Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 113 950
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Ами на мен напоследък /филърът е слаган през юли или август 2016, и после през ноември добавихме още мъничко/ от време на време ми се появяват торбички, но като се наспя и не ям много солено се скриват. Та не знам дали е от филъра. Реденсити II е моят. И с останалата част д-р Ванеска попълни устните, които станаха супер естествени, по-скоро хидратирани и свежи изглеждаха, от колкото правени.

# 91
madame, бъди позитивна  Hug Това е най-малкото, което можеш да направиш, като свой принос към успешния финал. Представяй си колко добре ще изглежда всичко, колко удовлетворена ще бъдеш, мисли за хубавите неща и се настройвай за тях Simple Smile

El_83, хлътването под очите се запълва с  филър, който е разработен специално за тази цел, не е за устни и не е за лице. Той не се раздува, като тях, за да не се получават торбички под очите. Ванеска ползва Радиес 2.
Не знам какъв е, но тя предложи, ако остане малко, да го сложим в долната устна, понеже ми е по малка от горната  Grinning
Точно от торбички се опасявам и аз....а после като се резорбира, става ли по зле положението?
Аз също съм слагала Реденсити 2 под очите .Не се получават торбички и когато се резорбира филъра не е по - различно от преди .При мен го слагаха с канюла и ако има нужда се прави корекция след около две седмици .При мен издържа около година .Ефекта и много добър .

# 92
Навила съм се и аз за филър за хлътването под очите. Има ли уау ефект веднага?  Grinning Laughing

да Simple Smile

El_83, аз. Доволна съм много, почти безболезнено е. Правих го в обедната почивка. Синки и следи от убождания нямах.

Мерси! Ти реденсити ли сложи? И знаеш ли колко като количество?

# 93
Навила съм се и аз за филър за хлътването под очите. Има ли уау ефект веднага?  Grinning Laughing

да Simple Smile

El_83, аз. Доволна съм много, почти безболезнено е. Правих го в обедната почивка. Синки и следи от убождания нямах.

да

първия път цяла ампула (1 мл.), след това добавихме още мъничко.

# 94
Навила съм се и аз за филър за хлътването под очите. Има ли уау ефект веднага?  Grinning Laughing

да Simple Smile

да

първия път цяла ампула (1 мл.), след това добавихме още мъничко.
Благодаря ти! За 3. 05 значи се записвам и аз като правя мезотерапия да съчетая  bouquet

# 95
  • София
Последния път говорихме с д-р Ванеска за хлътването под очите и запълване, но не обясни подробно.
Помня, че някой от тук беше правил, може ли да припомните  bouquet
И въобще, ако знаете нещо по въпроса.
Утре съм на избелваща мезотерапия при друга, д-р Джалдети, не знам дали да рискувам при нея за хлътването, не съм чела отзиви, само имам препоръки от близък лекар, че е добра.

аз ходя при Джалдети и е мн добра  Peace аз ходих на пилинги зимата и мн ми помогна. пиши ми после ако е удобно за процедурата Wink

# 96
  • в 1001-та нощ
El_83, къде приема Джалдети в момента? Май се е преместила от "Сердика"?

# 97
Слагах  Рестилен в устните, а сега се чудя какво да направя около очите. Имам бръчки и се чудя с какво да ги изгладя?  Какво бихте ме посъветвали?

# 98
Момичета, търсих тема за премахване на бенки и брадавици и не можах да намеря. Търсих в медицинската, намерих нещо, но е неактивно.
Някой има ли повече инфо?
Благодаря! bouquet

# 99
Момичета, търсих тема за премахване на бенки и брадавици и не можах да намеря. Търсих в медицинската, намерих нещо, но е неактивно.
Някой има ли повече инфо?
Благодаря! bouquet
Бих ти препоръчала проф.др.Мария Балабанова , много добър клиницист и особенно бемките трябва добре да се огледат .

# 100
Точно това ме интересува, благодаря ти nkv_sz.  

На мен ще ми се наложи да комуникирам по Интернет или телефон, и примерно да отида за 1 ден да махна няколко.
Но също така цялата информация -  как, колко време отнема, колко време зарастват белези, цени и т.н. Мнения, препоръки ...

Първо трябва да оправя една миома и след това ще видя дали да няма да махна някои бенки.

Тук моето джипи каза, че може много лесно да ми ги 'изреже' под местна упойка, запазих час, после се уплаших и канселирах.

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 13:33 от Stardust@

# 101
Точно това ме интересува, благодаря ти nkv_sz.  

На мен ще ми се наложи да комуникирам по Интернет или телефон, и примерно да отида за 1 ден да махна няколко.
Но също така цялата информация -  как, колко време отнема, колко време зарастват белези, цени и т.н. Мнения, препоръки ...

Първо трябва да оправя една миома и след това ще видя дали да няма да махна някои бенки.

Тук моето джипи каза, че може много лесно да ми ги 'изреже' под местна упойка, запазих час, после се уплаших и канселирах.
Не бързай , трябва да се огледат .Да се вземе материал за изследване .От това зависи как и колко се изрязва около самата бемка а има и други неоперативни варианти .Зависа и от мястото къде се намира , ако е на лице се прави пластичен шеф .Така че първо консултация  Simple Smile

# 102
  • София
El_83, къде приема Джалдети в момента? Май се е преместила от "Сердика"?

Да в Сердика е Simple Smile Peace

# 103
И аз си слагах Теосал Риденсити под очите при Ванеска преди 2-3 месеца, но нещо ефекта ми се струва почти нулев.
Тогава ми се стори, че позапълни, но сякаш след 2-3 седмици като си сравних снимки с преди и разлика почти нямаше.  1 ампула ми сложи тогава, като чак след процедурата разбрах, че филъра не се слага в самата кухина, където е хлътналото под окото (което е реалния проблем), а някак под него, където започва костта. Идеята била като се повдигне там и леко да се повдигне и кожата над тази зона и така да се заличи хлътването. При мен обаче такъв ефект не видях в последствие.... също толкова тъмни и хлътнали са ми тези зони. Тя ми обясни, че понеже били много изразени при мен сенките, можело да се наложи още 1 ампула да се сложи там. Ама при положение, че първата имаше малък ефект, не знам колко по-различно би било с втората.

В Дуписима ми обясниха, че има някаква процедура - Ендосфера, коят може да се прилага много по-близо до окото, защото няма рисковете за ослепяване, които ги има при филърите, та може и при тях да пробвам. Някой ако има отзиви ще се радвам да чуя, че много ме дразнят тези сенки.

Иначе на дневен ред са ми назолабиалните сега, и се чудя дали пак при Ванеска да отида да си ги запълня, че някак изведнъж ми се появиха за няколко месеца и искам да ги хвана преди да се задълбочат... За филъри кои са най-опитините в София освен Ванеска?

# 104
Ходих днеска при Джалдети, Аленка в болница Сердика е.
Значи, говорихме дълго и обстойно, ама няма да мога да го кажа с нейни думи Simple Smile за тъмните кръгове и хлътването ми обясни, че е по добре първо да направи избелваща и колаген и после запълване. Обясни, че е против слагането директно, както практикуват. Обясни нещо за изсмукване но вода ( от някоя съставка в мезото) или аз така разбрах. Та направи ми избелваща под очите.
Дали има лек оток, незнам, но ефекта много ми хареса. Като запълнено стои, явно като спадне няма да е така, но пък се избели доста.
За избелващата мезотерапия на лицето, няма такъв ужас за мен  Joy
Жената доста се постара с упоиките, пръска спрей, маза лидокаин, и под очите не усетих ( нали съм ви казвала за моя нисък праг на болка Simple Smile ) Ама на самите петна на челото и скулите щях да умра.
Убождането не го усещах, но самият разтвор адски щипеше. Едвам изтърпях. Каза, че по принцип се правят 2-3 процедури.
Най тъмното на лявата скула изчезна веднага, по принцип се разгръща и във времето. Ще видим как ще е, след 10 дни трябва втора ( ако отида)
За цените, какво да кажа.....нищо общо с Ванеска  Grinning
70лв беше за лицето и 50 за очите. Като ме лекува и за друг проблем с косата, и там прегледа и даде рецепта, без допълнително заплащане.
Ще пиша тези дни как е.

Общи условия

Активация на акаунт