Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 113 970
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
Преди седмица си поставих Теосиал под очите.(.на слъзната падина )и резултатът е едва забележим Sad
Много съм разочарована..не стига ,че резките са си същите ,а дори се сдобих с торбичка под едното око Sad(
Тъй-като ми е първа "разкрасителна"процедура ,не знам кво да правя ..
Вероятно си на контролен преглед скоро и дерматолога поставял филъра ще може да прецени какво да прави в този случай.

# 556
Не,не сме говорили за консултация.Постави ми филъра,каза,че до седмица ще се "разгърне",платих си и си тръгнах.Минаха седем дни и определено не съм доволна от резултата.

# 557
  • София
Чували ли сте за  Plasma phi Lon?
Неоперативно повдигане на клепач , на принципа на микронидлинг?

# 558
Може би трябва да се консултирам с друг дерматолог,платих 450 за нищо!

# 559
По принцип всеки лекар е на разположение на клиентите си. Но за да прецениш как ти стои филъра е добре да изчакаш поне 2 седмици и след това да го посетиш при нужда.
Трябвало е да доуточниш това - имаш ли право на корекция и повторен преглед. .. При др Ванеска след 30 дни е контролния, при Мирчевска също, ако не ти харесва, след 14 дни може да бъде потърсена .

# 560
Може би трябва да се консултирам с друг дерматолог,платих 450 за нищо!
При кой лекар ходи? Опитай да го потърсиш пак и да коментирате проблема. Ако е коректен към пациентите, ще направи корекция за своя сметка. Много е неприятно..

# 561
Момичета,
Благодаря за насоките..ще изчакам още седмица и ще я потърся да коментираме резултатите.
Както казах,нова съм в това и не знам как се процедира в такива случаи Sad
Направи ми впечатление това ,че първо каза 1мл ще ми е много и половината ще я постави в устните.Когато започна да слага обаче се оказа ,че ще я сложи цялата на очите.И сега изглеждам,че дори не ми е стигнала една ампула!
Стори ми се странно,тя не може ли да ги преценява тези неща предварително или ...?
За сега няма да й казвам името...

# 562
Филър, какво те спира да кажеш името, темета е, за да си помагаме една на друга.
В моите хлътвания под очите влязоха точно 2 ампули. 1 и 1/2 при първо посещение и още половин на корекцията. Една за никъде нямаше да е. Аз за две ампули и ботокс на чело малко, платих мился 900 и малко ( общо плащахме с мъжа ми, но съм почти сигурна че толкова беше)

# 563
Филър, какво те спира да кажеш името, темета е, за да си помагаме една на друга.
В моите хлътвания под очите влязоха точно 2 ампули. 1 и 1/2 при първо посещение и още половин на корекцията. Една за никъде нямаше да е. Аз за две ампули и ботокс на чело малко, платих мился 900 и малко ( общо плащахме с мъжа ми, но съм почти сигурна че толкова беше)
Жаклин, колко време каза докторката, че издържат филърите под очите? Как става разграждането, притеснява ме после да не изглежда като торбички...

# 564
Към 18 месеца. Не вярвам да станат торбички, Алекс си е слагала отдавна, тя може да каже как изглежда при разграждане. Аз си мисля, че просто пак ще се появят хлътванията и на мига ще ги попълня, един път като видях хубавото, няма да се оствавя повече. Толкова комплименти отнесох, че и година да трае филъри, ще си е струвало:))

# 565
Момичета,
Благодаря за насоките..ще изчакам още седмица и ще я потърся да коментираме резултатите.
Както казах,нова съм в това и не знам как се процедира в такива случаи Sad
Направи ми впечатление това ,че първо каза 1мл ще ми е много и половината ще я постави в устните.Когато започна да слага обаче се оказа ,че ще я сложи цялата на очите.И сега изглеждам,че дори не ми е стигнала една ампула!
Стори ми се странно,тя не може ли да ги преценява тези неща предварително или ...?
За сега няма да й казвам името...
Странното е, не че са ти сложили 1 мл от филъра, а че е искала да ти сложи филър за корекция на хлътванията под очите в устните. Филърите са с различна плътност и вискозитет, дължина на веригата на хиалуроновата киселина...

# 566
Малко по-малко от година ми издържа, още не се е стопил изцяло, но вече се виждат хлътванията. Планирам другия месец да попълвам пак. Торбички не забелязвам.

# 567
И на мен д-р Ванеска ми каза, че ако остане може да го сложи с устните.

# 568
Аз ви казах, че половината от втората, която мислехме, че е излишна я сложихме в горната устна, е, на коррекцията си потрябва въпросната половинка, но пък и в устната стана много добре, та няма драма:))
Алексче, дали от Легасито не се разграждат по бързо филърите?
Аз се чудя дали на есен да щракна още две Виви, много добре ми се отразиха, кожата ми е уплътнена и по- здрава.

# 569
За корекцията доплати ли си?

Общи условия

Активация на акаунт