Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 338
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
В четвъртък ми е операцията за поставяне на импланти на гърдите и вече кротко си изпадам в ужас.

Пожелавам ти успех, всичко ще е наред! Мисли позитивно - после като се погледнеш в огледалото, ще си е заслужавало. Друго си е да се видиш женствена и със стегнат бюст, особено след като си кърмила!  Grinning После да разказваш как е минало!  Hug

# 106
Здравейте, прекрасни дами!
Моля, ако някоя от вас си е попълвала устни с хиалурон, да сподели мнението си за този тип процедура. Имам голямо желание, пък и всичко е за повишаване на нашия тонус и е важно да се чувстваме добре!

# 107
  • FRANCE
Благодаря за пожеланията  bouquet после ще разказвам

# 108
Успех, madame! Желая ти прекрасен резултат и леко възстановяване!  Wink

# 109
Моля, ако някоя от вас си е попълвала устни с хиалурон, да сподели мнението си за този тип процедура. Имам голямо желание, пък и всичко е за повишаване на нашия тонус и е важно да се чувстваме добре!

Здравей, аз си слагах филър Рестилен, за да си оправя леко обема на устните и защото исках  да подмладя цялостната визия на устата. При мен не се получиха синини. Много равномерно ми го постави. Много съм доволна и бих те посъветвала да не се колебаеш. Моята лекарка работеше деликатно и  внимателно. На нея основен принцип е да седи естествено и да не си лични намесата. Определено съм доволна. Сега ще видя за колко време ще го резорбирам. 

# 110
А мога ли да те попитам по време на самата процедура как стоят нещата, предполагам слагат локално обезболяващо?

# 111

Привет, аз съм с правила устни с филър при доктор Катрин Крахтова. Резултатът беше точно такъв, какъвто исках - естествени устни. Flutter Останах доволна, защото станах по-женствена и се подмладих като че ли. Особено като си сложа и някой хубав гланц още повече се харесвам!  Grinning Внимавай на кого се доверяваш, ако всичко се прави професионално и примерено - си заслужава, желая ти успех!  Hug

# 112
  • в 1001-та нощ
А мога ли да те попитам по време на самата процедура как стоят нещата, предполагам слагат локално обезболяващо?

С лекаря следва да обсъдите какъв ефект очакваш, да нанесе обезболяващ крем, той се съдържа и в някои филъри също. Изтръпва мястото, инжектира продукта, масажира, за да се разнесе хубаво. Почиства те и мисля - това е.

Коментирате как да се грижиш за мястото в идните дни, какво е редно да правиш и какво не, кога да минеш за контролен преглед. Дава ти стикер от инжектирания продукт.

# 113
Здравей, аз си слагах филър Рестилен, за да си оправя леко обема на устните и защото исках  да подмладя цялостната визия на устата. При мен не се получиха синини. Много равномерно ми го постави. Много съм доволна и бих те посъветвала да не се колебаеш. Моята лекарка работеше деликатно и  внимателно. На нея основен принцип е да седи естествено и да не си лични намесата. Определено съм доволна. Сега ще видя за колко време ще го резорбирам. 

Коя е твоята лекарка?

П.С. Хубаво е, когато споделяме процедури, които сме правили да пишем и къде и при кого. Според мен е важно, защото често се пита за мнение за специалисти и за препоръки  Peace

# 114
Скоро не съм се включвала, но ето ме с нови корекции Simple Smile  
Направих вчера Redensity II в слъзния канал и загубения обем под него, имам торбички по принцип, много съм доволна от резултата не се виждат вече въобще. При др. Ванеска си правих процедурите, беше започнала с канюла и торбичката от дясно започна да става по видима, след което я помолих да продължи с убождания за по точно поставяне на продукта, е получи се чудесно.
Правих и малко скули с новия биоразградим филър  Algenesse, но там имам леки забележки относно зоната на поставяне филъра е поставен на по долен диагонал отколкото би трябвало да бъде, но за следващия път ще съм подготвена.
Имате ли идея при вас филърите (които са поставяли) разликата на крайния резултат между канюла и обикновено инжектиране?

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 05:44 от cyberart

# 115
Много интересно. И аз искам да си направя такава процедура, трябва да я намеря тук. След ефекта на ботокса торбичките ми станаха хлътвания и няма струпване на масна тъкан както преди.

# 116
  • FRANCE
Жива съм. Вчера беше операцията. При мен не беше толкова за да имам големи гърди а по скоро за изравняване. Едната беше опрерирана доста некъдърно от фиброаденом, а другата поувиснала след две раждания и продължително кърмене. Резултата е доста добър (няма как да бъдат 100 процента еднакви. От оперираната липсва кожа). Анатомични. Точния размер не го знам но от 70 а/в съм 70 с. Махнаха ми превръзките. Само сутиен и лепенки на шевовете. След операцията и през ноща бях като прегазена от валяк (боли) но сега е по добре и слетобед ме изписват.  Sunglasses

# 117
Madame, честито! Със здраве да си ги носиш и бързо възстановяване! 

Аз пък сега имам една чуденка относно филърите под очите. Тъй като имам намерение да свалям малко килограми, дали сега да ги сложа или като сваля евентуално?

# 118
Madame, честито! Със здраве да си ги носиш и бързо възстановяване! 

Laughing Laughing Laughing Извинявам се, но не се сдържах!

Мадаме, бързо възстановяване!

Вива, можеше ли да се направи само една процедура, или минимумът е две?

# 119
  • FRANCE
 Party благодаря . Ще се ги разхождам с деколтета.

Общи условия

Активация на акаунт