Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 113 915
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Аз се интересувам от козметични и естетични процедури от 2-3 години.
Така и не намерих козметичката "си", затова пък попаднах на дерматолог от когото съм много доволна.

Скрит текст:
Запис! За да не е само гол запис -винаги ми е било интересно, но по-скоро от чисто любопитство, обаче съм плаха и страхлива и само чета засега. А от няколко месеца насам, чета и събирам информация по-серизоно, защото явно ще ми се наложи вече нещо да направя. Тази година ще навърша "новите 20" и както до скоро изглеждах на 20 и няколко, така изведжъж забелязах остаряване, все едно с лихвите си платих. Натрупаха се стрес, умора, ЕГН и изглеждам уморена и изтощена. Нямам много бръчки, но имам всички други кожни проблеми -
големи пори, пъпки (а нямах дори в пубертета), повяхнал тен, но най-много от всичко ме дразни увисването на лицето в долната част, както го наричат "бузи на булдог".
Скрит текст:
Засега е леко и май основно аз си го виждам, но не искам да се предам, без да пробвам да се боря. Чета ви редовно, но от многото информация, се обърках. Не знам с какво да започна, дали филъри за назолабиалните или пакет легаси за контура? Нямам кой знае какви финансови възможности, за да пробвам безкрайно много неща и ще помоля по-опитните дами тук, да ме посъветват (много се надявам и Алена  да се включи - винаги дава, много полезна и изчерпателна информация). Какво е най-добре да направя за основния проблем - увисването, коя е оптималната процедура по отношение на качество-цена-ефект-трайност?
Благодаря Simple Smile

SitaraB, аз на "стари години" преборих порите с акне аут.
http://apteka.framar.bg/30005128/%D0%B0%D0%BA%D0%BD%D0%B5-%D0%B0 … -30-%D0%BC%D0%BB-
 Трябва да внимаваш много какво количество слагаш, че на мен започна да ми се лющи кожата. При положение, че само леко мацвах по носа и под долната устна. За има-няма седмица. Но от резулата съм доволна. Стегната кожа без пори. Дори и преди крема ме питаха как поддържам такава хубава кожа, а аз цял живот страдам, че ми е ужасна.
Кой има нужда от очила, отговорът още не ми се е изяснил. hahaha
За "бузи на булдог" Laughing съм чела добри отзиви за легаси, но нямам никакви лични наблюдения.   
Много благодаря, ще го пробвам този крем! Може ли да се маже по цялото лице, че имам черни точки навсякъде?

# 76
Колко е максималният срок на престой на силиконовите импланти в гърдите ?

# 77
Момичета, в четвъртък ще правя пилинг с гликолова киселина. Някоя от вас правила ли е такъв, за да ме ориентира какво да очаквам? Предварително Ви благодаря!
Няма нищо особено да очакваш.
Колко % киселина ще използваш?
Може да има малко зачервяване в следващите 1-2 дни. Аз го правя обикновено в петък и не излизам до понеделник.

# 78
Така и не намерих козметичката "си", затова пък попаднах на дерматолог от когото съм много доволна.

Имала си късмет, че не си намерила козметичка, а дерматолог. Ето и че си доволна.  Grinning Много по-добро решение е дерматологът - в сигурни ръце си. Момичета, внимавайте на кого се доверявате. Проучвайте и гледайте специалистите да са опитни. Не е шега работа лицето ни.  Peace

# 79
  • Бургас
Колко е максималният срок на престой на силиконовите импланти в гърдите ?
10-15 години,всеки производител на импланти има указан срок.

# 80
  • FRANCE
В четвъртък ми е операцията за поставяне на импланти на гърдите и вече кротко си изпадам в ужас.

# 81
В четвъртък ми е операцията за поставяне на импланти на гърдите и вече кротко си изпадам в ужас.

При кого?

# 82
Хах, някаква тиха лудост ще да е. Я не му се притеснявай - обмислила си го, решила си го, планирала си го, сега остава да чакаш най-доброто. И всичко ще е наред.  Hug
/аз пък толкова време мечтаех за по-голям бюст и тъй като всичко, за което мечтаеш усилено се сбъдва, напълнях с двайсе кила и имам по-голям бюст. Да си бях сложила импланти навремето, нямаше сега да се чудя как да го маана тоя гъз, ама на!/

# 83
  • FRANCE
Благодаря, развесели ме  bouquet Аз точно с голям бюст няма да се заимам, по скро ще оправям щетите от една "лекарка" каято касапски ряза фиброаденом преди повече от 20 г. Във Френско ще се оперирам. Даже незнам какъв точно ще е резултата. Подмускулно, анатомични но точния размер ще се решава на място. Че другата гърда която не е рязана преживя две кърмения . Стискайте палци. Не съм била още нъв френска болница освен за раждания.

# 84
  • в 1001-та нощ
madame, бъди позитивна  Hug Това е най-малкото, което можеш да направиш, като свой принос към успешния финал. Представяй си колко добре ще изглежда всичко, колко удовлетворена ще бъдеш, мисли за хубавите неща и се настройвай за тях Simple Smile

El_83, хлътването под очите се запълва с  филър, който е разработен специално за тази цел, не е за устни и не е за лице. Той не се раздува, като тях, за да не се получават торбички под очите. Ванеска ползва Радиес 2.

# 85
Навила съм се и аз за филър за хлътването под очите. Има ли уау ефект веднага?  Grinning Laughing

# 86
  • в 1001-та нощ
Би следвало  Peace

# 87
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Запис! За да не е само гол запис -винаги ми е било интересно, но по-скоро от чисто любопитство, обаче съм плаха и страхлива и само чета засега. А от няколко месеца насам, чета и събирам информация по-серизоно, защото явно ще ми се наложи вече нещо да направя. Тази година ще навърша "новите 20" и както до скоро изглеждах на 20 и няколко, така изведжъж забелязах остаряване, все едно с лихвите си платих. Натрупаха се стрес, умора, ЕГН и изглеждам уморена и изтощена. Нямам много бръчки, но имам всички други кожни проблеми -
големи пори, пъпки (а нямах дори в пубертета), повяхнал тен, но най-много от всичко ме дразни увисването на лицето в долната част, както го наричат "бузи на булдог".
Скрит текст:
Засега е леко и май основно аз си го виждам, но не искам да се предам, без да пробвам да се боря. Чета ви редовно, но от многото информация, се обърках. Не знам с какво да започна, дали филъри за назолабиалните или пакет легаси за контура? Нямам кой знае какви финансови възможности, за да пробвам безкрайно много неща и ще помоля по-опитните дами тук, да ме посъветват (много се надявам и Алена  да се включи - винаги дава, много полезна и изчерпателна информация). Какво е най-добре да направя за основния проблем - увисването, коя е оптималната процедура по отношение на качество-цена-ефект-трайност?
Благодаря Simple Smile

SitaraB, аз на "стари години" преборих порите с акне аут.
http://apteka.framar.bg/30005128/%D0%B0%D0%BA%D0%BD%D0%B5-%D0%B0 … -30-%D0%BC%D0%BB-
 Трябва да внимаваш много какво количество слагаш, че на мен започна да ми се лющи кожата. При положение, че само леко мацвах по носа и под долната устна. За има-няма седмица. Но от резулата съм доволна. Стегната кожа без пори. Дори и преди крема ме питаха как поддържам такава хубава кожа, а аз цял живот страдам, че ми е ужасна.
Кой има нужда от очила, отговорът още не ми се е изяснил. hahaha
За "бузи на булдог" Laughing съм чела добри отзиви за легаси, но нямам никакви лични наблюдения.   
Много благодаря, ще го пробвам този крем! Може ли да се маже по цялото лице, че имам черни точки навсякъде?

Може. За цяло лице е, но на мен не ми беше необходимо. "Затварях" пори и леки черни точки по носа и "борех" пъпчици под долна устна. Peace

# 88
Навила съм се и аз за филър за хлътването под очите. Има ли уау ефект веднага?  Grinning Laughing

да Simple Smile

El_83, аз. Доволна съм много, почти безболезнено е. Правих го в обедната почивка. Синки и следи от убождания нямах.

# 89
madame, бъди позитивна  Hug Това е най-малкото, което можеш да направиш, като свой принос към успешния финал. Представяй си колко добре ще изглежда всичко, колко удовлетворена ще бъдеш, мисли за хубавите неща и се настройвай за тях Simple Smile

El_83, хлътването под очите се запълва с  филър, който е разработен специално за тази цел, не е за устни и не е за лице. Той не се раздува, като тях, за да не се получават торбички под очите. Ванеска ползва Радиес 2.
Не знам какъв е, но тя предложи, ако остане малко, да го сложим в долната устна, понеже ми е по малка от горната  Grinning
Точно от торбички се опасявам и аз....а после като се резорбира, става ли по зле положението?

Общи условия

Активация на акаунт