отношение към т.нар. ВИП-ове и съответно внимават повече. Защото един известен човек може да даде много по-голяма гласност на евентуален проблем, а пък средностатистически пациент, ако има проблем много често успява само по форумите да се оплаче...

# 73
Последния път говорихме с д-р Ванеска за хлътването под очите и запълване, но не обясни подробно.
Помня, че някой от тук беше правил, може ли да припомните  bouquet
И въобще, ако знаете нещо по въпроса.
Утре съм на избелваща мезотерапия при друга, д-р Джалдети, не знам дали да рискувам при нея за хлътването, не съм чела отзиви, само имам препоръки от близък лекар, че е добра.

# 74
Да, аз и да науча къде ходи Юлияна Дончева, никак не означава, че към неизвестни пациенти отношението  и резултата ще са същите.

Общи условия

Активация на акаунт