Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 490
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Колежката ми, която си слага ХК в устните пие противоалергични таблетки преди и след процедурата и арника. Освен това спира всякакъв алкохол за 2 седмици преди това. Каза, че при нея отокът е спаднал за 2 дни (ходи в клиника до работа някъде).

# 301
Хм, мен изобщо не ме бе е боляло след това,  обаче пък получих оток за няколко дни.
При поставянето пак ли те болеше така силно?
ами тя ме намаза с лидокаин и то изтръпна там, не ме е боляло кой знае колко, от после започна, като отмина упойката, сега гледам че и синини са избили, явно при мен са по-сложни нещата. Аз изпих един немизил и съм по-добре сега. Аз алкохол не съм пила много отдавна, лекарства също. Явно ми е по-чувствително там, ботокса например нито при слагане нито след това ме е болял 

# 302
Хм, мен изобщо не ме бе е боляло след това,  обаче пък получих оток за няколко дни.
При поставянето пак ли те болеше така силно?
ами тя ме намаза с лидокаин и то изтръпна там, не ме е боляло кой знае колко, от после започна, като отмина упойката, сега гледам че и синини са избили... Аз изпих един немизил и съм по-добре сега.  Алкохол не съм пила много отдавна, лекарства също. Явно ми е по-чувствително там, ботокса например нито при слагане нито след това ме е болял 

# 303
  • в 1001-та нощ
Кога започнахте да се интересувате от възможностите на естетичните процедури и дерматология във Ваша полза?
 Започнах с ботокс на 30  Rolling Eyes заради гневната бръчка, сега съм на 40 и си го слагам редовно иначе започвам да приличам на сърдита лелка  Crazy
Вчера за първи път сложих ХК в устните, около 0,7 мл, другата част от ампулата я оставихме за по-нататък ако реша че искам повече като спадне отока, а ако не ще си я набоцкам някъде по лицето.
Нямам кой знае какъв оток или синини, обаче където са убожданията много боли  Confused Не е нещо непоносимо, но снощи на няколко пъти се събуждах от болката, днес сутринта не мога да си изпия кафето, просто ми е некомфортно и... ме боли. Това нормално ли е, колко време боли... newsm78

Може би някакво нервче се е засегнало. Аз след 1 мл не виждам кой знае каква грандиозна промяна. Да видим ти как ще се възприемеш с 0.7 мл Simple Smile То зависи и какво е изх. положение Simple Smile

# 304
Днес ми е 8 ден, но мускула на гневната бръчка още не се е блокирал. Досега никакъв ефект, все едно нищо не съм правила. Чета, че пишете, че се прави и корекция в тези случаи и искам да ви попитам заплаща ли се допълнително за нея?

# 305
При мен се изглади може би след 3 седмици. Изчакайте още малко, различно е при всеки и може би зависи и от самия ботокс.

# 306
Включвам се, за да дам и аз мнение за д-р Ирина Шаркова от Дерма акт, която видях да споменават в предходната тема. Въпросната докторка ми е поставяла неколкократно ботокс, филъри, повдигала ми е ръбчетата на устните, правила ми е мезотерапия и т.н. Всеки път съм била много доволна от резултата. Много добре ме разбира, когато й обяснявам какво искам. Има лека ръка, почти не усещам болка. И най-важното за мен: всичко изглежда естествено, въобще не личи, че нещо ми е било правено. Мисли и внимава за пациентите си, защото се е случвало да ми откаже процедура, за която мисли, че е прибързана или не е подходяща за мен. Въобще само хубави неща мога да кажа, доволна съм.

# 307
При мен целта беше не точно уголемяване, ами корекция,защото горната ми устна беше по- навътре от долната.  Засега добре стои, ако спадне прекалено ще сложа и остатъка. Обаче днес пък синините са брутални иначе вече  не ме боли... Егати каръка съм, все едно са ме били  Embarassed

# 308
  • Stuck in a moment
Msk-13, при кого слагаш ботокса, разирам, че си доволна и затова питам.
Съжалявам за устните ти, явно наистина при всеки има индивидуална реакция. Имаше една дама, която беше получила оток под носа  и синина.

Момичета, има ли различни видове ботокс или е само един?

# 309
При мен целта беше не точно уголемяване, ами корекция,защото горната ми устна беше по- навътре от долната.  Засега добре стои, ако спадне прекалено ще сложа и остатъка. Обаче днес пък синините са брутални иначе вече  не ме боли... Егати каръка съм, все едно са ме били  Embarassed
Аз имах огромно червено-синьо-лилаво петно на горната устна, но за около седмица нямаше и следа от него. И на мен ми се появи на следващия ден. Така че не се притеснявай, ще мине. Grinning

# 310
Msk-13, при кого слагаш ботокса, разирам, че си доволна и затова питам.
Съжалявам за устните ти, явно наистина при всеки има индивидуална реакция. Имаше една дама, която беше получила оток под носа  и синина.

Момичета, има ли различни видове ботокс или е само един?
Слагала съм няколко пъти в СкинЛайн във Варна, при който се падне на смяна когато ми хрумне да слагам. Последният път ходих в Естетик клуб при д-р Михайлова. Резултатът е един и същ, независимо кой и къде -
 все около 6 м издържа.  
 За филъра държах да съм при д-р Генчева в Скин Лайн, защото ми я препоръчаха няколко познати.

Аз до колкото знам Ботокс е просто трейд марк. Друга  марка е Вистабел. И двете са все ботулинов токсин. Аз Вистабел не съм слагала, не мога да дам отзиви

# 311
Днес ми е 8 ден, но мускула на гневната бръчка още не се е блокирал. Досега никакъв ефект, все едно нищо не съм правила. Чета, че пишете, че се прави и корекция в тези случаи и искам да ви попитам заплаща ли се допълнително за нея?

И при мен така стана .Днес е 6 ден съвсем лека промяна.

# 312
При мен ботокса се разгъна след 10-ти ден.

# 313
Ефект при мен имаше почти моментален на 2-и, 3-и ден. Ретушът ми беше включен в цената, до колкото разбирам е различно според мястото.

# 314
Днес ми е 8 ден, но мускула на гневната бръчка още не се е блокирал. Досега никакъв ефект, все едно нищо не съм правила. Чета, че пишете, че се прави и корекция в тези случаи и искам да ви попитам заплаща ли се допълнително

Да, заплаща се и корекция може до 14тия ден. Но лично на мен ми сложиха на 14тия и не се получи нищо, така че ако решиш корекция не ти препоръчвам да чакаш последния ден

Общи условия

Активация на акаунт