Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 363
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
...Вива, можеше ли да се направи само една процедура, или минимумът е две?

Може и една  Peace

...Аз пък сега имам една чуденка относно филърите под очите. Тъй като имам намерение да свалям малко килограми, дали сега да ги сложа или като сваля евентуално?

По-добре да стабилизираш теглото и тогава  Peace

Жива съм. Вчера беше операцията. При мен не беше толкова за да имам големи гърди а по скоро за изравняване. Едната беше опрерирана доста некъдърно от фиброаденом, а другата поувиснала след две раждания и продължително кърмене. Резултата е доста добър (няма как да бъдат 100 процента еднакви. От оперираната липсва кожа). Анатомични. Точния размер не го знам но от 70 а/в съм 70 с. Махнаха ми превръзките. Само сутиен и лепенки на шевовете. След операцията и през ноща бях като прегазена от валяк (боли) но сега е по добре и слетобед ме изписват.  Sunglasses

Честито  Hug Така е, първата нощ и за мен беше тежка, след това става все по-леко и приятно Simple Smile

# 121
Party благодаря . Ще се ги разхождам с деколтета.

Simple Smile Успех и да са по - големи делколтета  Simple Smile

# 122
Много интересно. И аз искам да си направя такава процедура, трябва да я намеря тук. След ефекта на ботокса торбичките ми станаха хлътвания и няма струпване на масна тъкан както преди.

Да, мисля че ще си много доволна от резултата, просто трябва да си избереш при кои дерматолог предпочиташ.

Разкажи повече за новият филър Algness .Много са добри отзивите за него в чужбина .

Поставя се леко с канюла в моя случай, аз лично нямам нито болки нито синини уплътнява много добре и е с леко по стегната структура от някои хиалуронови филъри, ще видим колко ще е трайността, по принцип бви трябвало да е около 12 месеца и дори повече.

# 123
  • София
Мадаме, честито  bouquet

Относно бръчките "пачи крак" и въобще целия околоочен контур,кое би било най-добре?

# 124
Останах доволна от поставянето на ботокс в гневната бръчка и челото, мимиките постепенно се блокираха, докторката е прекрасна. Гневната ми бръчка обаче е от години и има две врязвания, които останаха и си личат. Според д-р Мирчевска биха могли да се запълнят леко с хиалурон, за да се изгладят напълно. Вие какво мислите?
И още нещо, ако някой поръчва дражета ХК би ли могло да се включа в поръчката, че моите са на привършване.

Мерси.

# 125
Радвам се, че темичката е толкова активна напоследък, както и че има много доволни от корекциите си!  Heart Eyes

Аз засега съм добре, както и ушичките, още са изтръпнали и прилепени към главата, ще видим докъде ще стигнат впоследствие.  Crazy

Аз също имам въпрос за филърите в устните. Знам, че е много коментирана тема, но  уж съм с по-конкретен въпрос. Ръбчетата на горната ми уста (cupid's bow) са ми неравни, едното е малко по-нагоре от другото. И разбира се, адски много ме дразни това. Може ли да се оправи с филър?
Естествено, бих сложила малко и в двете за обем,  но най-вече искам да поправя това.

# 126
  • На топло в неговото сърце.
Здравейте, мили хора!Искам да направя корекция на бюста си! През последните седмици прочетох толкова много информация в интернет уж с цел да добия яснота, но вместо това сякаш се обърках до краен предел! Нямаше лекар, за който да видя 10 положителни коментара, които да не бъдат последвани от 10 негативни! Имената на тези доктори, за които най-често слушаме по медиите Д-р Енчев,д-р Николай Георгиев,д-р Веселин Динев и д-р Тонев. Разбира се, това не означава, че те са най-добри, но някак съм свикнала да мисля, че който взима най-скъпо, трябва да е най-добър (което не винаги е вярно). Естествено, че не искам да давам луди пари, защото нямам в излишък , но все си мисля, че това все пак е тялото ми и бих искала да получа най-добрия резултат, или да пътувам в чужбина Прочетох историите на много щастливи и на много препатили жени. И затова искам в тази тема да ви попитам - как човек да избере правилния лекар? Д-р Енчев ли е по-добър или д-р Георгиев, или пък някой друг? Как се взима такова решение?Ако има някой правил бюст в Турция да сподели-четох добри за Болница Медикъл Парк.Благодаря !

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 19:50 от denissa22

# 127
Правих и малко скули с новия биоразградим филър  Algenesse, но там имам леки забележки относно зоната на поставяне филъра е поставен на по долен диагонал отколкото би трябвало да бъде, но за следващия път ще съм подготвена.

Колко ти излезе поставянето на филъра и какво количество?
В последно време се замислям за мъничко попълване на скули, тъй като имам леко увисване на бузите... Надявам се да даде добър ефект.

# 128
Здравейте и от мен, от много време искам да направя корекция в устните си, но не ми стиска Grinning Някой, който е по-наясно с нещата може ли да предложи някой добър специалист за гр. София?

# 129
cyberart , и аз обмислям попълване на скули и назолабиални с този новия филър Algenesse, защото от това, което прочетох при него няма такъв риск от мигриране като при другите, а ми се струва, че имам нещо такова под дясното око от Реденсити 2, който пак Ванеска ми беше слагала за попълване на хлътвания под очите... При мен ефектът не беше толкова добър...хлътванията си останаха, може би просто са били по-големи.

Та се нареждам и аз на опашката за отзиви за новия филър - колко излиза 1 ампула и това, че е по-плътен не е ли минус, особено за място като скулите и назолабиалните, където по-гъвкавите биха дали по-естествен вид и движения на лицето?  Това с лекото разминаване в точното място също малко ме притесни. На мен са ми много хлътнали зоните между носа и скулите и под скулите и трябва да се попълни доста над назолабиалните и в самите назолабиални, та леко разминаване в зоните би съзадало доста абсурден вид при мен..  #Crazy Whistling

# 130
Здравейте дами,

Днес ходих в Нирвана на консултации относно Легаси. Там пакета е: 3 процедури Легаси + нещо си /не го запомних/ за 650 лева и дамата ми каза, че 3 процедури в повечето случаи са достатъчни и след няколко месеца се прави поддъжаща процедура. Преди малко звънях в Скин Лайн и там пък ми казаха, че 3 са недостатъчни и трябва да се направят най-добре между 8-12 процедури. Там цената за 3 процедури, пак в комплект с нещо друго е 570 лева.
Но най-случайно попаднах на сайта на Борекс и там има промоция - 4 процедури за 440 лева. Прочетох, че има много доволни и от Нирвана и от Скин Лайн, но не срещнах никой да изказва мнение за Борекс. Дали някой си е правил Легаси там, защото разликата в цената е голяма, а в дадения момент търся възможно най-бюджетния вариант.

# 131
Здравейте,момичета,нещо да сте чували за изкуствен тен който се нанася  с пистолет по цялото тяло,2 сед издържал ,някой да е пробвал

# 132
В Англия много го практикуват от години. Лично аз не съм го ползвала, но има клипчета в ютюб.  Аз ако режа да се мажа ползвам селфтен с ръкавица, хубав е:

http://www.feelunique.com/p/Skinny-Tan-Mousse-Dark-150ml

# 133
  • София
https://m.facebook.com/myclibulgaria/photos/a.546005972097017.10 … e=3&source=48
Вижте на    какво попаднах във фейсбук.     newsm78

# 134
Здравейте,момичета,нещо да сте чували за изкуствен тен който се нанася  с пистолет по цялото тяло,2 сед издържал ,някой да е пробвал
Казва се спрей тен, аз съм ходила, никак не останах доволна. На Палмърс бронзантите са по-добри, сега ходя на солариум.
Какво толкова ги мислите тези устни, аз като ходя все едно на фризьор отивам, с такава лекота. Първия 1мл почти не пролича, на 1,55 вече се видя ефект. Наскоро сложих още 0,5- идеални са. Лилав жуведерм.
От третия път се оплаках от нещо като ръбче на горната устна, този път стана по-хубаво( и по-незабележимо) според мен.

Общи условия

Активация на акаунт