Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 505
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Някоя от вас пробвала ли е микронидлийнг? Или skinboosters?
Пак е иглено, но може би не е за толкова зряла кожа и не е толкова ангажиращо като ботокс и филъри?

# 316
Dolores, къде го слага ботокса? Аз също там слагам и на хоризонталните линии на челото и винаги е ставало. Знам, мускулът на гневната е много здрав, но чак пък и с корекция да не стане? Знаеш ли колко единици са ти сложили?
А като се опиташ да присвиеш там, успяваш ли? Да не би ботукса да е блокирал, но бръчката да е просто много дълбока и пак да се вижда?

# 317
Не исках да досаждам, но виждам, че и други коментират ботокс в гневна. При мен и след ретуша не се блокира напълно мускула. Знам, че беше дълбока бръчка, пък и все пак на 45 години за пръв път слагам, но това е положението - мускулът е подвижен, макар и да не я прави толкова дълбока, както преди.
Мина месец след ретуша. Не знам след колко време е удачно да повторим процедурата.

# 318
Интересувала ли се от филър в гневната?

# 319
Stardust@  Hug
Ами аз как да кажа, хем ми се иска, хем... Четох ви доста относно филъра, но се чудя на друго - защо не се блокира мускула. Май няма да мине без филър, де.

Скрит текст:
/гледам се аз и си се радвам как съм загладила кожата от легаси и ботокс, и срещам бившото свеки. Крокодилът проклет ме изгледа от горе до долу, ухили се с всичи зъби и изрече зловещото - ааа, гледам те какви бузки си направила...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire/

# 320
 Joy Joy Joy разсмя ме със свекървата ...

Аз хубаво давам съвети за ХФ, ама аз засега само един ботокс съм се осмелила ... и то дойде време за нова доза. Старата отдавна се резорбира и сега пак съм си с моите бръчки ...

# 321
  • в 1001-та нощ
Не исках да досаждам, но виждам, че и други коментират ботокс в гневна. При мен и след ретуша не се блокира напълно мускула. Знам, че беше дълбока бръчка, пък и все пак на 45 години за пръв път слагам, но това е положението - мускулът е подвижен, макар и да не я прави толкова дълбока, както преди.
Мина месец след ретуша. Не знам след колко време е удачно да повторим процедурата.

Без да съм специалист, мога само лаишки да предполагам, но да кажем - инж. р-р е престоял повече от допустимото след приготвяне и преди поставяне, не е поставен на точното място, не е в нужното количество и концентрация, както вече писах.

А може и лекарката да е по-предпазлива и като за първо поставяне - умишлено да е била по-щадяща  Thinking

# 322
Dolores, къде го слага ботокса? Аз също там слагам и на хоризонталните линии на челото и винаги е ставало. Знам, мускулът на гневната е много здрав, но чак пък и с корекция да не стане? Знаеш ли колко единици са ти сложили?
А като се опиташ да присвиеш там, успяваш ли? Да не би ботукса да е блокирал, но бръчката да е просто много дълбока и пак да се вижда?
При Стоянов от Санк Петрбург, но ми сложи доста към двадесет единици. Не мога да се смръщя т. е. там е блокиран мускула

# 323
  • София
На мен лекарката ми каза, че минималния интервал е 4 месеца и тя не би слагала на по-кратък интервал.

# 324
При Стоянов от Санк Петрбург, но ми сложи доста към двадесет единици. Не мога да се смръщя т. е. там е блокиран мускула
Ами щом е блокиран мускула, значи ботокса си е свършил работата, на него това му е действието. Щом обаче бръчката ти стои, може да пробваш с филър да я попълниш, друго не се сещам.

# 325
  • Хасково
Здравейте момичета. Тези дни започнах една детоксикация на организма, и една приятелка ми каза, че от детокс ботокса изчезвал заедно с другите токсини. Верно, че и той е токсин, но не бях чувала, че изчезва. По принцип има логика, ама...  Чували ли сте за това и какво мислите?

# 326
Здравейте
Преди 7 год си поставих импланти в гърдите при Д-р Ильо Стоянов. Сега съм се навила да ги сменя за по големи. Някой от вас да се е оперирал при него? Знаете ли дали може да се платят на разсрочено плащане?

# 327
Здравейте момичета. Тези дни започнах една детоксикация на организма, и една приятелка ми каза, че от детокс ботокса изчезвал заедно с другите токсини. Верно, че и той е токсин, но не бях чувала, че изчезва. По принцип има логика, ама...  Чували ли сте за това и какво мислите?

Не ми звучи реално, но съм лаик. Нека по-опитните кажат newsm78

# 328
Аз сложих ботокс на 20 март и днес вече почти спокойно си правя мимики  newsm78
Писах на д-р Ванеска, да видя какво ще каже. 300лв за месец и половина, не ми звучи добре  Shocked

# 329
  • в 1001-та нощ
Аз си поднових пакета Легаси в Скин Лайн Simple Smile Направо големия - с голямата отстъпка. Може да се плати на два пъти, което идеално ме устройва. Покрай боледуванията, които ми се стръпаха, направих дълга паиза - без спорт и поддръжка, та имам да наваксвам и започвам с процедури всяка седмица. А после ще разреждаме през две, през три ...

Имам и малко отпуска, и тогава ще комбинирам - LPG  на цяло тяло и после легаси на проблемните зони. Преди години правех LPG  на цяло тяло - страхотен масаж със силно дрениращо действие. Ставаш и се чувстваш лек, като перце, летиш. Много се радвам, че мернах, че предлагат тази процедура Simple Smile И цената е добра Simple Smile

И докато описвахме какво кога ще правя - стана въпрос с доктора за вампирския лифтинг. Аз съм правила, но не класическия - повърхностен и с малко количество. въпреки това имаше страхотен сочен ефект. Слава Богу, беше словоохотлив лекаря и както аз обичам да ми се обяснява - бях идеалния слушател. Че и доволна  Heart Eyes Те правят този лифтинг, но към тромбоцитната маса добавят коктейл от аминокиселини, микроелементи .... сега не мога да ги възпроизведа всичкиет, които изброи, но и хиалуронова киселина  Heart Eyes Така, както ги изреждаше, имах чувството, че чете състава на крем на Филорга  Mr. Green Ей такива същите 1000 неща + ХК. Ами то си става нещо, като мезотерапия - със собствен материал (плазмата), но и с внесен такъв - разните АК, ХК и т.н. Питах го какво точно прави това нещо, до колкото разбрах и успях да запомня с едно слушане - в плазмата има тромбоцити и растежни фактори, които въздействат на стволовите клетки и те започват да се делят, множат. Там, където кожата е неравна - да кажем някъде по-тънка, на друго място по-плътна - тези неравности - вътрешно се запълват. Произвежда се нова кожа и колаген и т.н. - знаем си урока. Кожата се освежава, регенерира и уплътнява, стяга.

Каза, че ефектът не е моментален, това няма как да не е така, а за мен конкретно каза, че вероятно ще имам оток и синки в началото, защото инжектира цялото количество, дълбоко, а кожата ми е много тънка. Аз казах, че не правя синки, то й настояваше, че тук е различно. Сигурно има право. Въпреки това процедурата ми се разхожда в мислите Simple Smile

Другия път, като отида, ако се засечем - може пак да разпитам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт